Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Este ako mlady a hlupy som odjazdil par sezon na fabii na letnych gumach aj v zime. Hold penazi nebolo na rozhadzovanie. Odkedy som na nu ale kupil zimne gumy a pocitil ten rozdiel, tak v zime budu na aute vzdy zimne aj keby som mal jest mesiac iba rozky :D . Ano jazdenie je vzdy HLAVNE o vodicovy, ale na zasnezenej ceste je to sakra rozdiel.

Odesláno

Vieš Peter, nie som ani mladý , ani hlúpy ( :myslim ), a určite to nie je o peniazoch. No a to že  na zimných je rozdiel, to tiež súhlasím, ale nie zasa až taký priepastný, že by sa s tým nedalo jazdiť. Fakt by bolo zaujímave zistiť, z tých mnohých aut čo boli v priekope, koľko bolo na letných?? dovolím si tvrdiť, že minimum. Ono niekedy pocit bezpečia, veď mám zimné, nič sa mi nemôže stať, je tiež veľmi klamlivý.

post-35975-0-32484000-1428948704_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Vieš Peter, nie som ani mladý , ani hlúpy ( :myslim ), a určite to nie je o peniazoch. No a to že  na zimných je rozdiel, to tiež súhlasím, ale nie zasa až taký priepastný, že by sa s tým nedalo jazdiť. Fakt by bolo zaujímave zistiť, z tých mnohých aut čo boli v priekope, koľko bolo na letných?? dovolím si tvrdiť, že minimum. Ono niekedy pocit bezpečia, veď mám zimné, nič sa mi nemôže stať, je tiež veľmi klamlivý.

To mlady a hlupy som napisal na seba, kedze som sa poucil a uznavam , ze jazdit v zime na letnych bola moja nezodpovednost. Par krat som isiel rovno v zakrute , ktoru dam na zimnych s prstom v nose. Mas pravdu v tom ,ze zalezi hlavne od clanku medzi sedackou a volantom. Verim , ze vela aut ,co ostali stat malo zimne pneu a stali hlavne preto ,ze na to jazdecky nemaju. Bola velka noc a to sa presuva narod. Keby bola na donovaloch mensia premavka, tak to clovek da aj na letnych, ked je rozbehnuty, drzi rychlost a nezastavuje. Rozdiel je potom v tom ked pred tebou v stupani niekto zastavi a treba sa rozbehnut. Tam uz je rozdiel v pneu a vodicovi citelny.

A viem , ze ty mas zimne a letne nahodene az po oprave :super .

Upraveno uživatelem PeterZA
Odesláno

Máš tam michelin 5 zimní? Jaké jsou hlučnost,spotřeba,jizdní vlastnosti-led,břečka... :)

ahoj , pneu som vybaral, hlavne podľa hlučnosti, resp tichosti. Spravil som na nich ca 3000km a max spokojnosť. V snehu dobre držia. Spotreba a hlučnosť  porovnatelná s letnými. Cena v celku tiež fajn, niečo cez 70€.

Odesláno (upraveno)

To mlady a hlupy som napisal na seba, kedze som sa poucil a uznavam , ze jazdit v zime na letnych bola moja nezodpovednost. Par krat som isiel rovno v zakrute , ktoru dam na zimnych s prstom v nose. Mas pravdu v tom ,ze zalezi hlavne od clanku medzi sedackou a volantom. Verim , ze vela aut ,co ostali stat malo zimne pneu a stali hlavne preto ,ze na to jazdecky nemaju. Bola velka noc a to sa presuva narod. Keby bola na donovaloch mensia premavka, tak to clovek da aj na letnych, ked je rozbehnuty, drzi rychlost a nezastavuje. Rozdiel je potom v tom ked pred tebou v stupani niekto zastavi a treba sa rozbehnut. Tam uz je rozdiel v pneu a vodicovi citelny.

A viem , ze ty mas zimne a letne nahodene az po oprave :super .

NIe nie, letne som nahodil, lebo som zohnal za dobru cenu origo disky , zhodene z nového auta, Prehodenie mi dal gratis, za to ze som od neho zobral disky. Cena 1300ZLT + 300km a bonus navšteva Wieličky.

post-35975-0-56437600-1428965452_thumb.j

Upraveno uživatelem PACHO
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

uvazuji take o koupi 308 SW. vybiram bonus k nakupu vozu. a tak se te chci zeptat, ty mas na aute kola 205/55 R16? Uvazuji o 225/45 R17. pripadne mate nekdo jiny 17ky na svem aute? Vase zkusenosti, prip. foto. Diky

uvazuji take o koupi 308 SW. vybiram bonus k nakupu vozu. a tak se te chci zeptat, ty mas na aute kola 205/55 R16? Uvazuji o 225/45 R17. pripadne mate nekdo jiny 17ky na svem aute? Vase zkusenosti, prip. foto. Diky

....

Tak už nic, při koupi mě bylo vysvětleno, že v kombinaci s 1.6 blueHDi nelze montovat jiná kola než 16"

Upraveno uživatelem FlyTony
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

už som tunak dávno nebol, ale trocha sa rozpíšem o kolesách sice po funuse, ale možna niekomu to pomôže. S nadšením za dobrú cenu som si zohnal 17", na leto.

Kolesa na aute, už len požiadať o zápis do TP 50€, je dosť, ale čo už. Bohu žiaľ nejde to, kôly emisiam, lebo pri 17" je vyššia spotreba bdoka. Najlepší fór je v tom, že v TP mam povolené 15", ale tie sa nedajú na danné auto namontovať, lebo má elektrickú ručnú brzdu. Proste kocúrkovo.

ešte som trocha "tunil" nové lišty na dverách a "zásterky za kolesami.

post-35975-0-29771700-1454166565_thumb.j

post-35975-0-95789300-1454166781_thumb.j

post-35975-0-25245500-1454166808_thumb.j

Odesláno (upraveno)

úprimne, pomáhajú zásterky menej špiniť zadok vlastného auta?

či prskám na auto za mnou menej je mi totálne jedno, kto sa mi lepí na zadok si zaslúži brečku na sklo.

daj foto aj predných zásterok, ideálne foto zboku, koľko trčia smerom dole.

Upraveno uživatelem Nemesis
Odesláno

Já bych nikdy bez zástěrek vpředu i vzadu (na vlastním autě) nejezdil. I když z hlediska nezaprasování vlastního vozu jsou jisto jistě důležité ty přední. Nemít pak i zadní by vypadalo asi hooodně divně ;)

Odesláno

No veru som nezbadal, že by sa mi zadné okno menej špinilo, to by som klamal. Samozrejme pre mňa sú doležité predné, zadné asi fakt len preto, aby to nebolo smiešne. Poprípade, trocha ušetriť lak na hrane nárazniku. Zásterky sú originál Peugeot, predné sú dosť simbolické, fakt chránia len hranu. zadné sú tiež pomerne krátke, ale širšie. Keď bude chvíľa spravím poriadne foto. Dal som si nalepiť aj bočné lišty na dvere, sú veľmi elegantné, ale to je asi tak všetko. Očakával som, že aspoň čiastočne ochránia dvere od spodu. Je to skôr naopak, že zadržiavajú špinu, ktorá ide z vrchu.

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...