FrantaCV Odesláno 17. únor 2015 Autor Odesláno 17. únor 2015 Tak jsem konečně dolepil i tu druhou část. Není to nějak setříděné, bral jsem desky jak mi přišli pod ruku. Gramodesky LP.xls Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Mohl bych z té druhé várky komplet wericha, cimrmany a hlavně pro otce Setlery a KTO? Odměna jistojistá Citovat
Pacho69 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 (upraveno) Nejlepší je "Dobití severního pólu", to mě dostalo ten Kryl, to je vydání z devadesátýho roku? tyVoe Kurzweg, no to čumím... Upraveno 17. únor 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
morepower Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 Z druhé várky bych vzal: Bulat Okudžava Vladimír Vysockij L. v. Beethoven Bulat Okudžava Vladimír Vysockij Jiří Šlitr, Jiří Suchý W. a M. Ryvola J.S. Lenk HopTrop Pacifik, Hoboes …. Dostavník Potalch v údolí oddechu Potlach v údolí děsu Trampská dvorana Žalman a spoj Porta 1980 Porta 1982 Live na Petince Porta 1989 Porta 1987 Porta 1986 Porta 1985 Porta 1984 Porta 1983 Odměna taky jistá Citovat
FrantaCV Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 Mohl bych z té druhé várky komplet wericha, cimrmany a hlavně pro otce Setlery a KTO? Odměna jistojistá Máš je mít. Do Ústí jezdím poměrně často po servisech, mohu je tedy vzít s sebou. Jde jen o domluvu jak jsi na tom s časem a kde se sejdeme. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 To morepower a KoudaK: Tady mi asi nezbude než varianta "kdo dřív přijde" nebo, že se spolu na té Country domluvíte. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 Super, nějak se určitě podělíme. na 78. to jsou ještě ne vinyl, ale tvrdé desky, toho mám celkem dost. Třeba celou Mou vlast a další klasickou hudbu. Mluvené slovo také. Nádhera. Všechny "Bakelity" (78) beru s sebou do Liberce na sraz (předpokládám, že tam budeš taky) Co se udá to se udá a zbytek podle zájmu nebo kontejner na plasty. Citovat
Pacho69 Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Neblbni, to nevyhazuj, víš co lidí to sbírá. Je pravda, že tvrdý desky bývají často "ojetý", stačí blbá jehla. Ale každopádně vyhodit je to škoda, je lepší to dát sběrateli, ať to zkusí. Nikdy nevíš, co se tam může skrývat za raritu. Citovat
punkac Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Máš je mít. Do Ústí jezdím poměrně často po servisech, mohu je tedy vzít s sebou. Jde jen o domluvu jak jsi na tom s časem a kde se sejdeme. Udělal jsi mi opravdu radost, více SZ Citovat
punkac Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 určitě bych asfalty nevyhazoval, už jen proto, že to lidé používají na výzdobu interiérů a určitě by se zájemce našel Citovat
morepower Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 2FrantaCV: Díky, se dohodnem 2 Koudak: Se šábnem, jestli po něm hodně toužíš, rád ti ho přenechám, stačí mi jen: Bulat Okudžava L. v. Beethoven Bulat Okudžava Vladimír Vysockij J.S. Lenk HopTrop Live na Petince OK? Citovat
KoudaK Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 To morepower. Diiiiiiiik. Takze co pijes ? Ty desky Porta shanim uz x let a ty ostatni jsou taky super. Takze 28 a 1 budu v Praze ale to nevim odkud jste. Takze v Liberci ? Citovat
FrantaCV Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 Dík přátelé, vyřešili jste mi dilema "Co a komu". Vyrobím hromádky a Liberec to jistí. Pro ostatní - promažu seznamy ať je jasné co ještě zbylo. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. únor 2015 Autor Odesláno 18. únor 2015 Nejlepší je "Dobití severního pólu", to mě dostalo ten Kryl, to je vydání z devadesátýho roku? tyVoe Kurzweg, no to čumím... Bratříček je z roku 1969 a Písky 1989. Citovat
morepower Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 To morepower. Diiiiiiiik. Takze co pijes ? Ty desky Porta shanim uz x let a ty ostatni jsou taky super. Takze 28 a 1 budu v Praze ale to nevim odkud jste. Takze v Liberci ? Co já, FrantuCV vožerem Liberec to jistí (v květnu, že jo?), jsem kousek od:-) ------ 2 FrantaCV: Jen se nelekej, budeme pít pomalu...Díky, už se těším na pokec... Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Momentalne tvrdnu pred Palcatem v Tabore, ale zitra sem taky postnu ceho se chci zbavit Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) Po dohodě s Frantou tedy vkládám i svůj seznam gramodesek, které přebývají - červeně zvýrazněné tituly PRODÁM nejvyšší nabídce, zbytek klíďo dohodou (mohu dovézt na sraz do Liberce nebo někam přiblížit, ale vzhledem ke křehkosti zboží ho NEBUDU posílat).Je-li u titulu (2x), znamená to, že nabízím 2 ks Gramodesky prodej.xlsx Upraveno 19. únor 2015 uživatelem Medvěd Citovat
MotoMoto Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 Tak koukám, že kdo chvíli stál již stojí opodál. Pár dní jsem se sem nedostal a je to rozebrané. A to jsem se hlásil první. Asi mám smůlu. Citovat
FrantaCV Odesláno 19. únor 2015 Autor Odesláno 19. únor 2015 Nemyslím, že stojíš opodál. Z Tvojí odezvy jsem měl dojem, že máš zájem o 78-čky - jsou zatím všechny a jak už jsem dřív psal, beru je na sraz do liberce právě pro Tebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.