FrantaCV Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Najde se tady nějaký sběratel (zájemce) o staré vinylové gramodesky? Podědil jsem slušnou sbírku a je mi to k ničemu. Na druhou stranu je mi to líto jen tak vyhodit. Mnohé jsou ještě na rychlost 78. Pro zájemce vytvořím seznam - jinak by to byla ztráta času. A co se ceny týká, tak za odvoz nebo poštovné. Quote
MotoMoto Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ahoj, já bych zájem měl. I rád dám nějaké dobré pití, nebo něco jiného. Nejsem přímo sběratel, ale mám jich tu už pěknou řádku a chystám se na katalogizaci a tohle by byl asi pěkný počátek a podnět k zahájení. Takže rád Tě požádám. Děkuji Quote
OK406 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 I já vlastním gramofón a mohu říci, že mám LP i SP desky. Quote
morepower Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ahoj, měl bych také zájem. Třeba se s MotoMoto mžeme podělit. Zájem mám hlavně o rock and roll, rockabilly, punk. Pak také o mluvené slovo všeho druhu. Dej vědět Quote
FrantaCV Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Ok přátelé. Děkuji za odezvu. Pořídím seznam a dám to sem, jen to zabere trochu času. A teoreticky a vlastně i prakticky bych to s sebou mohl vzít na sraz do Liberce. Quote
MotoMoto Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Super, nějak se určitě podělíme. na 78. to jsou ještě ne vinyl, ale tvrdé desky, toho mám celkem dost. Třeba celou Mou vlast a další klasickou hudbu. Mluvené slovo také. Nádhera. Quote
Honza z Nera Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Možná by stálo zato napsat alespoň okrajově žánry. Jedná se převážně o: klasiku, blues, bluesgras, jazzrock, rock . . . . ?? Padlo tu plno hudebních žánrů, tak alespoň co případní zájemci mohou čekat. Quote
FrantaCV Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Přátelé vydržte - pracuji na tom. Teď jsem nahonem řešil další anténu a HD pro vasekwalenta Quote
Pe.Tr Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Franta promine. Mam tak 50 MC ceske a slovenske hudby. Byl by zajem ? Quote
venomcz Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nedávejte to pryč . Budete toho litovat . A pokud to nechcete tak to od vás odkoupím za valašskou slivovici nebo cash Quote
FrantaCV Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Takže 1. díl. Prakticky to nejsou LP ale SP na rychlost 78 takže co strana to jedna záležitost a samozřejmě to není vinyl, ale "Bakelit". Nemám to na čem vyzkoušet, ale na pohled vypadají zachovale. Druhý díl už bude skutečně vinyl LP ale tam se omezím jen na tituly (vypisovat všechny skladby se mi opravdu nechce) to už se dá najít na netu. Gramodesky.xls Quote
morepower Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) Beru kompletního corteze a wericha, s dovolením ps: dobře udělanej seznam Edited February 16, 2015 by morepower Quote
KoudaK Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 To Pe-Tr mas tam nejaky country nebo bluegrass ? Quote
Recommended Posts