Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Vinylové LP - pro sběratele

Recommended Posts

Posted

Najde se tady nějaký sběratel (zájemce) o staré vinylové gramodesky?

Podědil jsem slušnou sbírku a je mi to k ničemu. Na druhou stranu je mi to líto jen tak vyhodit. Mnohé jsou ještě na rychlost 78.

Pro zájemce vytvořím seznam - jinak by to byla ztráta času.

A co se ceny týká, tak za odvoz nebo poštovné.

Posted

Ahoj, já bych zájem měl. I rád dám nějaké dobré pití, nebo něco jiného. Nejsem přímo sběratel, ale mám jich tu už pěknou řádku a chystám se na katalogizaci a tohle by byl asi pěkný počátek a podnět k zahájení. Takže rád Tě požádám.

Děkuji

Posted

Ahoj, měl bych také zájem. Třeba se s MotoMoto mžeme podělit. Zájem mám hlavně o rock and roll, rockabilly, punk. Pak také o mluvené slovo všeho druhu. Dej vědět

Posted

Ok přátelé. Děkuji za odezvu. Pořídím seznam a dám to sem, jen to zabere trochu času. A teoreticky a vlastně i prakticky bych to s sebou mohl vzít na sraz do Liberce.

Posted

Super, nějak se určitě podělíme. na 78. to jsou ještě ne vinyl, ale tvrdé desky, toho mám celkem dost. Třeba celou Mou vlast a další klasickou hudbu. Mluvené slovo také. Nádhera.

Posted

Možná by stálo zato napsat alespoň okrajově žánry. Jedná se převážně o: klasiku, blues, bluesgras, jazzrock, rock . . . . ?? Padlo tu plno hudebních žánrů, tak alespoň co případní zájemci mohou čekat.  

Posted

Přátelé vydržte - pracuji na tom. Teď jsem nahonem řešil další anténu a HD pro vasekwalenta 

Posted

Takže 1. díl. 

Prakticky to nejsou LP ale SP na rychlost 78 takže co strana to jedna záležitost a samozřejmě to není vinyl, ale "Bakelit". Nemám to na čem vyzkoušet, ale na pohled vypadají zachovale.

Druhý díl už bude skutečně vinyl LP ale tam se omezím jen na tituly (vypisovat všechny skladby se mi opravdu nechce) to už se dá najít na netu.

Gramodesky.xls