Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak pametove ?
jak ho nastavis tak se snad udrzi

a jelikoz je to prave tak tech vic kabelu - je tam i cidlo teploty

2 - cidlo
3 (4) - motorky
2 - vyhrev

2 - elektricke sklapeni

ja sem na 9 nebo 10 kabelech - tech 6 je asi total socialka

Odesláno

Na 407 je aj výbava takzvané pamäťové nastavovanie sedačky a zrkadiel že keď ide nejaký iný šofér s autom tak v pamäti má uložené ako má pre seba nastavenú sedačku aj zrkadlá a stačí mu stlačiť tlačítko a samo sa mu to nastaví aj sedačka aj zrkadlá :papa  :)  Ďalej hento auto nie je  žiadna socialka len na bazároch som našiel iba 2 typy zrkadiel a to 6 a 8 pinové tak nechápem odkiaľ máš ty 10 pinov  :myslim   

Odesláno (upraveno)

tak kdyz mas pametove sedacky tak se zrcatko nastavi jen pomoci kabelu od motorku to je uplne jedno

soupis kabelu mas napsany nahore - staci si to nejak spocitat - navic by me zajimalo ze ktere stranyk ses dopocital 6 a 8 pinu ??

jedinou solidni fotku sem nasel s hnedym 12 pin konektorem

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Ja neviem tie dve čo som poslal hore tak tam bolo v popise 6 a 8 pinov . Tak skúsim objednať ten s tými ôsmimi  a dúfam že to bude dobré :-)

Upraveno uživatelem Devotee11
Odesláno (upraveno)

Ako sa dá dať dole ten kryt zo zrkadla ? myslím čoi to tam je iba nejako zacvaknuté alebo to treba aj nejako rozoberať ? :-) Je tam pokazené sklápanie . keď ho ručne zaklopím a odomknem tak motorček ho vyklopí ale keď zamknem tak ho už nezaklopí . 

Upraveno uživatelem Devotee11
Odesláno

Povedal by som ,že je tam 8 pinový 3 na motorček ,3 na ohrev + snímač teploty ,mno a dva na priklopenie ,teda spoň podla schématu .Ak je tam niečo navyše tak sú to memory ,ale bližšie info by sa dalo posúdiť podla VIN čísla 

Odesláno (upraveno)

ok, a ktore kabliky su napajanie? "2x hnedej vyhrev" ?

no ale keby nebolo napajanie tak s nim asi ani nepohnem, ci to je blbost?

Upraveno uživatelem pyrone

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...