Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hodně trapný ;)  Takže když je to váš vtip tak je to suprtrúpr ale od jinýho to neprojde ? Tak to jo, no ...

a to sis ještě nezvykl? :-D

Odesláno

punkac : to o tom skutecnem aminovi nechavam bez odezvy

elton : clovece ne .. nezvykl .... a hlavne promin za uprimnost ale ted tesne po neuspechu zimniho klouzani a jeho zruseni jako historicky prvniho velkeho P-C srazu mi tohle od vas prijde jako pekne sprosta provokace  :bojim   :blicismajlik   (ne to, ze se nekde sejdete, probuh ... ale to, ze to tu mate potrebu s takhle debilnim nacasovanim prezentovat !)

Guest bluesman
Odesláno

Zraz v Karloviciach sa zrušil? Tak to je smola, ešte som sa nestihol ani prihlásiť a už je po ňom... :(

Odesláno

No vypadá to jako pěknej signál Milanovi, co si myslíte o jeho srazu ;)

Přemku proč píšeš vám a proč vysněné? Sraz pořádal Milan... 

Odesláno (upraveno)

StibTo: kluci z Chatzy za zrušení klouzání nemůžou nebo si myslíš něco jiného ? Doufám,že i nadále tady ve vlákně bude klid.

edit:jo další foto po 22:00 bude asi ještě lepší :D když se sejde dobrá parta lidí . . . . :papa škoda,že jsem v práci

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Garieli, já jim to ani nepřisuzuji. Naopak celkem je chápu ;)

Přemku, máš pravdu byl to oficiální klubový sraz, ale dělal ho Milan s Kitty na vlastní triko a přes moje upozornění, že organizovat sraz na druhé straně republiky je kravina. Mohl bych tady vyčíst x věcí které Milan udělal špatně, ale nehodlám ho tu pranýřovat, to si řekneme někde s Milanem z očí do očí, ale nemyslím si, že by se z neúspěchu srazu mělo obviňovat vedení, protože myslím, že my udělali co bylo v našich silách... 

Guest bluesman
Odesláno

Náhodou, ja síce nepoznám pozadie organizovania zrazov, no myslím si, že miesto vybrali krásne, chodievam pravidelne do tamojších rezortov a je to tam nádherné, a to nehovorím len o prírode. ;) Navyše, konečne to bolo miesto, ktoré bolo dostupné s ohľadom na vzdialenosť aj pre nás, slovenských členov klubu. :papa

Odesláno

bluesman: tak to si sa mal prihlásiť keď bola ta možnosť,nie "lamentovať" keď sa zraz zrušil-mohlo sa tomu predísť a nemusel sa rušiť ;). . . ale toto vlákno je o inom zraze ;):papa

Guest bluesman
Odesláno

bluesman: tak to si sa mal prihlásiť keď bola ta možnosť,nie "lamentovať" keď sa zraz zrušil-mohlo sa tomu predísť a nemusel sa rušiť ;). . . ale toto vlákno je o inom zraze ;):papa

Prihlásiť som sa chcel až s plne poservisovaným autom, aby som si neurobil hanbu (teda cca v polovici února. :)  Ale už je neskoro, nevadí. Snáď nabudúce. :)

Odesláno

Tak. Sraz chatzy nema nic spolecneho se zimnim klouzanim. Navic klouzani jsme meli take v planu. V patek jsem zjistila ze nebudu v praci ale uz bylo pozde...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...