elton Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 :potlesk :potlesk vivá Minimaxá..................hurááá :potlesk :potlesk
Roman Bazi Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 (upraveno) Upraveno 10. duben 2015 uživatelem Roman Bazi
Weri 605 Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Ode dneška nejím a beru si velkou kabelku.. Asi urazím nejšikovnějšího, ale kam se na Tebe hrabe Miminaxo.. Mimochodem s platbou stále čekám, možná pojedeme ve třech..
Pe.Tr Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Tak ted jsem to precetl na chatzy, ne pusu ale prespusu dostanes :-D
Guest minimaxa Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 (upraveno) V prihlasovacim formulari v odkazu na zacatku vlakna a nebo na hlavni strane http://www.peugeot-club.com/index.php?/page/srazy/43.sraz_Liberec/index.html Upraveno 10. duben 2015 uživatelem minimaxa
Veverka Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Jasně, to je standardní cesta pro standardní situace. Ale co když budu moci dorazit až v sobotu později odpoledne?
Guest minimaxa Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Uzávěrka přihlášek je 24.4. Co si v přihlášce objednáš, to dostaneš. Pokud jsi neschopný do tohoto termínu zaslat regulerní přihlášku, máš smůlu, budeš ohladu a bez noclehu. Ještě nějaký dotaz?
Péťa Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 V přihlašovadle si můžeš vybrat datum příjezdu i datum návratu domů. Také strava se objednává konktétně každý chod pro každého účastníka zvlášť. Není problém si objednat třeba jen sobotní večeři a páteční snídani. Vše nestandardní, co nejde vybrat ve formuláři, lze napsat do poznámky. Opravdu jsme se snažili udělat formulář hodně univerzální, ale i tak přiznávám, že nelze obsáhnout vše. Formulář lze i změnit, ale teď bych k tomu už musel mít hodně pádný důvod, protože bych musel předělávat scripty, které přihlášku zpracovávají a ty nemám udělané zrovna přívětivě
Veverka Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 (upraveno) Já se jenom slušně zeptal, tak prosím nedělejte vlny. Jestli jsem vám na obtíž, tak pardon! Minimaxa mi tuhle zrovna psal, že musím dorazit v sobotu ráno (teď už nevím jestli do 9:00 nebo 9:30), jinak že mám smůlu. Tak jsem se jenom zeptal, no Upraveno 11. duben 2015 uživatelem Veverka
Guest minimaxa Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Veverko, Veverko, v soukromkách jsi řešil, zda dojedeš v pátek večer, nebo v sobotu ráno, ptal jsi se co bude pro nás lepší, psal jsem Ti, že lépe v pátek, ale že pokud dorazíš v sobotu ráno, budeme mít ještě čas Tě odprezentovat. No a teď už je z toho další verze, že chceš přijet až v sobotu odpoledne. V sobotu odpoledne bude prázdný kemp, protože budeme všichni buďto na Ještědu nebo budou účastníci odjetí pryč v rámci svých aktivit. Na obtíž rozhodně nejsi, ale musíš si ujasnit, zda a kdy chceš přijet. Přihlaš se, tak jak potřebuješ, vyber si jídla, která chceš, vyber si ubytování, do poznámky napiš přibližný čas příjezdu, popřípadě u koho chceš bydlet, my se s tím nějak popereme. Až dorazíš, tak Tě odprezentujeme jak to půjde, buďto já, pokud budu mít čas, nebo Peťa. Hlavně se ale přihlaš, ať s tebou můžeme počítat.
FrantaCV Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Přátelé, jak zaznělo ve filmu Pekařův císař, : "nenechte prchlivost cloumat svým majestátem". Ať mě Minimaxa opraví pokud se mýlím, ale: Přijet můžeš dle libosti - přihlášený či nepřihlášený, rozdíl je pouze v tom, že si papání zaplatíš sólo u vrchního nebo si zajedeš někam do restaurace v okolí a ubytování? Třeba se ještě najde nějaká postel oproti okamžité úhradě provozovateli kempu, nebo v autě na parkovišti. (Taky jsem už takto nocoval) třeba v Šebetově kde nešlo na promáčené půdě postavit stan. Řešení se najde vždy i bez skřípění zubů.
Veverka Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Ano, verzí z mé strany bylo už několik (aktuálně třetí), protože věci mimo moji kontrolu se mění. Tak jenom hledám cesty "jak a kdy" přijet místo toho jestli "nepřijet". Proto jsem se taky ještě nepřihlásil (byť s tím počítám, abych to pak neměnil ex post a nedělal vám v tom bordel. Pravidla vašeho srazu si jako organizátoři určujete vy, tak se jimi snažím řídit (program si samozřejmě přečíst umím - a protože je pravdu velmi atraktivní, stálo by mi za to, přijet i kdyby až v sobotu odpoledne/navečer).
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Ode dneška nejím a beru si velkou kabelku.. Asi urazím nejšikovnějšího, ale kam se na Tebe hrabe Miminaxo.. Mimochodem s platbou stále čekám, možná pojedeme ve třech.. Myslim, ze Minik ma novou prezdivku na grillmasters MIMINAXA
Weri 605 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Myslim, ze Minik ma novou prezdivku na grillmasters MIMINAXA Jéje.. to je omyl.. pardon..!!! Ježiš mě to fakt de.. já už se takhle styděla ukázat.... M i n i m a x o . . omlouvám se, ale ten kdo vymyslel tuhle klávesnici, by se měl nechat vyšetřit.. A já slibuju, že u toho psaní příště nebudu řídit.. díky Scratchi.. si fakt kámoš... :D
Recommended Posts