Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ode dneška nejím a beru si velkou kabelku.. :D

Asi urazím nejšikovnějšího, ale kam se na Tebe hrabe Miminaxo.. ;)

Mimochodem s platbou stále čekám, možná pojedeme ve třech..

Odesláno

Jasně, to je standardní cesta pro standardní situace. Ale co když budu moci dorazit až v sobotu později odpoledne?

Guest minimaxa
Odesláno

Uzávěrka přihlášek je 24.4. Co si v přihlášce objednáš, to dostaneš. Pokud jsi neschopný do tohoto termínu zaslat regulerní přihlášku, máš smůlu, budeš ohladu a bez noclehu. Ještě nějaký dotaz?

Odesláno

V přihlašovadle si můžeš vybrat datum příjezdu i datum návratu domů. Také strava se objednává konktétně každý chod pro každého účastníka zvlášť. Není problém si objednat třeba jen sobotní večeři a páteční snídani. Vše nestandardní, co nejde vybrat ve formuláři, lze napsat do poznámky.

Opravdu jsme se snažili udělat formulář hodně univerzální, ale i tak přiznávám, že nelze obsáhnout vše. Formulář lze i změnit, ale teď bych k tomu už musel mít hodně pádný důvod, protože bych musel předělávat scripty, které přihlášku zpracovávají a ty nemám udělané zrovna přívětivě ;)

Odesláno (upraveno)

Já se jenom slušně zeptal, tak prosím nedělejte vlny. Jestli jsem vám na obtíž, tak pardon! Minimaxa mi tuhle zrovna psal, že musím dorazit v sobotu ráno (teď už nevím jestli do 9:00 nebo 9:30), jinak že mám smůlu. Tak jsem se jenom zeptal, no :(

Upraveno uživatelem Veverka
Guest minimaxa
Odesláno

Veverko, Veverko, v soukromkách jsi řešil, zda dojedeš v pátek večer, nebo v sobotu ráno, ptal jsi se co bude pro nás lepší, psal jsem Ti, že lépe v pátek, ale že pokud dorazíš v sobotu ráno, budeme mít ještě čas Tě odprezentovat. No a teď už je z toho další verze, že chceš přijet až v sobotu odpoledne. V sobotu odpoledne bude prázdný kemp, protože budeme všichni buďto na Ještědu nebo budou účastníci odjetí pryč v rámci svých aktivit. Na obtíž rozhodně nejsi, ale musíš si ujasnit, zda a kdy chceš přijet. Přihlaš se, tak jak potřebuješ, vyber si jídla, která chceš, vyber si ubytování, do poznámky napiš přibližný čas příjezdu, popřípadě u koho chceš bydlet, my se s tím nějak popereme. Až dorazíš, tak Tě odprezentujeme jak to půjde, buďto já, pokud budu mít čas, nebo Peťa. Hlavně se ale přihlaš, ať s tebou můžeme počítat. 

Odesláno

Přátelé, jak zaznělo ve filmu Pekařův císař, : "nenechte prchlivost cloumat svým majestátem". ;) 

Ať mě Minimaxa opraví pokud se mýlím, ale:

Přijet můžeš dle libosti - přihlášený či nepřihlášený, rozdíl je pouze v tom, že si papání zaplatíš sólo u vrchního nebo si zajedeš někam do restaurace v okolí a ubytování? Třeba se ještě najde nějaká postel oproti okamžité úhradě provozovateli kempu, nebo v autě na parkovišti. (Taky jsem už takto nocoval) třeba v Šebetově kde nešlo na promáčené půdě postavit stan.

Řešení se najde vždy i bez skřípění zubů.  :D  :papa

Odesláno

Ano, verzí z mé strany bylo už několik (aktuálně třetí), protože věci mimo moji kontrolu se mění. Tak jenom hledám cesty "jak a kdy" přijet místo toho jestli "nepřijet". Proto jsem se taky ještě nepřihlásil (byť s tím počítám, abych to pak neměnil ex post a nedělal vám v tom bordel. Pravidla vašeho srazu si jako organizátoři určujete vy, tak se jimi snažím řídit (program si samozřejmě přečíst umím - a protože je pravdu velmi atraktivní, stálo by mi za to, přijet i kdyby až v sobotu odpoledne/navečer). :papa

Guest Scratch
Odesláno

Ode dneška nejím a beru si velkou kabelku.. :D

Asi urazím nejšikovnějšího, ale kam se na Tebe hrabe Miminaxo.. ;)

Mimochodem s platbou stále čekám, možná pojedeme ve třech..

Myslim, ze Minik ma novou prezdivku na grillmasters :D

MIMINAXA :D

Odesláno

Myslim, ze Minik ma novou prezdivku na grillmasters :D

MIMINAXA :D

Jéje.. :D to je omyl.. :D pardon..!!! :D

Ježiš mě to fakt de.. :D já už se takhle styděla ukázat....

M i n i m a x o . .

omlouvám se, ale ten kdo vymyslel tuhle klávesnici, by se měl nechat vyšetřit.. ;):D

A já slibuju, že u toho psaní příště nebudu řídit.. ;)

díky Scratchi.. si fakt kámoš... :D :D :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...