Fusion Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Nedávno tu byl odkaz na zajímavý modely letadel. Todle mě ale dostalo: klik Citovat
John Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Tak tomu řikám supr hračka...ale ta cena to bude asi něco ..... :o:o Citovat
Netopýrka Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 ty brdo....moji dva kamaradi letaji s modylky letadylek, a kdyz mi pak posilaji ty masakr-fotky, kdyz se zrovna pristani nepovedlo, tak s rikam, ze tenhle chlapik musi byt trida, ze si dovoli litat nad hlavami lidi s takovym monstrem....tech hodin prace, penez atd uz radsi ani nehodnotim supr! Citovat
mk405 Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 hm, model dopraváku jsem ještě neviděl , nejlepší co jsem viděl naživo byl metrovej tryskáč co lítal Citovat
Crack Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 to musí vážit minimálně 50kg:o někdo si s tím určitě dal práci,nechtěl bych se s tím dělat a aby mě to pak někam uletělo:bojim Citovat
Vopičí Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 Opravdu nádhera, ale zajímalo by mě kolik to žere.:D:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 To jsou tzv. obří modely - to je i normální soutěžní kategorie a pořádají se v tom i různá mistrovství. U nás jsou vidět např. v Benešově na letišti. Koukl jsem se na tu videoukázku a bylo to docela pěkný - zvláš? to přistání - kdyby z takový vejšky takhle prosedl normální dopravák, tak by byl na maděru . Docela by mě zajímalo, jestli se s tím dá udělat lopas . Citovat
Operator Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 Ty brďo, tak to je pecička! To už by možná člověka dopravilo i někam na dovolenou. :D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 8. listopad 2005 Autor Odesláno 8. listopad 2005 Původně zaslal: Operator Ty brďo, tak to je pecička! To už by možná člověka dopravilo i někam na dovolenou. :D:D:D Taky sem si říkl co by to udělalo kdybych si na to sedl Citovat
Tazman Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 Tak to je bomba, když jsem vyděl první obrázek tak mě ani nenapadlo, ža o další dva obrázky dál ten model vzlítne:o. A ta další fotka (jak je už vzlítlé) tak bych řek že to je opravdovské letadlo, a co mě dostalo je, zasunuté podvozky je to fakt libůstka. Citovat
Jepík Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 Původně zaslal: Crack to musí vážit minimálně 50kg:o někdo si s tím určitě dal práci,nechtěl bych se s tím dělat a aby mě to pak někam uletělo:bojim 50 kilo? to tak možná jedna turbína.A cena? Odhaduji to tak na půl milionu. Citovat
Hadra Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack to musí vážit minimálně 50kg:o někdo si s tím určitě dal práci,nechtěl bych se s tím dělat a aby mě to pak někam uletělo:bojim 50 kilo? to tak možná jedna turbína.A cena? Odhaduji to tak na půl milionu. ........si děláš kozy ne...? To jako fakt to může být tak drahý? Citovat
Bohumil Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Asi v roce 1980 jsem při leteckém dnu ve Staňkově u Horš. Týna viděl vrtulník, který měl asi 2m na délku a borec říkal, že ani neví kolik to přesně stojí, ale asi 200k. Venku byl vítr že se o něj dalo opřít a on s tím v tom \"průvanu\" málem ještě dělal akrobacii. Pak to vzal do hangáru, že nám ukáže co to umí. Nejdřív vylít vrtulník, pak prach a potom hned my,... a bylo ulklizeno. Citovat
kšanda Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Původně zaslal: Hadra ........si děláš kozy ne...? To jako fakt to může být tak drahý? he jako prd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.