Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:mrk ty brdo....moji dva kamaradi letaji s modylky letadylek, a kdyz mi pak posilaji ty masakr-fotky, kdyz se zrovna pristani nepovedlo, tak s rikam, ze tenhle chlapik musi byt trida, ze si dovoli litat nad hlavami lidi s takovym monstrem....tech hodin prace, penez atd uz radsi ani nehodnotim ;) supr!
Odesláno

To jsou tzv. obří modely - to je i normální soutěžní kategorie a pořádají se v tom i různá mistrovství. U nás jsou vidět např. v Benešově na letišti.

Koukl jsem se na tu videoukázku a bylo to docela pěkný - zvláš? to přistání - kdyby z takový vejšky takhle prosedl normální dopravák, tak by byl na maděru :D.

Docela by mě zajímalo, jestli se s tím dá udělat lopas :D.

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Ty brďo, tak to je pecička! To už by možná člověka dopravilo i někam na dovolenou. :D:D:D:D

Taky sem si říkl co by to udělalo kdybych si na to sedl :)

Odesláno

Tak to je bomba, když jsem vyděl první obrázek tak mě ani nenapadlo, ža o další dva obrázky dál ten model vzlítne:o. A ta další fotka (jak je už vzlítlé) tak bych řek že to je opravdovské letadlo, a co mě dostalo je, zasunuté podvozky je to fakt libůstka. :super

Odesláno
Původně zaslal: Crack

to musí vážit minimálně 50kg:o někdo si s tím určitě dal práci,nechtěl bych se s tím dělat a aby mě to pak někam uletělo:bojim

50 kilo? to tak možná jedna turbína.A cena? Odhaduji to tak na půl milionu.

Odesláno
Původně zaslal: Jepík

Původně zaslal: Crack

to musí vážit minimálně 50kg:o někdo si s tím určitě dal práci,nechtěl bych se s tím dělat a aby mě to pak někam uletělo:bojim

50 kilo? to tak možná jedna turbína.A cena? Odhaduji to tak na půl milionu.

........si děláš kozy ne...? To jako fakt to může být tak drahý?

Odesláno

Asi v roce 1980 jsem při leteckém dnu ve Staňkově u Horš. Týna viděl vrtulník, který měl asi 2m na délku a borec říkal, že ani neví kolik to přesně stojí, ale asi 200k. Venku byl vítr že se o něj dalo opřít a on s tím v tom \"průvanu\" málem ještě dělal akrobacii. Pak to vzal do hangáru, že nám ukáže co to umí. Nejdřív vylít vrtulník, pak prach a potom hned my,... a bylo ulklizeno.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...