Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jednotku tam mám takovou nad tím pokud se nepletu ta druhá krabička je přijímač stačí s tím prvním konektorem pokud to nefunguje zacloumat nebo povytáhnout a hned to naskočí ale je to takový spíš oživení potom s tím můžu dělat co mě napadne ale stejně to jede přes ten konektor to má vliv jen na probuzení,dráty drží a zlomený taky nejsou nejvíc má na to vliv zima nebo voda ale nikam tama neteče kolikrát se mě v létě stalo v momentu kdy s tím nebyl ještě vůbec problém že když jsem auto umyl tak hned po té to nefungovalo ale to bylo fakt jen třeba na první druhej pokus by mě zajímalo kudy nebo a hlavně kam tyto dráty vedou a končí.

Každopádně vím odkud vítr vane a já běhal od prosince kolem klíče,jinak docela zajímavý že v pátek dojedu ke garáži vyměnit filtr a nejde zamykat a ještě to dělá bordel,včera dojedu ke garáži vyměnit podložku spztky a zase nejde zamykat dneska dojedu naložit věci a opět to přestane fungovat...:D přitom mezitím tento proces udělám několikrát kdekoliv jinde ale posledně to udělá na stejným místě jediný co s tím má co dělat že otevřu přihrádku spolujezdce ale to nevidím jako důvod k narušení.

post-48063-0-32650000-1456427029_thumb.j

Upraveno uživatelem Nick406
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Setkal jste se někdo s tím že čas od času na volnoběh špatně hraje rádio a vzápětí chvíli v rádiu píská a vrže podle otáček motoru?? co by to mohlo být ukostření ? :)

Myslíte že může mít vliv na jednotku centrálu to že auto stojí delší dobu nezamknuté ??? přijde mě to jako blbost navíc před tím to nedělalo ale během pár týdnů už po 4 na stejným místě opět přestal centrál fungovat vždy u garáže a jediný co tomu odpovídá je to že auto stoji delší dobu odemknuté navíc momentálně s tím jezdím denně několik hodin zamykám to několikrát a bez problému pak jdu vysát a po 30.min je to mrtví.

Navíc stačí se jednotky jen dotknout nebo lehce klepnout prstem a hned to naskočí ovšem klepat pak může člověk jak chce ale pak funguje pořád a jakákoliv manipulace nezapříčiní aby přestala fungovat takže klepání a manipulace s kabely mají vliv jen na to že když nejede tak naskočí,když napadl posledně sníh tak po prvním vypnutí motoru po pár KM to samý díval jsem se jestli tam třeba někama neteče ale všude sucho :) tady u toho auta je vždy každá závada záhadnější než běžně....to pak se na mě kolikrát dívají jak na blázna :D :D ale zatím jsem měl vždy pravdu.

Odesláno

Takovej akutní dotaz jelikož mě zase nevím za jakýho důvodu praskl kontakt pod baterkou a kde jsem ho sehnal předtím jetej už nelze tak nastal problém kde jej sehnat??? obvolal jsem vrakoviště nikde nic zámečnictví to samý neměl by jste někdo na prodej jak nemusím jezdit MHD :)

Odesláno (upraveno)

Jj pro lepší info :) tady jde vidět část kterou mám zrovna zlomenou a část je prasklá i pod baterkou jedná se o ten vodící plíšek zkoušel jsem to různě dodělat ale nic nefunguje obvolal jsem tři vrakoviště ale všude klíče+zámky atd. na internetu a v zámečnictví jsem taky nic nenašel a v Peugeotu pouze jako součást celého klíče.Tato fotka není moje ale zlomil se mě přesně v místě tý nožičky takže kontakt je pouze z tištáku přímo na baterky ale z toho plíšku na tišták nevím přesně jestli je to plus nebo mínus není takže klíč KO.

post-48063-0-83614500-1458581421_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Kdyby ano tak se nezminuji :D:) Bohužel mám auto kde je neznámej kod imo takže automatický režim a jeden klíč který je od začátku na půl cesty.....

Odesláno (upraveno)

Dotázek když koupím ŘJ motoru kde byla klávesnice odpojena a před tím než jí vložím do svýho auta odpojím klávesnici bude to fungovat aby to po mě nechtělo zadat kod ?? i když teda raději bych dal do kupy klíč.

Odesláno (upraveno)

malo by pisem preto malo by lebo tu boli individualne pripady ze po odpojeni baterky sa rj blokla a po napojeni opet pytala kod tusim jeden dva pripady tu boli ale inak by to malo ist 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Nebo existuje ještě nějakej jinej způsob jak například ted když nemám možnost vypnout imo dálkou ani kodem nějak ho odpojit mechanicky ??

Odesláno (upraveno)

no odpojit klavesnicu ale v momente ked je imo odblokovany ale to ti asi nepomoze ked to mas bloknute mal si to davno odpojit ,pametam sa vahal si 

Odesláno (upraveno)

Právě to je ta potíž....to mám v plánu hned jak to dám dohromady jenom to dělá problémy takže pro mě je jednoduší sehnat klíč+přijímač tím pádem to funguje jako do ted a odpojím imo.jelikož od pondělí nic jinýho nedělám ale zatím marně další varianta sehnat jednotku se známým kodem nebo oblokovanou a provést to takto a centrál dořešit potom ovšem raději už kvůli nákladům rovnou klíč a zabiju dvě muchy jednou ranou horší to sehnat 10 vrakovišt 15 inzerátů a nikde nic.

Odesláno

Navíc teda abych pravdu řekl nemám osobně 100% jistotu že ten klíč je KO jelikož jsem si konečně pořídil tlačítka a při montáži klíč přestal blikat poté jsem zjistil že packa kontaktu je a zároven ten držáček je zlomený elektrikář napájel jinej co udělal a dal tomu štávu mimo baterky a taky nic ale doma jsem si s tím hrál a občas se mě to povedlo rozblikat takže nejednoduší by bylo sehnat někde ten kontakt což je nemožný a zkusit co a jak ale vidím že i když to bude ono nezbývá mě nic jinýho než stejně kvůli dostupnosti sehnat klíč nebo ŘJ.

Odesláno (upraveno)

pokial dobre vidim takten kontakt prenasa plus pol baterky na plosak ,tak to neni takze provisorne napojit a zmeraj baterku (baterky ) ci maju napetie ten ulomeny kontakt ich mohol vyskratovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...