Nick406 Odesláno 21. říjen 2015 Autor Odesláno 21. říjen 2015 Tak je to ten servomotorek klapky odpojil jsem ho a bylo hned jasno řekl bych špatný ozubený kolečko klapka taky nefunguje ale zatím jsem ho nesundával protože to chce sundat celej ten plast atd.na co nemám čas ani zrovna moc náladu takže o víkendu se na to mrknu co tomu přesně je takže díky za radu Citovat
krtek 2 Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 (upraveno) spatny ten ozubeny polmesiac? (polmesic?) mozno su tie zubky uz ko Upraveno 21. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Nick406 Odesláno 21. říjen 2015 Autor Odesláno 21. říjen 2015 Řekl bych že spíš nějaký to kolečko v tom motorku nebo sám motorek ještě se na to o víkendu mrknu jinak ta klapka stejně funguje jen pokud chci přepnout z vnějšího na vnitřní okruh ne ? protože já to stejně vůbec nepoužívám tak si říkám že pokud to běžně ničemu nevadí tak to nechám odpojený a nebudu to řešit. Citovat
krtek 2 Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 (upraveno) v tom videu vidis jak funguje ma dve polohyy ked sa zavrie tak zatvori vstup vzduchu z vonka cez filter, a vzduch koluje len vo vnutri automobilu ked sa preklopi tak taha chladny vzduch z vonka cez pelovy filter vyuzivas to napr vtedy ak chces rychlejsie ohriat interier alebo ak ides za nejakov smradlavou V3S tak prepnes klapku aby ti smrad netahalo do interieru Upraveno 21. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Nick406 Odesláno 21. říjen 2015 Autor Odesláno 21. říjen 2015 Jojo už mě to je jasný nikdy jsem se o to moc nezajímal jak to funguje díky Citovat
misho.1709 Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Kľudne s tým môžeš jazdiť aj takto. Ak budeš mať čas, tak to dáš do poriadku. Bude to robiť nejaké zlomené plastové koliesko. Inak sú 2 druhy tých motorčekov, stačí pozrieť, aký máš - 2/3 pin, 2 pin je bez elektroniky a 3 má nejaký obvod vo vnútri. Čiže lepšie je zohnať taký, ako máš a vymeníš len nový za starý. Môžeš to použiť aj z iného, ale budeš rozoberať 2 motorčeky. Citovat
Nick406 Odesláno 22. říjen 2015 Autor Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) Nevíte někdo od kolikátýho roku nebo jestli je to už u všech nových modelů místo trysek ostřikovačů rozprašovače ?? chci jej vyměnit za trysky nebo popřípadě jestli tam jdou dát i z jiného modelu mám dojem že Partner má stejný aspon na první pohled. Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
John Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Nick406: na všech nových modelech to není mám pocit, že se to dávalo jen na 2003 a 2004. Jinak koupit se dají v pugu. Citovat
machulda Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 Na 2002 je mám taky, ale nevím jestli je někdo třeba neměnil Citovat
Nick406 Odesláno 23. říjen 2015 Autor Odesláno 23. říjen 2015 Díky mrknu na servicebox na kolik to přijde Citovat
Nick406 Odesláno 25. říjen 2015 Autor Odesláno 25. říjen 2015 (upraveno) Neřešil jste někdo problém s klíčem ??? mám originální dálkový ovládání na dálku se superblokádou ale nějak mě přestalo fungovat dioda bliká ale auto se odemkne nebo zamkne většinou tak po pátým zmáčknutí jinak baterky jsou nové dneska jsem je koupil bohužel baterkou to tentokrát není. Mimo to superblokáda mě až dodnes nefungovala ani přes klíč ani když jsem podržel klíč vteřinu v zámku. Dneska jsem zamknul auto kvůli tomu že to nefunguje klíčem a při podržení vteřinu funguje i superblokáda ale když jí chci spustit klíčkem tak už dioda při mačkání ani nebliká což předtím nefungovala vůbec ale pokud jsem zmáčkl tlačítko na klíči dioda blikala. Takže superblokáda začala najednou fungovat ale nedaří se odemknout nebo zamknout auto na první pokus a při zmáčknutí tlačítka blokády na klíči ani nebliká dioda takže myslím že chyba bude v klíči dá se vyměnit spínač nebo v případě výměny stačí jen sehnat jiný klíč spíše tišták s tlačítky plus přijmač ?? Jinak ještě takový dotaz mají být v klíči na starý model se dvěma tlačítky dvě baterky ??? nebo to je zase nějká moje specialita jedná se o tento klíč. A po výměně přijmače i klíče není nutný ještě nějak řešit imobilizér ?? nerad bych ještě řešil řídicí jednotku protože imo.se vypíná pouze na dálku a v mém případě kde neznám kod a jsem od začátku v automatickém režimu je pak tento problém s odemykáním přes tlačítko takový že s autem neodjedu. Upraveno 25. říjen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 12. prosinec 2015 Autor Odesláno 12. prosinec 2015 (upraveno) Takže je tady začátek druhé zimy věci který jsem měl v plánu padly jelikož je potřeba zařídit bydlení takže auto kromě toho že denně jezdím nijak neřeším takže za 16 měsíců najeto kolem 25 tisíc s jednou závadou za pár kaček momentálně šlape jak hodinky. Ten problém s těma vibracema a hučením při sešlápnutém plynovém pedálu od začátku má dle všeho na svědomí možná čerpadlo jelikož jsem odhalil že to dělá i když jen občas tak jen když je v nádrži čtvrtka nebo méně takže stejně už nejsem na škole takže jízdu na výpary už neřeším takže je klid jednou za 3 měsíce doliji litr oleje a na 18 let starý auto až překvapivě jen jezdím takže ještě mě musí odstěhovat a nějakou dobu vydrží. Upraveno 12. prosinec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 14. prosinec 2015 Autor Odesláno 14. prosinec 2015 Chtěl bych se zeptat kolik litrů má nádržka ostřikovače ?? vypustil jsem ji protože na spodku byl za ty léta sajrajt tak tekutý mýdlo dolil jsem 7 litrů a pořád nemá dost jsem měl za to že má tak 5 litrů. Citovat
Almanil Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Já bych tipnul, že cca 10l, ale je to jen odhad od oka. Citovat
John Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Pokud máš tu velkou co se dávala s ostrikama světel tak ta je pokud vím cca 9.5L aspoň u coupé to tak je. Citovat
Nick406 Odesláno 14. prosinec 2015 Autor Odesláno 14. prosinec 2015 Je to tak tři litry si to ještě vzalo Citovat
Nick406 Odesláno 16. prosinec 2015 Autor Odesláno 16. prosinec 2015 (upraveno) Tak nevím jestli jsem to tím předposledním komentářem nezakřikl... technický dotaz už dvakrát během dvou dnů se mě stalo že při zatáčení doprava mě lehce zavibruje volant a najednou jde řízení úplně lehce jak kdyby byla kola ve vzduchu a pocitově je to jako by se točil jen volant ale kola snad ne po otočení zpět zase mírný vibrace a vrátí se to do normálu ale řízení je nějaký gumový to samé třeba při zatáčení doprava občas začne škubat motor zkoušel jsem točil volantem na místě nikde nic nepraští nevrže a otáčky taky v pohodě jen při plným rejdu se o něco sníží ale ne trvale což bych řekl že tak má i být vzhledem k tomu jak servo funguje ale jedině co jsem zjistil že na plnej rejd jak doprava tak doleva začne pískat a šustit servo nebo možná řemen jinak oleje je dost ale jen jsem jej min.rok dolil byla tam jen půlka mám zkusit nechat vyměnit servo olej ?? nebo třeba čep řízení apod. Upraveno 16. prosinec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 17. prosinec 2015 Autor Odesláno 17. prosinec 2015 (upraveno) Tak s posilovačem to mít nic společnýho nebude spíš vůle v řízení zítra mrknu na čepy a táhla a příští týden k auto lékaři... protože až přeposilovaně se to chová v zatáčkách nejvíc doprava a na rovině to táhne mírně doleva takže to musím furt tlačit na pravou stranu navíc se udělal ve volantu vůle tak 1-2 CM na každou stranu a řízení je takový gumový.Donedávna v tomto rozmezí kdy auto běžně reagovalo ted jede pořád rovně a jde cítit ve volantu sebemenší nerovnost tak snad se to mezi svátky vyřeší sice to není až tak katastrofální když někdy vidím že někdo jezdí s kdovíčím ale furt nějak tlačit auto na jednu stranu a v zatáčce i když ne pokaždý spíš dle rychlosti nemít žádnej cit není zrovna ono a kdyby jste někdo věděl na co se ještě zaměřit budu jen rád Upraveno 17. prosinec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 25. prosinec 2015 Autor Odesláno 25. prosinec 2015 Ahoj Nevíte kde v Brně nechat vyměnit mikrospínač v klíči ?? dá se to nechat udělat běžně v obchůdcích v supermarketech kde dělají klíče ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.