-=Michal=- Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Tak jsem navštívil za 99 KČ zimní prohlídku v Peugeotu A hned bych měl na vás dotázky : Napsali mi tam, že klepe z. osa ??? Pak je prej cituji : Vadná PZ seř. tyčka. Dlouhý chod RB :mad: Můžete mi to prosím někdo přeložit ? Dík :mad: Za tu tyčku prej chtěj až 5tis KČ, takže Vašendovic to jistěj :mrk Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Tak jsem navštívil za 99 KČ zimní prohlídku v Peugeotu A hned bych měl na vás dotázky : Napsali mi tam, že klepe z. osa ??? Pak je prej cituji : Vadná PZ seř. tyčka. Dlouhý chod RB :mad: Můžete mi to prosím někdo přeložit ? Dík :mad: Za tu tyčku prej chtěj až 5tis KČ, takže Vašendovic to jistěj :mrk Fakt nemáte pro mne nikdo nějaké rady ? Citovat
Ladis Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 RB bych řekl že to bude ruční brzda ...přitáhnout na lanku. Pravá zadní seřizovací tyčka, to budou vědět 406kaři, ale je to zřejmně stabilní bolavé místo 406. Výměna .. Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 To bude asi seřizovací tyčka zadní sbíhavosti. Měnili mi ji i s tím excentrem za asi 4000. Základní dotaz: sjíždí ti PZ kolo? (pomocný dotaz - nač jsi tam chodil? byls OK a teď máš starosti...) Zajdi do servisu ke kterému máš důvěru. Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: P607Olda To bude asi seřizovací tyčka zadní sbíhavosti. Měnili mi ji i s tím excentrem za asi 4000. Základní dotaz: sjíždí ti PZ kolo? (pomocný dotaz - nač jsi tam chodil? byls OK a teď máš starosti...) Zajdi do servisu ke kterému máš důvěru. Nic se mi nesjíždí, takže uvidíme na co přijdou v nějakém reprezentativnějším servise než je koncesionář :D Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: P607Olda To bude asi seřizovací tyčka zadní sbíhavosti. Měnili mi ji i s tím excentrem za asi 4000. Základní dotaz: sjíždí ti PZ kolo? (pomocný dotaz - nač jsi tam chodil? byls OK a teď máš starosti...) Zajdi do servisu ke kterému máš důvěru. Jinak by mne zajímalo, jestli to nedokázali pojebat právě při té kontrole. Hrom aby do toho... Citovat
Rebik Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Stabilizátor - seřizovací tyčka stojí mimo Peugeot 962 Kč, je většinou vhodné měnit obě, protože se musí dělat geometrie, takže i s výměnou to přijde tak na 3500 kč. Kdyby všechny auta na zadní nápravě řešili to co 406, byl by sladký život..... Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Rebik Stabilizátor - seřizovací tyčka stojí mimo Peugeot 962 Kč, je většinou vhodné měnit obě, protože se musí dělat geometrie, takže i s výměnou to přijde tak na 3500 kč. Kdyby všechny auta na zadní nápravě řešili to co 406, byl by sladký život..... Super, díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.