Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ešte raz ďakujem všetkým za rady. Veci týkajúce sa zmlúv a úverov riešiť nemusíte, to si dokážem vyriešiť sám. Cena auta bola cca 150 tis. Kč po prepočte. Na slovenské pomery som vyberal z tých drahších 407mičiek, aby som mal aspoň nejakú záruku stavu. Či sa to podarilo, ukáže až čas. Najviac ma sklamalo, že auto bolo búrané na zadok, predajca ma ubezpečoval, že nebolo nikdy búrané (aj výsledky merania hrúbky laku z KO sú skutočne v poriadku). Ako hovorím, ešte netuším, čo sa ukáže ako skutočná pravda, ale desí ma to turbo, žhaviče a únik kvapalín. Neviem, koľko by stála oprava a pretesnenie všetkého. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) Kupní cena je celkem raketa... před dvěma lety a nějakym tim měsíce sem kupoval toto: http://ch0ze.rajce.idnes.cz/407_Terre_de_cassel/ Cena byla 146tis... je to 2.0HDI Upraveno 15. leden 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Tak na SK auta více stojí, proto slováci docela jezdili kupovat auta do čech aspoň ty příhraniční Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) 150 t., tedy více, než jsi chtěl (4 až 5 t.) Kolik přeplatíš na úrocích? A jestli tě vyhodí z práce... A neposloucháš, když jsem psal o půjčování na věc, kterou nepotřebuješ. Upraveno 15. leden 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Vysledky laku? Cim to meril? Posuvkou? Jestli jsi teda machr na smlouvy tak od ni oddstup. Nebojakej je problem? Ukazal jsi ucebnicovy priklad kafky. Prozreni prislo,tak ukaz ze mas koule a to auto frajerovi hod nahlavu. Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 A čím ručíš úvěr? Bianko směnka? anebo jen tak, tzn. v případě nesplácení přijdou vymahači? Možná dojde i na ty noci s hrůzou... Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Prostě přes 20 stran k ho*nu, komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci... Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Taky mě to mrzí. Tolik životních zkušeností, vlastních, i z okolí, a úplně k ničemu. Bluesman se zamiloval do své představy a byl ochoten obětovat cokoli. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) Hovorím, očakával som od vyššej ceny lepší stav auta. Nevyšlo to, som proste smolař. O meraní laku podrobnosti neviem, držím sa len výsledkov kontroly originality. Zadný nárazník bol asi kvalitne nastriekaný, preto sa na nič neprišlo. Pôžičku neriešte, 130€ mesačne na splátkach nie je taká pálka, akú by som nezarobil. Aj keby som prišiel o súčasnú prácu a dostával iba minimálnu mzdu, dá sa to splácať. Horšie je, že ja to auto skutočne potrebujem, a potrebujem aby bolo pripravené na záťaž 3000 km mesačne už za dva týždne. Upraveno 15. leden 2015 uživatelem bluesman Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ještě skoro nic nezjistil a děláte z auta total šrot a to jste ho neviděli .Peníze psal že nechce řešit,a vy pořád jen řešite kde nato vzal Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ok tak jeste mame prostor na pujcku na opravu a pak bude vse v cajku vlastne. Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) n Upraveno 15. leden 2015 uživatelem P607Olda Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ok tak jeste mame prostor na pujcku na opravu a pak bude vse v cajku vlastne. Vždyť to už jsem psal tak deset stran zpátky, že bude další půjčka ještě na opravy Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Bože... Tak aby už som mal pokoj od otázok na úver: je to normálny spotrebný úver z banky, 6000€, úroková sadzba 8,5%, celkovo zaplatím 7800€ za 5 rokov. Spokojní? Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ja vim. Jen sem si nebyl jist jestli tam pro ni zbyl prostor. Ted uz jame klidni.Zbyl. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Podle mě to nebude taková tragédie. Důležité bude co řekne druhá prohlídka. Průserový to začne být pokud potvrdí výsledek první kontroly. To že auto je po ráně je bohužel fakt se kterým nic neuděláš to ostatní je řešitelné bohužel je otázka kolik to bude stát a jestli to auto pokud bude v té horší variantě stavu jestli se stihne to vše udělat než ho budeš potřebovat. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 (upraveno) Tuším 12%. Preto som uviedol celkové preplatenie. Ešte nejaké otázky týkajúce sa financií? Áno, na servis veľa nezostalo, ale čo už narobím, nečakal som toľko porúch hneď po kúpe. Vena, presne tak to aj ja vnímam. Ak druhá kontrola potvrdí výsledky prvej, odstupujem od zmluvy. Ak sa potvrdí časť, budem žiadať zľavu z kúpnej ceny. Ak nič, ospravedlním sa predošlému majiteľovi a pôjdem vynadať do servisu mechanikom. Upraveno 15. leden 2015 uživatelem bluesman Citovat
John Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Tak jsem to pročetl a nestačím se divit...ale to mi promiň bluesmana ale ty jsi se stal klasickou kafkou na koupi vylitaný popelnice. Nepochopim, že někdo koupí auto jako když jde ráno pro rohlíky k snídani... Osobně jsem každý auto co mám sháněl docela dlouho a vždycky prohlidl xx aut než nakonec koupil a vždy se to vyplatilo ale to co jsi ty koupil ( z toho rozboru co tu je )... nevím no přeju ti hodně zdaru buď s tím, že do toho opravdu hoodně nacpeš a nebo,že se ti to povede vrátit ale tomu osobně ani ty nevěříš. Většinu věcí co tam jsou vprd.. by zjistil kdokoliv s diagnostikou při koupi a po projetí auta a napíchnutí na diag... Nechce se mi věřit,že nikdo na SK v tvojím okolí nemá alespoň nějakou diagnostiku ideálně origo na PSA... Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 John, pozri sa na klubovú mapu a zistíš, že tu na okolí nie je skoro nik. Môžeš mi veriť, že som sa v meste i na okolí pýtal všade, či už na asistenciu pri obhliadke, alebo na zapožičanie diagnostiky, no bohužiaľ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.