hakavcak Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Zdravím, z ničeho nic jak byly mrazy mi začal blbnout parkovací systém a to tak, že upozorní úplně na poslední chvíli a i graficky naskočí jen dvě kostičky.. před tím to začalo hezky brzo přerušovaným signálem a graficky až po výstražný trojúhelník.. ještě něž se závada takhle projevila to občas upozorňovalo na překážku, která vůbec nebyla.. diagnostiku mám a při hledání závady mi to závadu nenajde.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 nemas ty senzory zarazene do narazniku ?? Citovat
hakavcak Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 já mám ty velký rok 2007 ale myslím, že jsou ve stejné úrovni no raději se zítra podívám jestli náhodou nějaký ze strany není víc zaražený.. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Môže to spôsobovať aj námraza ne senzore. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Tak, tak, námraza, nečistoty. Očisti senzory a uvidíš. Citovat
hakavcak Odesláno 5. leden 2015 Autor Odesláno 5. leden 2015 Tak jsem senzory zkontroloval a očistit vypadají na pohled v pořádku, ale stalo se to že už mi nejdou vůbec a v autě se mi už ukazuje závada. Tak zítra zkusím diagnostiku zkusit jestli už to taky chybu ukáže. Při čištění jsem lehce pobouchal nárazník jako, že aby se to probralo.. Citovat
Mike407 Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Jo, senzory... Mně takhle postupně odešly 3. Nejdřív 2 najednou a po několika týdnech 3. A také to bylo na konci zimy... Ovšem mně to začalo hlásit chybové hlášky rovnou (zpočátku nepravidelně, později už trvale), do té doby fungovaly normálně... Citovat
hakavcak Odesláno 6. leden 2015 Autor Odesláno 6. leden 2015 Tak to mám radost.. Uvidím co řekne diagnostika a dám vědět.. Citovat
hakavcak Odesláno 6. leden 2015 Autor Odesláno 6. leden 2015 (upraveno) V diagboxu mi to ukazuje v problikání střídavě a to aktivní / neutralizace vozíku.. To by mohlo být něco s vozíkem proto to upozornění až úplně na poslední chvíli.. Ale vozík nemám a auto nemá ani tažený.. Upraveno 9. leden 2015 uživatelem hakavcak Citovat
hakavcak Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 Tak nikdo nic..? Už jsem z toho na nervy v diagnostice žádná závada senzory jsem i vyndal očistil a pořád to blbne. Začne to signalizovat teprve tak 30 cm před překážkou a na displeji mi to ukáže maximálně dvě kostičky, které tam zůstanou až do úplného střetnutí.. Citovat
hakavcak Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 Mě taky napadá něco s tažným, ale začalo to samo od sebe a nevím kde se s tím dá něco dělat v diagboxu jsem nic o tažným nenašel.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 prave v diag by melo byt neco takoveho napsanoale samo se nic nepreprogramuje Citovat
Mike407 Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 S parkovacími senzory je potíž, protože jejich závady nezůstávají v paměti. Pokud například jeden senzor občas zlobí, nezjistíš který to je, pokud nemáš v okamžiku, kdy se problém objeví připojenou diagnostiku. Mně se takhle začaly chovat dodělávané senzory na 406. Žádnou chybu nehlásí, ale když couvám, začnou ukazovat až od zhruba půl metru, přitom dřív fungovaly bezvadně. Předpokládám, že některý z nich (nebo možná rovnou několik) bude na odchodu do křemíkového nebe. Bohužel nevím, kdy k tomu začalo docházet, ani jestli se to postupně zhoršovalo, nebo se to objevilo najednou. S autem jezdí manželka a dokud se "kola točí a motor vrčí", je vlastně všechno v pohodě. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 Nezateká ti vzadu do jednotky? Sedanu zvykne zatekať okolo zadných svetiel. Citovat
hakavcak Odesláno 12. leden 2015 Autor Odesláno 12. leden 2015 Mám SW.. Na jednotku u rezervy jsem koukal a jako nemám tam vodu ale vlhké to tam je.. Nejhorší je, že se to bojím dát do servisu protože, když jim neukáže dia závadu myslím, že vymění celý komplet a jsem tam za 10.. Citovat
Schreek Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Podle mě není důvod aby u rezervy byla vlhkost! To bych být Tebou určitě prověřil, tam má být sucho.... Citovat
bart.lbc Odesláno 17. leden 2015 Odesláno 17. leden 2015 Já měl u sedana i možná litr vody ale musel to být asi kondenz klepl jsem tam hřebíkem díru a je klid auto jsem prolíval vodou ale voda tam netekla, jinak řídící jednotku povoluješ v BSI. a mění se tam, že auto má hák a přidá tam 15 cm. Citovat
hakavcak Odesláno 17. leden 2015 Autor Odesláno 17. leden 2015 Tak vodu tam nemám vůbec jen je to vlhké. Ale potřeboval bych poradit jak jednotku povolit. Diagnostiku mám Diagbox 7.61, ale moc s ní neumím. Tak najdu jen ty chyby co mi najde sama a tuhle závadu zrovna nevidí a hlásí mi to bez závad.. Citovat
Mike407 Odesláno 17. leden 2015 Odesláno 17. leden 2015 Tím "povolit jednotku" myslíš co? Jako v diagnostice? Ale vždyť tobě ty senzory přece fungují, jen neukazují to, co by měly... Obávám se, že tady toho diagnostika moc neukáže. Jedině zkusit vyměnit jednotku, třeba si jí od někoho půjčit, jestli se to zlepší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.