Ducatista Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 Mám 206 1.6 HDI a za ten rok co ho mám jsem ještě neviděl, že by někdy před startem žhavil. Od jaké teploty žhaví? Resp. kdyby totiž nefungovala kontrolka žhavení, tak předpokládám že při okamžitým startu by nechtěl chytit, ovšem on chytá úplně na drc, takže si myslím že to není tak, že bych startoval nenažhavený motor a měl jsem mrtvou kontrolku žhavení. Ale třeba se pletu. Díky za radu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 PSA zhavi od -5°C a vetsinou uz po otevreni dveri ridicetakze kontrolku uvidis az pri hodne velkem mrazu a rychle reakci Citovat
Ducatista Odesláno 31. prosinec 2014 Autor Odesláno 31. prosinec 2014 po otevreni dveri?? to jako aniz bych otocil klickem v zapalování? no ja totiz kdyz otocim klickem v zapalovani, tak ani tehdy kontrolku zhaveni nevidim, ani nevim kde vlastne je... Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 tady zjistíš, kde máš kontrolku žhavení-- když nevíš kde je, tak ani nepostřehneš, že se rozsvítila..., svítí krátce http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Citovat
MilanF1 Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 Pokud je venku třeba -8 °C měla by se alespon na okamžik rozsvítit. Já bych se ale přikláněl k variantě, že máš prasklou žárovičku na budíkách, proto kontrolku nevidíš. Citovat
Aluška Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 (upraveno) Já jsem ju teda taky ještě za ten rok, co 206 mám, neviděla.... Tak pardon, prej ju Dave viděl jak bylo kolem -5°C, já ju nějak nezaregistrovala Upraveno 31. prosinec 2014 uživatelem Aluška Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 v tomto počasí (kolem minus 5) už musí svítit (probliknout) Citovat
Doctor Who Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 Tak to mě svítí u 807 i v létě, teda jen asi 2 - 3 vteřinky. Citovat
radimrepka Odesláno 31. prosinec 2014 Odesláno 31. prosinec 2014 Mě to žhaví až je -5, teda podle kontrolky, -4 se nerozsvítí Citovat
Ducatista Odesláno 1. leden 2015 Autor Odesláno 1. leden 2015 no a když otočíte klíčkem v zapalování a rozsvítí se komplet budíky, problikne vám ta kontrolka? Mě totiž ne, takže je asi fakt prasklá. A jde to na DIAG zjistit, at nemusím pracně rozebírat palubku a nezjistím, že je kontrolka v poho? Citovat
pito.za Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Ty uz tam mas ledky ,cize velmi mala pravdepodobnosť ze bude zla.S diagnostikou sa daju otestovat (rozsvietit) kontrolky. Citovat
Dave_k Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 JJ. Teď když bylo míň jak -5°C tak se rožla. Schválně jsem na to při těchto teplotách čekal a ono jo. Svítila cca 4-5 vteřin. Na budíkách vlevo nahoře. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 4-5 vteřin? To je docela dost dlouho, toho by si mohl běžný uživatel všimnout. Osobně si myslím, že auto bude žhavit i při vyšších teplotách, avšak uživateli to nedává najevo přes kontrolku, jelikož nebude potřeba čekat na nažhavení a může se startovat ihned. Citovat
Ducatista Odesláno 1. leden 2015 Autor Odesláno 1. leden 2015 Tak problém vyřešen, dnes ráno bylo v garáži kolem -4 °C a až PO otočení klíčku (tzn. ne po otevření dveří) se mi žhavení rozsvítilo, ale byla to chvilinka, tak půl sekundy - schválně jsem pozorně zíral na místo, kde by ta kontrolka žhavení měla být. Takže vím že kontrolka je OK, a žhaví to fakt až při mrazech a to jenom moment. Holt jsem byl zvyklej z mojí bývalé 106 diesel, že to žhavilo i v létě a v zimě tak dobrých 4-5 sekund... Citovat
ozzy56 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 to žhavení po otevření dveří u PSA je nesmysl, ale myslím Škoda to má žhavení u starých atmosfér a HDi se nedá srovnávat--jsou to rozdílné konstrukce motorů Citovat
ozzy56 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 tak které auto PSA žhaví po otevření dveří? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 tak proc napric PSA fory vsichni resi ze nevidi auta zhavit ??myslim ze sem to nekde cetl - dokonce snad v datazazi ale naftaka sem mel jen jednou a to jen 5 tydnu na podzim Citovat
ozzy56 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 protože jsou slepí a ani neví, kde přesně je kontrolka žhavení, viz. toto forum, pořád to porovnávají se starýma 205D, kde to svítilo půl minuty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.