Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Dobrý den,Vážení, chci se zeptat,jestli nevíte co znamená,když se mi po nastartování ozve gong,Vlastním P-307 1.6-80kw r.v.2004-enzín.Předem děkuji za odpověď.

Posted

Děkuji za odpověď,budu to sledovat a uvidím,co za tím vězí,ale asi to bude ta námraza,podle mě by problém ukázal palubní počítač,ale i tak děkuji a přeji krásný Nový rok a hodně šťastných kilometrů.

Posted

Já nemám gong, ale takové pípnutí hlubším tónem a vždycky je k tomu nějaká hláška na displeji PC, nyní s ohledem na teploty pod 3 st.C "Risk of ice". Jinak to může být nízká hladina paliva (to by ale taky svítilo hladového oko) nebo oleje nebo i jiné (ty jsem zatím ale ještě nezaznamenal).

Posted

Zkontroluj hladinu chladici smesi v expanzni nadrzce. Nizka hladina se ohlasi pipnutim po par prvnich ujetych metrech aniz by to vyhodilo nejakou hlasku. Ty hlasky cos psal je pouze malo paliva a nebezpeci naledi. Staci aby chladici smes byla centimetr pod riskou a uz to hlasi...

Posted (edited)

tak me uz to nevypisuje nic

ale u C4 to umelo treba i ABS faulty

zatazena rucni brzda
otevrene dvere

chyba emisniho systemu (antipolution faulty)

chyba imobilizeru

Xsara picasso umi i Batery fault - slaba baterie v klicku
speed limit

EDIT: nasel sem tohle

post-45527-0-85024000-1420115765_thumb.j

Edited by Havlicek.Lukas
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Tiež sa prikláňam k baterke. Osobná skúsenosť.

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku

Edited by vaksi
Posted

je to na 100% baterka, taky jsem pípal, někdy se stalo, že už i slabě točil startér (hlavně v mrazech). Baterku jsem tam měl originál (od 04/2006), dnes jsem ji vyměnil dnes a je to ok.