Přejít na obsah

Fanda 2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele Fanda 2

  1. Fanda 2

    lpg a p_307

    Vážení přátelé,konečně se mi to podařilo vyřešit,sice jsem několikrát navštívil servis,kde mi přestavbu prováděli,a i po jejich seřízení se mi chyba ukazovala stále a až po řádné domluvě mi byla vyměněna řídící jednotka na plyn(nedržela v paměti nastavení)a je po problému,auto teď jezdí v pohodě a přepíná se tak jak má.
  2. Fanda 2

    lpg a p_307

    Díky za info.,pak dám vědět,kde byla chyba...
  3. Fanda 2

    lpg a p_307

    Přátelé tak jsem konečně tu chybu přečetl je to Antipollution fault,ale objeví se jen při prvním přepnutí z benzínu na lpg,po vypnutí a znovu nastartování se tato chyba již neobjeví ani při přepnutí na lpg,prosím někoho kdo s tím má zkušenost o radu,díky moc.F. P-307 1.6 80kw.
  4. Fanda 2

    lpg a p_307

    Díky moc za odpověď,budu to sledovat a pak dám vědět.
  5. Dobrý den,chtěl bych se zeptat na jednu věc,vlastním P-307 1.6 16V 80 kw,r.v.2004,najeto 147000 km,jezdím na lpg a benzín,a trápí mě tato věc,po nastartování na benzín auto jede úplně normálně,po zahřátí a přepnutí na lpg se mi občas objeví hláška,něco jako,že je něco s katalyzátorem,nebo emisema,nikdy to nestačím přečíst,po vypnutí a znovu nastartování se hláška neobjeví a auto jede úplně normálně jak na benzín tak na lpg.Prosil bych o radu,jestli s tím má někdo zkušenost.Díky moc.F.
  6. Dorý den přátelé,chtěl bych poradit jak vyměnit baterii u P-307,1.6.80kw a jakou by měla mít kapacitu,předem děkuji za odpovědi.F.
  7. Fanda 2

    Gong po nastartování u P-307

    Děkuji za odpověď,budu to sledovat a uvidím,co za tím vězí,ale asi to bude ta námraza,podle mě by problém ukázal palubní počítač,ale i tak děkuji a přeji krásný Nový rok a hodně šťastných kilometrů.
  8. Dobrý den,Vážení, chci se zeptat,jestli nevíte co znamená,když se mi po nastartování ozve gong,Vlastním P-307 1.6-80kw r.v.2004-enzín.Předem děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...