Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak jsem sehnal zrcatko s teplotnim čidlem a po předělání mě sklaplo..teploměr stále nefunguje.Na jakých pinech když vyndám konektor je připojeno to čidlo?a jaky by melo mit odpor??při 20°C 2k2??když bude čidlo špatný tak bude maximální odpor??díky..

Guest servisman
Odesláno

A co máš na displeji??  Jsou aspoň čárky?? pokud ne tak přepnout na boku trimr

Odesláno

blikaj tři čárky..ale ty tam blikaly i bez čidla..takže žádná změna..PP jsem si dodělával ručně a místo displeje byl kastlik tak nevim jestli tam sou dotažený kabely,jestli je to univerzal zapojení nebo s tim že sem neměl ani PP tak nemam ani zapojený teploměr??

Guest servisman
Odesláno

Ano musíš dotáhnout kablíky k PP  tedy čísla drátu pro teploměr je 721 a 722  ty vedou na pin č.6 a 7

Odesláno

a jakou barvu maj kabliky v zrcatku k tomu cidlu??jde mi o to na jaky piny ty dratky pridelat..ztcatko se mi nepodarilo rozebrat abych se podival..

Odesláno (upraveno)

Dráty pro čidlo vedou z konektoru zrcátka a to z pozice 7A (zrcátko) na 6 (displej) a 7B (zrcátko) na 7 (displej).

post-572-0-79662400-1418925960_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
Guest servisman
Odesláno

JJ já mu  napsal jak čísla kabelu a pod takže pokud drobet rozumí elektro tak by si měl poradit. Většinou chybí kabely od konektoru přes dveře.Záleží na elektrice co ma v autě.Já tam neměl nic jen základ kabely jsem musel tahat všechny.

Odesláno

diky..:) ale tomu obrazku moc nerozumim..natahnu 2 kabely z konektoru u displeje z pozice 6 a 7 a natahnu je do konektoru u zrcatka a ty dam do toho konektoru na pozici 7á a 7b jo??

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak teploměr už funguje,čidlo bylo dobrý,ale byli někde v kabině přerušeny drátky,tak jsem natáhl nový a šlape to.díky všem.a ta tabulka zhruba odpovídá.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...