Cat Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Zdravím na mé 307 nejdou ostřikovače. Motorek jede když na něj připojím proud napřímo. Kde může být problém? Díky. Citovat
Tony Stark Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 (upraveno) Ze by v rozvodu hadicek nejaka usazenina? Nebo pricpane trysky na kapote. Upraveno 15. prosinec 2014 uživatelem Tony Stark Citovat
wojtěch Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 nebo motorek je slabý a nevytlačí to. ale začal bych profouknutím hadiček kompresorem... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Trochu OT ve středu si jedu pro trysky ostřikovače do Pugu v MB dnes jsem je objednával 180,-Kč/ks . . . mě to stříká, ale doufám, že se to třeba zlepší Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Citovat
jjer Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Myslím, že mu nejde spínání motorku z páčky, ne, že by nebyly průchozí hadičky.... Citovat
tomáš SW Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 pokud to nebude v pojistkách tak bych se podíval v diagnostice jestli se neodhlásily mám dojem že tam jdou zrušit. Citovat
catexcavator Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Zdravím, měl jsem taky takový problém, motorek vrčel, ale voda nestříkala. Problém byl přímo u čerpadýlka, pod ním je takový mini rozdělovač pro přední nebo zadní ostřiky, je tam kovový váleček, který má na obouch koncích gumové dorazy a ty byly nabobtnalý, tak jsem je trochu odřízl a ostřikovače fungují bez problémů už 2 roky.:-) Citovat
Návštěvník Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Ovládá přední a zadní ostřikovače jeden motůrek? Nebo má každý zvlášť? Přední ostřikovače mi stříkají hodně slabě a po zapnutí trvá, než vůbec začnou stříkat, ale zadní jede v pohodě. Tak abych věděl, zda mám hledat chybu v hadičkách nebo v motůrku. Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 Brácha to měl stejný jako catexcavator. Vyřešeno taky stejně. Prý to udělala ještě letní směs. Citovat
Pinokio Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Ahoj - - já mám problém s tím, že když zvolím ostřik předního skla, tak se to v pořádku provede a když zvolím ostřik zadního, tak se mi ostříká také přední a né zadní - - podivné..... co mám udělat....??? Citovat
Butrus Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Pinokio: Chyba je ve ventilu motorku ostřikovačů, který určuje, kam nasměrovat kapalinu (předek nebo zadek). Řešil jsem stejný problém na našem Berlingu, které ostřikovalo vždy jen na zadek, i při požadavku na ostřik předku. Takže demontovat motorek ostřikovačů (naražen přes gumové těsnění do nádobky na kapalinu), z motorku vypáčit rozdělovací ventil (je do těla motůrku naražen) - viz. obrázek níže. Na fotce je již ventil oddělen od těla motůrku. Ventil demontovat - je secvaklý dohromady, viz. další foto. Ventil vyčistit - u mě byl problém kousek trávy nebo něco takového, který znemožnil pístku ventilu se pohybovat a zablokoval ho v poloze ostřiku zadku. Po vyčištění a kompletaci motůrku jsem ještě prolil nádobku na kapalinu vodou, aby se vypláchnul případný bordel. Pak už jen nacvaknout motorek zpět do nádobky, připojit hadičky a konektor a odzkoušet. Citovat
harvi_tn Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Dobry postup, nechces z toho spravit navod do DIY sekcie? Citovat
Butrus Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 harvi_tn: díky. Celý postup opravy na Berlingu/Parťákovi mám nafocený, tak to pak zpracuju a hodim do sekce Partner, třeba to moderátoři přesunou do Udělej si sám. Citovat
Pinokio Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 super, moc díky....... přidal jsem k tomu demontáž celé nádobky, protože jen tak jsem z ní dostal všechen ten bordel ..... (kde se tam vzal ??? ) vše jsem vyčistil a stříkám jak zamlada....hihi Citovat
harvi_tn Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 ked si zhadzoval nadrzku, nevidel si tam nahodou nejaku pripravu na snimac hladiny (minutej kvapaliny v ostrekovaci)? Citovat
otava Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Ahoj tak já mám stejný problém, kapalina mi z trisek předních ostřiků jen vytéká na kapotu. Pojistku jsem kontroloval. Motorek loni nový. Hadičky jsem profukoval. Vzadu to funguje. Tam jsem zase měnil rameno stěrače. Citovat
pajas502 Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) A co samotný trysky ? Odpoj hadičku a zkus jak tlačí čeradlo anebo jak psal Butrus, máš bordel v té rozbočce. Upraveno 19. únor 2015 uživatelem pajas502 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.