Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu OT ve středu si jedu pro trysky ostřikovače do Pugu v MB dnes jsem je objednával 180,-Kč/ks . . . mě to stříká, ale doufám, že se to třeba zlepší ;):aut

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, měl jsem taky takový problém, motorek vrčel, ale voda nestříkala. Problém byl přímo u čerpadýlka, pod ním je takový mini rozdělovač pro přední nebo zadní ostřiky, je tam kovový váleček, který má na obouch koncích gumové dorazy a ty byly nabobtnalý, tak jsem je trochu odřízl a ostřikovače fungují bez problémů už 2 roky.:-)

Návštěvník
Odesláno

Ovládá přední a zadní ostřikovače jeden motůrek? Nebo má každý zvlášť? Přední ostřikovače mi stříkají hodně slabě a po zapnutí trvá, než vůbec začnou stříkat, ale zadní jede v pohodě. Tak abych věděl, zda mám hledat chybu v hadičkách nebo v motůrku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj - - já mám problém s tím, že když zvolím ostřik předního skla, tak se to v pořádku provede a když zvolím ostřik zadního, tak se mi ostříká také přední a né zadní  - - podivné.....  co mám udělat....???

Odesláno

Pinokio: Chyba je ve ventilu motorku ostřikovačů, který určuje, kam nasměrovat kapalinu (předek nebo zadek). Řešil jsem stejný problém na našem Berlingu, které ostřikovalo vždy jen na zadek, i při požadavku na ostřik předku.

Takže demontovat motorek ostřikovačů (naražen přes gumové těsnění do nádobky na kapalinu), z motorku vypáčit rozdělovací ventil (je do těla motůrku naražen) - viz. obrázek níže. Na fotce je již ventil oddělen od těla motůrku.

post-27989-0-51617600-1421945225_thumb.j

Ventil demontovat - je secvaklý dohromady, viz. další foto.

post-27989-0-95734000-1421945308_thumb.j

Ventil vyčistit - u mě byl problém kousek trávy nebo něco takového, který znemožnil pístku ventilu se pohybovat a zablokoval ho v poloze ostřiku zadku.

post-27989-0-55723300-1421945387_thumb.j

Po vyčištění a kompletaci motůrku jsem ještě prolil nádobku na kapalinu vodou, aby se vypláchnul případný bordel.

Pak už jen nacvaknout motorek zpět do nádobky, připojit hadičky a konektor a odzkoušet.

Odesláno

harvi_tn: díky. Celý postup opravy na Berlingu/Parťákovi mám nafocený, tak to pak zpracuju a hodim do sekce Partner, třeba to moderátoři přesunou do Udělej si sám.

Odesláno

super, moc díky.......   přidal jsem k tomu demontáž celé nádobky, protože jen tak jsem z ní dostal všechen ten bordel ..... (kde se tam vzal  ??? :) )  vše jsem vyčistil a stříkám jak zamlada....hihi :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj tak já mám stejný problém, kapalina mi z trisek předních ostřiků  jen vytéká na kapotu. Pojistku jsem kontroloval. Motorek loni nový. Hadičky jsem profukoval. Vzadu to funguje. Tam jsem zase měnil rameno stěrače.

Odesláno (upraveno)

A co samotný trysky ? Odpoj hadičku a zkus jak tlačí čeradlo anebo jak psal Butrus, máš bordel v té rozbočce. :myslim

Upraveno uživatelem pajas502

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...