kv13 Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Já už mám po výměně dvouhmoty,ale jen ze zvědavosti má někdo zkušenosti s repasovanou dvouhmotou? Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Když tu někdo posledně dával odkaz, cena byla jen o pár stovek nižší než nové originál sady od Badišáka nebo běžné slevy v Kelly. Za těchto okolností nevím, kdo by měl chuť to zkoušet. Kdyby stála polovinu, dejme tomu. Citovat
celda1970 Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Cena repase se pohybuje dle míry opotřebení od ca. 5500,- do 8000,-Kč........běžně jí dělají od 24h do 48h.........poslat ho tam musíš ale sám a to něco taky stojí. Když vezmeš cenu dvouhmoťáku i se spojkovou sadu od Badisáka.........tak se repas určitě nevyplatí.... Nebo kouknout sem: http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-s-dvouhmotovym-setrvacnikem-luk-lk-600008400/ Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Mimochodem nedávno jsem tu nabízel jeté setrvačníky, nikdo je nechtěl, tak skončily ve sběrně. Citovat
kv13 Odesláno 7. prosinec 2014 Autor Odesláno 7. prosinec 2014 Díky za názory,dnes jsme to probírali z kamošem a tvrdil mi že se to vyplatí proto ten dotaz anebi spíš inspirace a rada pro ostatní co je teprve výměna čeká. Citovat
307rg Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 a pozná ten tvoj kámoš ceny, za ktoré sa dá objednať u Badisáka??? v podstate mi to príde že tu od nás pýtaš rady ale v podstate si už rozhodnutý Citovat
Zemla703 Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 to 307rg : bez urážky ale občas neuškodí si přečíst celý topic Citovat
307rg Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 jasné, ospravedlňujem sa, ani som si to nevšimol Citovat
celda1970 Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Ono mezi náma....repas setrváku je defakto jeho kompletní obnovení a vyvážení...není to jen o výměně pár pružin uvnitř... Takže za ca. 7-8 tis dostávám použitý obnovený.....za 10 mám druhovýrobu vč.spojkové sady...............tady si každý musí vybrat. Ještě připočíst ...zaslání nebo odvoz na repas.....ca.2-4dny rezebrané auto (ponechané na zvedáku v servisu-budou mít radost) :myslim Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 (upraveno) ..to je to ked mam zaradenu trojku a noha dole s plynu, tak to tak mrauci? je to v poradku? Upraveno 21. prosinec 2014 uživatelem Pekos Pavelka Citovat
aldave Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Mám 307 SW 100kW kód motoru RHR. Mám staženo "Jak na to", ale tam není popsána tato verze. Jsou tam je 66 a 80 kw. Začal mě klepat setrvačník. Takže budu muset před technickou celou spojkovou sestavu. Nemá prosím někdo popis postupu práce na výměnu sestavy spojky popř na co dávat pozor. Možná to bude stejné jako u 407. Servisu to dávat nechci ty si vezmou 8 000 Kč za práci. Za celou výměnu chtějí 25 000 Kč. Už jsem to dělal před 15 lety u 405 a šlo to dobře. Díky Citovat
RichVa Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Mám 307 SW 100kW kód motoru RHR. Mám staženo "Jak na to", ale tam není popsána tato verze. Jsou tam je 66 a 80 kw. Začal mě klepat setrvačník. Takže budu muset před technickou celou spojkovou sestavu. Nemá prosím někdo popis postupu práce na výměnu sestavy spojky popř na co dávat pozor. Možná to bude stejné jako u 407. Servisu to dávat nechci ty si vezmou 8 000 Kč za práci. Za celou výměnu chtějí 25 000 Kč. Už jsem to dělal před 15 lety u 405 a šlo to dobře. Díky Mám taky 2.0 100kW RHR a spojka se bude měnit za pár dní. U Badisáka nová sada - spojka+ložisko+dvouhmota (LUK) za 8800,-. K tomu budou nové rozvody (mají čas) a olej (chybí mu 600 km do výměny). Když už to bude rozebrané tak i nový olej do převodovky - mechanik si řekl komplet za práci 3500,-kč, Nezapomeň, že na spojku potřebuješ speciální nářadí. Citovat
aldave Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 Co já vím, tak to je přípravek proti pootočení motoru, je to kus silnějšího plechu, který se našroubí na místo startéru a zapadá do setrváku, když se povoluje. Dále je to něco na vystředění lamely při montáži. Stačí dřevěný kolík, vysoustružený, ale přesně ne na vrtačce, jinak dojde k zničení hřídele převodovky. Jestli je něco navíc řekněte, rád se poučím. Citovat
RichVa Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 A aké špeciálne naradie to je? asi tak http://www.peugeot-club.com/topic/47176-p406-hdi-80kw-vymena-spojky-fotogalerie/ Citovat
aldave Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 Čas plyne a budu muset o prázdninách vyměnit celou spojkovou sadu, jednotlivě to nemá cenu moc práce a já jsem líný. Nemá někdo možnost v servis - boxu zjistit co tam mám namontováno za sadu. Nerad bych něco koupil a ono to nebude pasovat. Myslím zuby rozteče či průměry hřídelů atd. VIN rád pošlu Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 poptej tu sadu u člena-badisak-, samozřejmě mu pošli VIN--sdělí ti cenu atd., aby ses mohl rozhodnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.