Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když tu někdo posledně dával odkaz, cena byla jen o pár stovek nižší než nové originál sady od Badišáka nebo běžné slevy v Kelly. Za těchto okolností nevím, kdo by měl chuť to zkoušet. Kdyby stála polovinu, dejme tomu.

Odesláno

Cena repase se pohybuje dle míry opotřebení od ca. 5500,- do 8000,-Kč........běžně jí dělají od 24h do 48h.........poslat ho tam musíš ale sám a to něco taky stojí.

Když vezmeš cenu dvouhmoťáku i se spojkovou sadu od Badisáka.........tak se repas určitě nevyplatí....

Nebo kouknout sem:

http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-s-dvouhmotovym-setrvacnikem-luk-lk-600008400/

Odesláno

Díky za názory,dnes jsme to probírali z kamošem a tvrdil mi že se to vyplatí proto ten dotaz anebi spíš inspirace a rada pro ostatní co je teprve výměna čeká.

Odesláno

a pozná ten tvoj kámoš ceny, za ktoré sa dá objednať u Badisáka??? v podstate mi to príde že tu od nás pýtaš rady ale v podstate si už rozhodnutý

Odesláno

Ono mezi náma....repas setrváku je defakto jeho kompletní obnovení a vyvážení...není to jen o výměně pár pružin uvnitř...

Takže za ca. 7-8 tis dostávám použitý obnovený.....za 10 mám druhovýrobu vč.spojkové sady...............tady si každý musí vybrat.

Ještě připočíst ...zaslání nebo odvoz na repas.....ca.2-4dny rezebrané auto (ponechané na zvedáku v servisu-budou mít radost)

:myslim :myslim :myslim

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Mám 307 SW 100kW kód motoru RHR. Mám staženo "Jak na to", ale tam není popsána tato verze. Jsou tam je 66 a 80 kw. Začal mě klepat setrvačník. Takže budu muset před technickou celou spojkovou sestavu. Nemá prosím někdo popis postupu práce na výměnu sestavy spojky popř na co dávat pozor.  Možná to bude stejné jako u 407. Servisu to dávat nechci ty si vezmou 8 000 Kč za práci. Za celou  výměnu chtějí 25 000 Kč. Už jsem to dělal před 15 lety u 405 a šlo to dobře. Díky

Odesláno

Mám 307 SW 100kW kód motoru RHR. Mám staženo "Jak na to", ale tam není popsána tato verze. Jsou tam je 66 a 80 kw. Začal mě klepat setrvačník. Takže budu muset před technickou celou spojkovou sestavu. Nemá prosím někdo popis postupu práce na výměnu sestavy spojky popř na co dávat pozor.  Možná to bude stejné jako u 407. Servisu to dávat nechci ty si vezmou 8 000 Kč za práci. Za celou  výměnu chtějí 25 000 Kč. Už jsem to dělal před 15 lety u 405 a šlo to dobře. Díky

Mám taky 2.0 100kW RHR a spojka se bude měnit za pár dní.

U Badisáka nová sada - spojka+ložisko+dvouhmota (LUK) za 8800,-. K tomu budou nové rozvody (mají čas) a olej (chybí mu 600 km do výměny). Když už to bude rozebrané tak i nový olej do převodovky  - mechanik si řekl komplet za práci 3500,-kč, Nezapomeň, že na spojku potřebuješ  speciální nářadí. 

Odesláno

Co já vím, tak to je přípravek proti pootočení motoru, je to kus silnějšího plechu, který se našroubí na místo startéru a zapadá do setrváku, když se povoluje. Dále je to něco na vystředění lamely při montáži. Stačí dřevěný kolík, vysoustružený, ale přesně ne na vrtačce, jinak dojde k zničení hřídele převodovky. Jestli je něco navíc řekněte, rád se poučím. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čas plyne a budu muset o prázdninách vyměnit celou spojkovou sadu, jednotlivě to nemá cenu moc práce a já jsem líný. Nemá někdo možnost v servis - boxu zjistit co tam mám namontováno za sadu. Nerad bych něco koupil a ono to nebude pasovat. Myslím zuby rozteče či průměry hřídelů atd. VIN rád pošlu Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...