Guest ZILA Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 tak dostaly sme od spravy majetku news programator na topeni ale nedaly nam manual v CZ a chtel sem vas požadat jestly se tu nenajde nejakej šikulka co to přelouska do CZ. ps: je to Fr. vyrobce tu [upravil dne 25/10/05 ZILA] Citovat
aka Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Původně zaslal: ZILA tak dostaly sme od spravy majetku news programator na topeni ale nedaly nam manual v CZ a chtel sem vas požadat jestly se tu nenajde nejakej šikulka co to přelouska do CZ. ps: je to Fr. vyrobce tu [upravil dne 25/10/05 ZILA] Ahoj, tak pokud by se nikdo jiny nenasel, mohla bych to udelat, ale zitra to urco nestihnu, spis tak o vikendu. A je zbytecny aby to delalo vic lidi, tak dej vedet tak do cvrtka zda se nekdo chyt ci to udelal a pokud ne a bude to po vikendu stacit, mas to mit. Citovat
aka Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 a jeste jedna vec, urcite nektery ty slova v cestine neznam, tak by ses musel smirit s podivnymi novotvary. Citovat
Péťa Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Hledal jsem na Internetu a nic... To je specialitka Citovat
Petano Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 no jo zabozroutstina ... nicmene ja stejne manualy tak nejak nectu PS: ty mas neco proti \"i\" ? Citovat
Dave_k Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: ZILA tak dostaly sme od spravy majetku news programator na topeni ale nedaly nam manual v CZ a chtel sem vas požadat jestly se tu nenajde nejakej šikulka co to přelouska do CZ. ps: je to Fr. vyrobce tu [upravil dne 25/10/05 ZILA] Pokud to bylo kupovaný u nás a je to funglovka tak bych je pěkně vyrychtoval za to že není manuál v CZ. To by se tady snad ani nemělo prodávat. Citovat
Bohouš Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Já rozumím maximálně tomuhle - COMMENT POSER :D:D Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Já rozumím maximálně tomuhle - COMMENT POSER :D:D NO BOHOUŠ Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: aka Původně zaslal: ZILA tak dostaly sme od spravy majetku news programator na topeni ale nedaly nam manual v CZ a chtel sem vas požadat jestly se tu nenajde nejakej šikulka co to přelouska do CZ. ps: je to Fr. vyrobce tu [upravil dne 25/10/05 ZILA] Ahoj, tak pokud by se nikdo jiny nenasel, mohla bych to udelat, ale zitra to urco nestihnu, spis tak o vikendu. A je zbytecny aby to delalo vic lidi, tak dej vedet tak do cvrtka zda se nekdo chyt ci to udelal a pokud ne a bude to po vikendu stacit, mas to mit. OK zatim nemrzneme Citovat
Guest ZILA Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 :D-- UŠ MRZNEME --:D aka :DASI ZAPOMNELA Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 Už je to zapojený a chceš to jenom naprogramovat? Nebo se to bude teprve instalovat? Citovat
lamancha Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 Potrebujes to cele nebo staci 3 a 4 stranka - navod k obsluze. Citovat
Guest ZILA Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 bohate stači ked to nastavim Citovat
aka Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 Původně zaslal: ZILA :D-- UŠ MRZNEME --:D aka :DASI ZAPOMNELA Pockej...Tobe to neprislo? posilala sem Ti to a uz to je nejakou dobu...od ty doby sme ale preinstalovavali poc a ja to uz smazala, ale udelam to znovu jestli chces. myslela sem, ze uz je vam docela dlouho teplo. to je mi moc lito. co ted? mam to udelat znovu? Citovat
Tazman Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Já rozumím maximálně tomuhle - COMMENT POSER :D:D :D:D:D tak takhle po ránu jsem se dlouho nezasmál:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.