Fx Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Však další už je:papa Vše podstatné přežilo, teda kromě zadních tlumičů a samosvoru, kterej bude docela pruda shánět... Ale jinak vše OK, i klima klimuje:D Citovat
Evogunit Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 takovýhle foto na mě působí jako bych viděl hořet dítě .... ale jak se řiká když jsou to jen plechy ??? ... Jinak dík za ty poznatky k 2.0T.... je to takňák to, co sem čekal, protože kdyby si na tom motoru u pežotu vyhráli tak by měl asi o poznání větší výkon a neprodával by se tak málo.... A k těm modro-bílejm vrtulím.... je fakt že se koukám výhradně po nich a když se začnu ubírat jinym směrem, vždycky mě něco nebo někdo nakopne zpátky do Mnichova, ale pežot je srdcovka! Ale kdyby byly prostředky na 406 coupe...tak neváhám a aspoň ňákej čas se s ní na parkáči mazlim.... Citovat
Fx Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Evo: Pokud je to takhle, tak jdi do BMW, co ti brání? E36 budou na jaře už dost \"levný\", tak není problém... Kdybych si měl vybrat třeba do 130 tisíc, tak bych volil mezi 325i E36 a M5 E34... Ale nesměla by mě zajímat praktičnost toho řešení Protože E36 a E34 mají jednu takovou malou nevýhodu, která mě se.e třeba i na novém Superbu... Prostě nejsou sklopné zadní sedačky (v drtivé většině), takže tam nic většího nenarveš. Možná tak lyže dírou na skivak, ale to je vše... Na druhou stranu má ten plech za sedačkou funkci výztuhy... Ale když to řachneš zrovna tímhle místem na sloup, tak vytrhneš i druhou stranu:myslim Vše má svá pro a proti... Ta E30 byla docela klenot, je jí fakt škoda... US verze, červená vyhřívaná kůže... teď mi leží v pokoji... Ale ne na dlouho, maximálně do víkendu, pak putuje do nového White Lina:P Pro mě jsou srdcovou záležitostí BMW a Subaru, ale k BMW se vracím častěji, zvláš? kolem E30 je taky super banda lidí... http://www.e30.cz/video/2005_07_31_sosnova_e30_rx7_net_div-x.avi Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Tak jsem se dověděl, že se tento motor se do 406 dostal z 605 a byl to prý \"výběhový typ\". Není problémový, ale trošku žíznivý, jako každý turbo-benzín. Sám s tou žíznivostí mám zkušenosti. Citovat
Miku Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Jezdím s 2,0 T už víc jak rok (značně svižně) a mám ty nejlepší zkušenosti. (jezdil jsem s obyčejným 2litrem - není to pravé , 1,8 slabý a na 3litr - uvažuji časem ! Spotřeba město 10 litříků a Frýdek-Praha 8,5 (ale pořád v levém pruhu S motorem není žádný problém najeto 100000 km (ale dostává komplexní službu) Citovat
Fx Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Já se 406 jezdím taky svižně, poslední cesta Praha - Ostrava byla průměrnou rychlostí 148,5 km/h a spotřeba 6,8 na sto, ale bylo volno, brzdit kvůli kamionu jsem musel jen jednou. Citovat
Evogunit Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 A co máš za motor (Fx)??? Hádám, že diesel.... Citovat
Fx Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Ne-e, 1,8i 16V LFY, provoz unor 96, pred rokem mensi GO... Citovat
Evogunit Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 Tak to je slušná spotřeba vzhledem k tý rychlosti... Citovat
Miku Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Fx: po které dálnici jsi jel ? Brzdit jenom jednou kvůli kamionum to snad ani v nejlepším snu:D Já můžu pokaždé málem měnit brzdové destičky:grr Druhá věc je,že opravdu nehledím na spotřebu a vychutnávám si Turbíka ,když čekáme v levém pruhu za kamionem až nám uhne a já nechám za sebou v dáli ostatní Citovat
Fx Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Normálně - na Brno a pak kolem Vyškova přes Olomouc, uhnul jsem vlastně až na Odry - Fulnek - Bílovec... Já jezdím co nejvíc plynule, to se ve spotřebě (nejen pohonných hmot, ale taky dílů) hodně odráží. Citovat
Miku Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Fx: asi jsi š?astný ročník Já už v Zelinkovicích nadávám na přeložené poláky s dodávkami , kolem Jičína na frajery v protisměru , okolo Brna na hlemýždě no a zácpu před nuselákem beru jako nutné zlo (tohleto několikrát do měsíce). Citovat
Fx Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Miku: No nekdy je to des a nekdy se zas postesti, to vis... Citovat
Petr X Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Původně zaslal: Miku Fx: asi jsi š?astný ročník Já už v Zelinkovicích nadávám na přeložené poláky s dodávkami , kolem Jičína na frajery v protisměru , okolo Brna na hlemýždě no a zácpu před nuselákem beru jako nutné zlo (tohleto několikrát do měsíce). Mas neco proti Jicinu? Kdybys rekl na tu pos.... objizdku kolem Jicina a na ten uzavrenej most ze smeru Boleslav -> HK a silenej provoz ve meste, protoze nikdo nejezdi po ty objizdce, tak nereknu Nebo leda ze bys mel na mysli Novy Jicin [upravil dne 30.10.05 Petr X] Citovat
Miku Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 jj,mám na mysli Nový Jíčin , to víš MORAVA Citovat
Fx Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Nový Jičín je fakt krize. Ale třeba cesta Bílovec - Ova bývá naprosto v pohodě. Co nesnáším já, je úsek mezi Odrama a Fulnekem. To bych blil, jak rozbitá ta cesta je. Citovat
Miku Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 jo , donedávna jsem byl na šrot z Dobré,teď je kousek dálnice a pohoda (už aby vedla až do Těšína ). Citovat
Print Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Já mám taky 2.0turbo v plynu najeto cca 300 000km ale motor porad slape jako hodinky!! Citovat
Ferry Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 uff, tady zase nekdo taha kostlivce ze skrine 6let stare tema ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.