Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, po dnešním dolití nemrznoucí směsi do ostřikovačů mi u 5008 v levé části nárazníku začala (u řidiče) vykapávat. Nádobka je vpravo na druhé straně auta, kde je i napojení na kapotu. Nevíte někdo, jestli je hadička pro zadní ostřik okna vedena přes nárazník a levou stranou auta? Jinak nevím, proč to teče až na druhé straně auta. Než budu sundávat nadkolí nebo nárazník, tak se radši zeptám, jestli někdo neměl podobný problém. Diky

Odesláno

Myslel jsem to tak, že může mít odtok ne do blatníku ,ale do mot. prostoru a pak to vytejká třeba vepředu u nárazníku. Už jsem to takhle viděl 😀

Odesláno

Hadice D je ostřik pro xenony, tedy pokud nemá xenon, nemělo by v nárazníku být nic. Leda by to po něčem teklo z nádržky a vykáplo až na druhý straně. Nejchoulostivější je přechod mezi kasltí a kapotou, tam se ta hadička láme stačí málo. už jsem taky měnil. Ostřik skla funguje normálně, nebo některý nestříká? Třeba že by to teklo z ostřikovače pod izolací kapoty a pak k nárazníku? 

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, chci se zeptat někoho odpovědného, kde bych koupil trysku ostrikovace na Peugeot 5008 r.v. 2010 (integrovana v liste na kapote) tryska mi spatne rozprasuje. Mel jsem ji venku, ale ani po vycisteni se to nezmenilo. 

VIN: VF30A9HR8AS290053

zkuste poradit, kde ji seženu, nebo alespoň číslo dílu. Děkuji

Odesláno (upraveno)

Je to marné, taky jsem koupil za asi 900 a nic se nezměnilo.

Běžně se používá ostřik jedním nebo dvěma proudy vody, ten doletí až nahoru i v rychlosti.

Jestli chceš experimentovat, zkus trysky z jiných aut - pod plast zasaď a upevni neorigo trysku. Např. za Škody 120 nebo Favorita...

Nová 5008 má ostřik z lišty stěračů, totéž měla kdysi 405.

Ach, proč ti konstruktéři dobré věci zapomínají a špatné zavádějí - mám na mysli ostřik "mlhou", která  ve větších rychlostech nedoletí na celé sklo.

Na lištu stěrače např. https://www.sterace24.cz/Oximo-Sterace-s-ostrikovacem-na-d8193.htm

je mnoho typů do 1000 Kč, na dodávky a náklaďáky.

Nebo zkusit https://www.vpcentrum.eu/sterace-hella-s-tryskou-650-650mm-sada-26?gclid=Cj0KCQjwm9D0BRCMARIsAIfvfIaRNypHafWp9LWssMYoV7QHreQ8dV9XKeI4QYhW6sRhNjSSHkmGP9gaAnaUEALw_wcB

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...