Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, Olomouc to je pro mě docela blízko(80Km), ale ještě nevím co 18. bude, zatím mě dej do váhajících. Sraz má být kde? přímo u ARTCOM GROUP s.r.o.?

Jinak: já + asi 2 osoby a má 306-tka

Odesláno

To Peugeot ČR neumí zajistit nabíjení?

Nevím, jak je to domluvené, ale Artcom je podle mého zrovna, dost velký prodejce, který by to snad mohl vyřešit, kdyby se chtělo :)

Odesláno

Zatim vahajici a kdybych jel, tak muzu vzit jednoho. Spolujizda je na tuto dlouhou trasu good :-)

Odesláno

Taky se hlásím ale tu litanii vo autě se mi teda fááákt vypisovat nechce :myslim Je to nutné ?

Odesláno

ha ! koukám že jsem si nepřečetl poslední příspěvek. Tak se hlásím Scratchi k Tobě :)  co spolujízda ale hlavně náklady na PHM lomeno dvěma to se počítá :) a třeba mě pustíš za volant zase :D

Odesláno

No jelo by se ve 4 i s Valcou. Takze bys mel naklady nizsi :-) , a kdyz pojedes opatrneji nez minule, tak pujcim. Tu opatrnost myslim kvuli Valce :-)

Odesláno

Muzeme si spolecne posedet.....pohonit...a ja jsu pro.......to snad je jasny...ne?

Odesláno

Poprosil bych Vás o ty informace o autě, pokud nedodáte, budu to muset dohledávat. 

Nutné to není, ale chci ten náš klub dobře prezentovat. 

Posedět se půjde v pátek večer. http://www.restaurace-hotelovydum.cz/

Jelikož budu ubytován zde: http://www.sno.cz/hotel

Cenově je ubytko podle mě OK a i další, co to máte daleko, se můžete ubytovat, každý si to ale zařizuje sám. 

U mě na pokoji bude jedno lůžko volné, kdyby byl někdo tak odvážný. ;)

V sobotu bude program na celý den a dle zkušeností si troufám tvrdit, že drtivá většina lidí se po 17:00 rozprchne domů, proto na sobotu večer nic neplánuji, pouze na páteční večer.

Odesláno

Nebylo by dobry kdyby jsi vytvoril nejakou tabulku o tech info o aute a kazdy kdo by chtel tak by ji vyplnil a pak by jen kliknul na odeslat a ono by se to tobe odeslalo ? Pac si myslim,ze kdyz ty info budes mit pekne serazeny tak se ti s tim bude lip pracovat nez kdyz ti to kazdej posle nejak jinak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...