Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Tak tam máme další 1007 a do 3000 zbývá jen 6. Napětí stoupá. A Netopýrka zapoměla napsat, co má pro výherce této \"ankety\" :D

A přibyla jedna 307 a dvě 106-ičky:mrk Takže už jsme na ID 2997 !:super

Odesláno

Všem kdo mě znají, zejména Davovi K. a Vendulce:

Jo, hlásím se až teď.

Zatím jsem neměla potřebu přihlašovat se na svoje jméno, protože stejně vždycky jezdíme s Garfieldem.

Teď mi ale oznámil, že když nebudu řádným členem, tak na zimním klouzání v Kostelci nad Mrtvicí nebudu smět spát v hotelu s ním a ostatními řádnými členy, ale v jiném hotelu přes řeku (viz Medvědův příspěvek o příštím klouzání).

Navíc jsem se v mezičase naučila jezdit po Praze s naf?ákem rychleji než Garfield s benzíňákem :roker:roker , a tak jsem se rozhodla začlenit oficiálně.

Odesláno

:super:super:super Odie....jééé, tak to jsi tyyy? Já už o tobě slyšela v Šebetově, že nám chybíš do sestavy :) :) :)

Jinak ta informace o tom řádném/neřádném členství mě těší, páč já jsem řádná a moje polovička neřád........:mrk:mrk:mrk:D:D:D:aut:aut:autto budeme na klouzání v tom řádném hotelu jen tři holkyyyyy :D:D:D:super:super:super:aut:aut:aut:aut.....

.........hmmmmmmmmmmmmm....to mi asi neprojde......:roll;):P:D:)

Odesláno
Původně zaslal: Odie

Všem kdo mě znají, zejména Davovi K. a Vendulce:

Jo, hlásím se až teď.

Zatím jsem neměla potřebu přihlašovat se na svoje jméno, protože stejně vždycky jezdíme s Garfieldem.

Teď mi ale oznámil, že když nebudu řádným členem, tak na zimním klouzání v Kostelci nad Mrtvicí nebudu smět spát v hotelu s ním a ostatními řádnými členy, ale v jiném hotelu přes řeku (viz Medvědův příspěvek o příštím klouzání).

Navíc jsem se v mezičase naučila jezdit po Praze s naf?ákem rychleji než Garfield s benzíňákem :roker:roker , a tak jsem se rozhodla začlenit oficiálně.

Tak to máš štěstí že tohle nechtěl Garfield uplatnit v Kostelci:D to bi jsme jinak na celou catku byli jen 3:D

Odesláno

Tak je to tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý, kdo to bude ??????????

Odesláno

:haha a je po ptákách,člen se zaregistroval a zase to zrušil ne?jinak nevidím že by sme měli 3000členů,ale máme 220 řádných a 2628 registrovaných členů,takže nevím nevím:roll

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:super:super:super Odie....jééé, tak to jsi tyyy? Já už o tobě slyšela v Šebetově, že nám chybíš do sestavy :) :) :)

Jinak ta informace o tom řádném/neřádném členství mě těší, páč já jsem řádná a moje polovička neřád........:mrk:mrk:mrk:D:D:D:aut:aut:autto budeme na klouzání v tom řádném hotelu jen tři holkyyyyy :D:D:D:super:super:super:aut:aut:aut:aut.....

.........hmmmmmmmmmmmmm....to mi asi neprojde......:roll;):P:D:)

No, tak si rikam, ze jestli bude nekdo v tom druhym bydleni....prijde o moc :-)))))):mrk

Odesláno
Původně zaslal: Crack

:haha a je po ptákách,člen se zaregistroval a zase to zrušil ne?jinak nevidím že by sme měli 3000členů,ale máme 220 řádných a 2628 registrovaných členů,takže nevím nevím:roll

Ono nejde o 3000 členů, ale o člena s ID=3000 a to je rozdíl!:super

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ono nejde o 3000 členů, ale o člena s ID=3000 a to je rozdíl!:super

ajo čeln č.3000 :) no jo no je to tak
Odesláno

Napadá mě vysvětlení chybějících (přeskočených) čísel - mám pocit, že už před časem se mluvilo o vyřazování nalogovaných členů typu xxxxxxxxx,xxxxxxxxx nebo nalogovaných členů s neplatnou emailovou adresou apod. - že by to už začalo fungovat?

Odesláno

Každopádne mě to příjde směšný,když půlka klubu čeká na novýho člena s číslem 3000,padaj tady typy a on tu pak není:D tak třeba při čísle 4000:papa

Odesláno

Každopádne mě to příjde směšný,když půlka klubu čeká na novýho člena s číslem 3000,padaj tady typy a on tu pak není:D tak třeba při čísle 4000:papa

To jo takovejch typu kdo to bude a všehno kvůli členovy 3000 a ono nic :D tak to si trochu díl počkáme na člena 4000:D

Odesláno

Nerozumím - nechápu, ale momentálně (19:53, NE 11.12.2005) tam člen 3000 najednou je

-

pro tipující, je to chlap a má 309 1,2 z r. 1992 (doufám, že se začne nějak projevovat a následně, že se stane i řádným členem)

[upravil dne 11-12-05 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nerozumím - nechápu, ale momentálně (19:53, NE 11.12.2005) tam člen 3000 najednou je

-

pro tipující, je to chlap a má 309 1,2 z r. 1992 (doufám, že se začne nějak projevovat a následně, že se stane i řádným členem)

No co tady se děje!?!:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

-

no tak to s tím asi někdo šachuje,protože tam sou ted kompletně všichni členově a už nejsou ani přeskakovaně:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...