Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak zdravím,asi na nejaký čas ostanem pri vás v klube s GT-čkom.

Fotky skúsim dostat zajtra,a zatial len tolko,že v aute je z výbavy snád zaškrtnuté všetko čo sa dalo, je to r 2013.

Otázočka pre skúsenejších,chcel by som aj tažné zariadenie,lepšie je priamo v peugeote alebo mám hladat aj niečo iné?

Chcem odnímatelné a hlavne aby to bolo nejako kompaktibilné so senzorami.

Upraveno uživatelem speedfred
Odesláno

díky, skúsim viac foto a tých km bude snád dosť- posledný rok cca 100tis a zvačša na Passat-e 3.2fsi(motor KO) tak teraz som troška rozčarovaný zo spotreby :D  ,kámoši na pumpách :papa

dlho som zvažoval čo kúpiť-citroen DS5(total,brutal užasný dizajn) , kia optima(slabé motory) atd atd až raz na dialnici som občas zahliadol 508 a....

Odesláno

508 vs. DS5 .....tak u me by vyhrála 100% DS5

doteraz myslím na déesko,ale : slabší motor,znatelne drahší,slabšia výbava,záruka v menšom rozsahu. Na P508 je zaplatený aj servis počas 5rokov

Odesláno

Designově by mě u vyhrála též DS5, to je krásný auto, 508 je taková skoro tuctovka :roll

Ale hlavně, když budeš spokojenej, 508 v bílé vypadá moc pěkně :potlesk

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

už ti to přijde slabe jo :) nevím co ti nato řekne ten automat :)

mne to príde slabé od začiatku,ale iný výber nebol(nebolo dosť penazí na niečo iné a staré som už nechcel). To vieš keď jazdíš na V8,V6,R6 tak ti príde slabé skoro všetko.

ja sa iba pýtam,ešte nejdem čipovať

Upraveno uživatelem speedfred
Odesláno

Agrafik : to je za nejake predrazene kurvitko co jen klame ridici jednotku ne ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...