Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hoj, mame v aute tuhle kameru, a potrebovali jsme se mrknout na jeden zaznam a jaksi jsme zjistili, ze ten zaznam je v tragicky kvalite.

kamera dle popisu by mela umet full HD, ale tohle je asi sotva VGA

http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/kamery-104/kamery-pro-zaznam-jizdy-209/2123-dvr12-hd-kamera-25-lcd-monitor-pro-zaznam-obrazu

tak jsme zkusili nastaveni vsech obrazu od VGA, D1, SXGA a FHD, vše 10 vteřin záznamy, a velikost obrazu je 9,7, dale 11,2 dale 11,5 a nakonec 11,7 mega. Pritom to FHD ma nejvetsi porci mega, ale asi nejhorsi obraz?

Co s tim? Reklamovat to nemuzu, ale nemuze byt nekde user fault?

PICT0005.AVI

Odesláno

no pise mi format factory rozliseni 1980 na 1200.......ale rozhodne to tak neni. Tuhle kameru jsem dostal a stala asi 500 a funguje 3 roky, ta od Oddieho vydrzela asi tak rok a pul, ale byla trikrat drazsi :D

paradoxne mi to asi staci v pripade nehody na popis situace, ale SPZ moc precist nejde :(

Odesláno (upraveno)

Chybka v uzivateli naseho fora :-)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Tiežmi to tak príde. Rozlíšnie síce je full hd ale upscaling možno z 800x600 podľa toho ako to je rozmazané alebo nejaká silná komprimácia obrazu aby stíhala ten dátový tok.

Upraveno uživatelem AnotherOne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...