Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Např. zmíněná Air Bank teda zisk nevykazuje ... alespoň tedy za Q1 a Q2 ne. A není sama, i když snižující se ztráta je taky určité pozitivum. Řetězce jsem nezmiňoval a ke zmíněným ani nemám info kromě Carefouru. A tam byla prakticky identická s Datartem, E.W. nebo Gigasportem... Nicméně žádnou analogii s bankami tam nevidím.

Odesláno

Tím jsem chtěl naznačit, že po většině z těch firem dnes neštěkne pes a nikomu nechybí - zejména proto, že je nahradily jiné obchody. Čili pokud nějaká banka \"zmizí\", objeví se místo ní nová, trh je velký, navíc s postupující eurounifikací budou mít i zahraniční hráči co říct.

Co se týče 1. a 2.Q AB: http://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-bank/novinky/za-prvni-pololeti-uz-hlasime-zisk-768-milionu-korun/

Odesláno

Počkáme si na výroční zprávu za 2014, tyhle operace které vylepšují průběžné výsledky se hezky zase srovnají... ale třeba se pletu. Já beru vážně pouze auditovanou V.Z. a i s tím se dá \"pracovat\".

BTW: například EquaBank za 2013 ztráta 393 148 tis. ;) ROAE -30,83% :D:D:D radost investovat ;)

[upravil dne 21/8/14 22:40 od koblih69]

Odesláno

Takže nemáš. :aut

Jasně, normálně můžeme půl roku počkat, jen do té doby nepiš o ztrátě, nebo to tvrzení dokaž. ;)

Odesláno

Ne nemám žádné oficiální materiály, ty nemá nikdo z vnejšku a popravdě ani se o tenhle segment nezajímám. Moje prognóza je, že vykážou mírný zisk. Je mi vcelku ukradené, jen není pravda, že každá banka je v zisku toť vše. Ale OK uznávám, že podle P.R. na vlastních stránkách to vypadá že A.B. v zisku je. Jak na to? Stačí třeba zaměnit pojmy čistý zisk a hrubý zisk :D:D:D resp. ten nevhodný vynechat ;)

PS: ale třeba jim opravu křivdím ;)

Odesláno

Kdybys to přiznal hned, že to bylo jen plácnutí, nemuseli jsme se tu přetahovat. ;)

Takhle to vypadá, že jsi byl na stejném školení, jako slečna z ČS. :)

Odesláno
Já to aspoň přiznal a taky vysvětlil proč ta moje úvaha... a co tvoje prohlášení, že žádná banka není ztrátová?

Myslíš tohle:

Snad neexistuje v ČR banka, která nevykazuje zisk.? Význam slovíčka \"Snad\" na začátku věty ti asi nevysvětlím, tak se tedy přiznávám, že jsem na jednu zapomněl.

Odesláno

Tak možná na dvě. Hele, já napíšu rovnou tři, ať máš klid, jo? ;)

Zatím to tedy (jak jsem psal) s těmi \"problémy\" není tak horké, nicméně jedno je jisté - Ivouš udělal to, co mu nejlépe vyhovuje (taky jsem to psal, ať udělá bubáka) a rozhodl se zůstat. Opravdu teď nemá cenu řešit, co bude za 3 roky, trh se vyvíjí - i za 3 roky bude kam přejít.

Odesláno

Spravne za tri roky bude kam prejit a treba bude vse gratis a nebo nikoliv a budeme platit vsude.

Take jsem to uz napsal a uprime me to neba abych chodil vyhrozovat ze pujdu jinam ... Toto je tzv pece o zakaznika ne??

Pokud prijde novej dostava modre z nebe ikdyz treba jen na rok dva ale staremu ve vsi slusnosti nase..... u ;)

Toz kde jsme v cesku - dovoli si toto zminena sporitelna v nemecku rakousku - ano je to legislativa a tu sem tahat nebudem .....

Tady jde o nejakou\"hrdost\" nez se stale \"ohybat\" .... ,ale souhlasim ucel to splni a kdo se neozve necht plati a palti ......

• O 2 týdny později...
Odesláno

Lubko

Kdežto ty \"požičiavaš\" peniaze veľkej finančnej inštitúcií, je tvoj vklad plne chránený = tj aj keby banka z jedného dňa, na druhý, skrachovala, o peniaze neprídeš :)

Jsi si tím tak jistý? Do jaké výše je to pojištěný? Hm

[upravil dne 30/8/14 16:17 od Milan+]

Odesláno
Slušnosť / neslušnosť. Daj nejakú záruku / nehnutelnosť, a dostaneš sa na úrok, ktorý je menší, ako pri sporení :)

Tak to bych chtěl vidět,by si pak lidi půjčovali na to spoření.:D

Odesláno
Na jednu? Otevřel jsem si namátkou závěrku ZUNO a je tam -27 970 tis. tak mě nezlob nebo otevřu i ty ostatní :aut

Nevidíš do hospodaření Vaší firmy a natož bank,tak co tu timhle chceš dokazovat?

Dělat ,že vidím do všeho?

Slečna tomu dotyčnému jenom plácá ,aby vypadala důležitá.

Odesláno
Slušnosť / neslušnosť. Daj nejakú záruku / nehnutelnosť, a dostaneš sa na úrok, ktorý je menší, ako pri sporení :)

Tak to bych chtěl vidět,by si pak lidi půjčovali na to spoření.:D

Aktualne nejlepsi nabidka realne sazby hypoteky 2.45% pri 3 letem fixu, terminovany trilety bankovni vklad (pojisteny!) 3.6%. Takze se to vyplati uz dneska :-)

Odesláno

GE nabízí na hypo ještě výhodněji,jde o to se na to ale dostat, ale těch 3,6 spořák bude tak něde od nějakého družstva. Tam bych kačky nedal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...