Tymros Odesláno 18. srpen 2014 Autor Odesláno 18. srpen 2014 něco málo o kapličce sem psal pár příspěvků výš. Napájení sem tam neřešil protože tablet mě vydrží na baterku celkem dlouho, kdybych potřeboval nabíjet častěj tak mám v plánu dodělat bezdrátové nabíjení. ( z ebay se to dá sehnat za pár stovek) Až bude chvilka volného času tak udělám ty fotky kapličky a dám to tu. Citovat
Tymros Odesláno 18. srpen 2014 Autor Odesláno 18. srpen 2014 jinak větráku a odmlžování oken to nevadí Citovat
Tymros Odesláno 20. srpen 2014 Autor Odesláno 20. srpen 2014 ahoj, tak tady sou slíbené fotky kapličky Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Ten rámček pod tabletom to je odkiaľ? Edit: aha, už vidím, dorobený. [upravil dne 20.8.2014 08:22 od AnotherOne] Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 dík za fotky bez kapličky je palubka ale hezčí ale když to nejde jinak udělat tak to je jediné řešení asi Citovat
ladak Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Inspirován tímto příspěvkem a dalšími jsem stvořil to co je na videu http://youtu.be/W73KMdktZGI a na pár obrázcích zde. Všechno je jednoduše demontovatelné včetně kapličky a jejího kompletního uchycení, což v originálním nebylo. Rámeček tabletu je originální rámeček Peugeot. Kaplička taktéž, japonské provedení. Android tablet s navigací má navigační čip v sobě a umístění v plastové palubce tomu nevadí. Je to odzkoušeno v cca 5000 najetých km i v silných lijácích a dost zatažené obloze. Pod navigací je přídržná deska na které je zezadu umístěný zdroj 5V, propojovací destička a zesilovač. Pod mřížkou u kapličky jsou malé reproduktory z LCD displeje. Tohle řešení s vlastním zesilovačem a reproduktory bylo zvoleno po několika vyzkoušených variantách, stejně jako zapínání napájení tabletu. Zvuk z navigace-tabletu může jít buď jenom do těchto reproduktorů nebo i do zesilovače rádia po jeho zapnutí a navolení AUX vstupu. Nebo rádio hraje samostatně a navigace případně cokoliv z tabetu taktéž. Zapínání bylo zvoleno záměrně samostatné v místě popelníku, kde je ještě vyvedeno 5V na případné nabíjení dalších spotřebičů (mobil atd.). Po vypnutí napájení tablet-navigace ještě krátkou dobu zobrazuje a pak se sama vypne (to je funkčnost tabletu, kde se i nastavuje). V případě potřeby nouzového vypnutí tlačítkem na tabletu lze mezerou rámečku v daném místě prostrčit tenkou asi centimetr širokou planžetu v místech, kde je na tabletu tlačítko. Připojení do vnějšího světa je možné přes wifi nebo klasickým USB kabelem bez demontáže tabletu, ten mi zatím leží na stole. Citovat
ladak Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Zapomněl jsem odkliknout, tak snad už je veřejné Upraveno 3. září 2015 uživatelem ladak Citovat
ladak Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Je to VisionBook 7Q GPS od UMAX. Prodává třebas ALZA, ale i jiní. Zvolen pro svoje rozměry, GPS, 1G paměti a rozumnou cenu. Původní úvaha byla mít externí GPS modul s odělenou anténou, ale komplikace s připojením do bezgpskového tabletu nakonec vyústily v tohle řešení. Citovat
TheJaro Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 Mohli by ste niekto hodiť číslo toho rámčeka a aj tej kapličky,chcem si to spraviť tiež len keď neviem oem čísla výrobkov Citovat
Tymros Odesláno 26. květen 2016 Autor Odesláno 26. květen 2016 ahoj, jen pro zajímavost aktualizuju, mám nový tablete protože původní sem rozbil a dodělal sem bezdrátově nabíjení takže po přiložení tabletu se automaticky začne nabíjet, rozvítí se a spáruje s bluetooth. Citovat
ivan74 Odesláno 27. květen 2016 Odesláno 27. květen 2016 (upraveno) Máš to moc hezky udělané Šikula .) Ja zatím tablet mam jen na držaku zasunuty v klima.... Povedlo se ti spojit tablet s radiem? Třeba přes bluetooth? Upraveno 29. květen 2016 uživatelem ivan74 Citovat
vita12 Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 Ahoj, chtěl bych se zeptat @Tymros nebo @ladak, kde se jim podařilo sehnat tu kapličku? Mě totiž v Peugeotu ve Znojmě poslali k šípku... Tak, že bych to zkusil jinde... Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.