Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

honzyh: Tedy pokud se ti přehřívá, nejspíš bude stačit vyndat \"deku\" z ventilačních otvorů. Prostě rozebrat a vyčistit.

Jinak mechanicky kvalitní NTB za 10tis neseženeš, to chce hliníkový nebo hořčíkový rám, takže buď imidžové modely nebo business třídu. Ale pokud to nikde nenosíš a vezmeš to jednou za měsíc někam vyvětrat, nebo na dovolenou, tak to vůbec nevadí. Jinak i Acer dělá business třídu a znám stroje bez poruch třeba 4-5let staré (mechanicky značně namáhané, denně přenášené).

Jinak HP poslední rok nechápu. model 850, 15,6\", nechápu, proč tomu ti idioti nedali numerickou klávesnici. Full HD display NB za 40litrů je otřesný, a ještě navíc displayport... Nevím co si o tom myslet. Ale dockiny má HP asi nejlepší.

K tomu samsungu - sdílím podobný názor. Jako tablet to přežiju, telefon už hůř ale nechci to jako NTB, televizi nebo nedejbože pračku či podobný spotřebič. Teď tu kolega řešil Samsung NB, je to ultrabook za 35tis, už jde po třetí do servisu, za chvíli v něm nebude nic původního... No hlavně, že se uživatelce líbí ;)

[upravil dne 14.8.2014 10:09 od Pacho69]

Odesláno

Už jsem to někde tady psal. Dobrý kvalitní notebook pod 10 tisíc je stejný nesmysl jako kvalitní dobré a vybavené auto pod 100 tisíc. Prostě to nejde. Musím si ujasnit priority, zda si mohu dovolit kupovat laciné věci a nebo ne.

Odesláno

no vidis a ja zase nehodlam vyhazovat 25.000 nebo 20.000 za neco co moralne zastarava od momentu kdy to na krame dali do regalu ... elektronika je dnes spotrebni zbozi, uz davno neplati, ze neco koupis a mas na 10 let klid, notebooky lidi obmenuji prumerne jednou za 2-3 roky, stejne je to s mobilama ... takze si radeji (ted v blizke dobe) poridim levne HPcko za 10 nebo 11 tisic a za dva nebo tri roky zas novejsi ...

Odesláno

Ale to já s tebou souhlasím, ale nemůžeš od toho čekat, že to bude mít výkon závoďáku a spotřebu smartu. Pro běžného člověka bohatě stačí HW prodávaný před X lety a kdyby nebylo vývoje SW tak by u něj v klidu mohl zůstat. Já používám HP s dvoujádrovým Intelem, 160 GB HDD a 3 GB RAM už 5 let a naprosto mi stačí. I FullHD na tom sestříhám, sice to musím nechat běžet celou noc, ale to mi nevadí. Nehodlám utrácet za dělo, které bude stejně za rok zastaralé.

Odesláno

Ono můžeš sehnat hw nadupaný NB třeba za 14-15tis, ale když ho začneš nosit jako NB (třeba ho jen každý den 2x až 3x otevřeš, nejspíš se ti za rok rozpadne. Tak to prostě je, pokud s NB děláš, stálého nosíš, využíváš, pak ti NB za 10tis prostě 2-3 roky nevydrží. A přitom nemusí jít o hrubé zacházení. Ale autor vlákna s ním nahrazuje stolní PC s tím, že ho občas převeze na dovolenou, víkend. Jinak leží na stole, nezavírá se. Pak nemusí mechanickou stránku řešit a vybrat si optimální cestu cena/výkon.

• O 2 týdny později...
Odesláno
lenovo G700, pořizovačka 11600 kč s Win8, 17 palcu. Rychly disk na videa.
Kde ho prodavaji za tu cenu?Heureka me to dava od 13tkc.Diky
Odesláno
lenovo G700, pořizovačka 11600 kč s Win8, 17 palcu. Rychly disk na videa.[/rquote

Ldyž nemáš u Lenova na Xko, tak si od nich nekupuj nic. A to je velice dobrá rada.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...