Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Půjčovna karavanů pro max 4 os na B

Recommended Posts

Odesláno

Konkrétní bohužel ne.

Půjčovna je na Chlumecký, pak u Kbelský, ale to asi víš.

Spíš bych projel inzeráty na Bazoši - karavanů k půjčení je tam strašně moc, a patrně i od soukromníků, kde by mohla být cena a kvalita v rozumné výši...

Odesláno
To nejsou ale půjčovny, to je prodej nových :)

Tak u té Kbelské si nejsem jistý... To máš možná pravdu.

Ale tady na Chlumecký, za bazarem náklaďáků, je půjčovna přívěsů a i karavan tam mívá, z venku docela pěkný...

A co jsem se tam ptal na plato, tak měl dobrou cenu za půjčení i nízkou zálohu...

Odesláno

ma tam karavan....

uprimne......na tohle se vykasli a jed do obyc penzionu, cena stejna jako za karavan v kempu, nemrdas se 80 po dalnici s panelakem, nekurvis si auto......deti nejsou nasrany ze jedes tak dlouho......ja bych do toho nikdy nesel.......

Odesláno

To je proto, že jedou i kamarádi s dětmi a ty mají karavan. A nikde zatím v JC nemají volné chatky, aby vedle mohl stát i karavan. A autonehodě služební :)

Odesláno

Scratchi - vše je otázkou úhlu pohledu a priorit. Mnohokrát jsem četl vyprávění o tom, jak by se fandové caravaningu nikdy nevzdali svého soukromí a v životě by nešli spát do neznámého pernzionu. Z mého pohledu je zásadní problém omezení možností spát v caravanu kdekoli = nutnost platit si přespání v campu, které - a to máš fakt pravdu - vyjde na podobné prachy jako ten penzion (samozřejmě i vyšší spotřeba auta, vyšší dálniční poplatky a nižší cestovní rychlost jsou celkem zásadní mínusy). Ale co já vím, tak třeba Norsko je caravaningu celkem nakloněno - kamarád tam byl s půjčeným obytným Ducatem a nemohl si to vynachválit.

[upravil dne 31/7/2014 08:37 od Medvěd]

Odesláno
To je proto, že jedou i kamarádi s dětmi a ty mají karavan. A nikde zatím v JC nemají volné chatky, aby vedle mohl stát i karavan. A autonehodě služební :)

To jedete sem k nám do Jičína ?

Odesláno

Karavan je úžasný způsob, jak ze všech možných způsobů zkombinovat hlavně nevýhody :D

Jedna půjčovna je na Chodovské, kousek pod Bohdalcem, taková ohrada.

Odesláno

Ono stačí počítat, takto třeba tchýně jela do kempu s karavanem a my bydleli vedle v penzionu a vyšlo to nastejno. Přiznám se, že i když jsem s rodiči takto několikrát vyjel tak dneska nevidím jakoukoliv výhodu tohoto způsobu. Snad jedině nějaké fandovství, ale v takovém případě asi jedině obytný auto. Ale každý máme nějakou úchylku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...