Jirkap Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Máte někdo zkušenost s nějakou půjčovnou? Praha a okolí. Díky Citovat
Marcel505 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Konkrétní bohužel ne. Půjčovna je na Chlumecký, pak u Kbelský, ale to asi víš. Spíš bych projel inzeráty na Bazoši - karavanů k půjčení je tam strašně moc, a patrně i od soukromníků, kde by mohla být cena a kvalita v rozumné výši... Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Chceš obytný auto nebo přívěs? Karavan (přívěs) snad má Vycpoš, třeba by i půjčil [upravil dne 30/7/2014 23:20 od Medvěd] Citovat
Jirkap Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 To nejsou ale půjčovny, to je prodej nových Citovat
Jirkap Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Přívěs... S Radkem jsem mluvil jako první... už to dávno nemá a hlavně on měl mega krávu... Citovat
Marcel505 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 To nejsou ale půjčovny, to je prodej nových Tak u té Kbelské si nejsem jistý... To máš možná pravdu. Ale tady na Chlumecký, za bazarem náklaďáků, je půjčovna přívěsů a i karavan tam mívá, z venku docela pěkný... A co jsem se tam ptal na plato, tak měl dobrou cenu za půjčení i nízkou zálohu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 ma tam karavan.... uprimne......na tohle se vykasli a jed do obyc penzionu, cena stejna jako za karavan v kempu, nemrdas se 80 po dalnici s panelakem, nekurvis si auto......deti nejsou nasrany ze jedes tak dlouho......ja bych do toho nikdy nesel....... Citovat
Jirkap Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 To je proto, že jedou i kamarádi s dětmi a ty mají karavan. A nikde zatím v JC nemají volné chatky, aby vedle mohl stát i karavan. A autonehodě služební Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Scratchi - vše je otázkou úhlu pohledu a priorit. Mnohokrát jsem četl vyprávění o tom, jak by se fandové caravaningu nikdy nevzdali svého soukromí a v životě by nešli spát do neznámého pernzionu. Z mého pohledu je zásadní problém omezení možností spát v caravanu kdekoli = nutnost platit si přespání v campu, které - a to máš fakt pravdu - vyjde na podobné prachy jako ten penzion (samozřejmě i vyšší spotřeba auta, vyšší dálniční poplatky a nižší cestovní rychlost jsou celkem zásadní mínusy). Ale co já vím, tak třeba Norsko je caravaningu celkem nakloněno - kamarád tam byl s půjčeným obytným Ducatem a nemohl si to vynachválit. [upravil dne 31/7/2014 08:37 od Medvěd] Citovat
Milan+ Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To je proto, že jedou i kamarádi s dětmi a ty mají karavan. A nikde zatím v JC nemají volné chatky, aby vedle mohl stát i karavan. A autonehodě služební To jedete sem k nám do Jičína ? Citovat
oddie Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Karavan je úžasný způsob, jak ze všech možných způsobů zkombinovat hlavně nevýhody Jedna půjčovna je na Chodovské, kousek pod Bohdalcem, taková ohrada. Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Ono stačí počítat, takto třeba tchýně jela do kempu s karavanem a my bydleli vedle v penzionu a vyšlo to nastejno. Přiznám se, že i když jsem s rodiči takto několikrát vyjel tak dneska nevidím jakoukoliv výhodu tohoto způsobu. Snad jedině nějaké fandovství, ale v takovém případě asi jedině obytný auto. Ale každý máme nějakou úchylku. Citovat
Jirkap Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Milan: ne jižní Čechy. Píšu to na tabletu Oddie:zkusit se ma všechno :cool. Podívám se jestli mají nějaké stránky. Díky Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Kdes to zkoušel? Tady mi příjde, že jsou kempy prázdný.... Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Tak tam se bohužel nepohybuju... Citovat
oddie Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Kdy tam jedeš? Já jsem tam cca 15 - 25.8... Citovat
Jirkap Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 15.-20.8. Zatím místo není rozhodnuto. Zjišťuji kde mají volné chatky a pokud nikde tak řeším ten karavan. Kam jedeš přesně ty? Citovat
oddie Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Do hlubokých lesů za Staňkovem není to veřejný kemp, nedá se tam volně ubytovat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 no myslím že sehnat něco volného,aby am byli chatky +misto na karavany bude v sezoně a kolem chlumu velký problém...... a ještě u vody.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.