lape Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Zdravím.Blíží se mě STK a mám rozpadlý vrchní plášť výfuku.Je odchlíplý po celé dělce výfuku a opírá se o krycí plech.Jinak ale vnitřní plášť děravý není,takže auto nedělá žádný kravál.Věc,která mě zajímá je jestli to projde na STK?Otec má na Zafiře ten samý případ a STK to prochází.Má teda záznam v protokolu o horším stavu výfukového potrubí s poznámkou,že to nemá vliv na jízdní vlastnosti vozidla.Jenže on to dává známému aby mu to protáhl.Já si tam jezdím sám.Do nového výfuku se mě moc investovat nechce vzhledem ke stáří auta což je 18 let.Zase je fakt,že je tam celé výfukové potrubí originál z fabriky se znaky automobilky a čísly dílů a co se divím,tak jim to dělal BOSAL,který má momentálně kvaliltu docela na velké hnědé.Fotky když tak dodám až příjdu večer z práce. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Podle mne může býti problém, protože na výfuku jsou ostré hrany . Ono záleží taky na koho narazíš. Citovat
punkac Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Labe: On je taky Bosal a Bosal..... jinak bych vzal kus plechu a převařil bych to Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 jako 18 let máš stejný výfuk? a stojíš furt v garáži,že? STK bys měl projít, u výfuku nesmí unikat výfukové plyny ve spojích a tlumičích, napíše do protokolu ,,lehká koroze výfuku\'\':myslim [upravil dne 29/7/14 14:03 od ozzy56] Citovat
lape Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Jako 18 let je na tom aute stale 80% dilu original z vyroby.Ja nemam velke najezdy.Kupoval jsem ho pred 10ti lety s poctivym najezdem 72 000 a ted ma 139 000.A byly roky kdy stalo i dva tydny v garazi.Ale na ktery dil se podivam tak je na nem bud logo nebo nazev automobilky a cislo dilu.Minuly mesic jsem menil silentbloky ramen a stabilizatorua taky tam byly jeste originaly.Vecer natahnu fotky 18ti leteho vyfuku.No a na tu stk s tim zajedu jsk to je a uvidim ci me reknou. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 To tak koukám moc s tím nejezdíš za 1O let najet 67000 km je nic moc , ale je to asi tak jako nyní u mne že sotva najedu těch 5000 za rok poslední dva roky. Logo dílu co tam je či název nacházím i já nejen na svým ale i na dceři autě a to má taky hodně za sebou. je už na časevýfuk po 18 letech Citovat
lape Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 No jezdím jen do práce 15km tam a 15 zpátky.Pak občas nějaká zajížďka na nákup,řekněme 50km a jinak nic A to jsem se ještě asi 2 roky nechal do práce vozit,takže auto stálo v garáži. Tady nějaké ty fotky. První 3 jsou středový díl výfuku,pak jsou fotky s tím rozpadlým koncovým tlumičem a poslední 3 fotky jsou ze zmiňované Zafiry,která s tím prošla STK. https://picasaweb.google.com/lape444/Vyfuk Ten rozpadlý díl na mém autě není moc vidět ani na těch fotkách,páč se opírá o boční krycí plech,ale když se to zvedne na hever tak je to rozpadlé po celé délce. [upravil dne 29.7.2014 09:53 PM od lape] Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Mám takovou kacířskou myšlenku: co ten výfuk třeba vyměnit? Citovat
lape Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 To je opravdu hodně kacířská myšlenka Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Asi jo, ale vypadá to teda otřesně, být člověkem na STK tak to nepustím, tohle vypadá, že z toho budou lítat kusy nebo že to někde zůstane po nerovnosti ležet na silnici. Ve stavu kdy se sada střed + konec pohybuje na Aukru i za 1200,- bych to vůbec neřešil. Citovat
lape Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Těsnit to zatím těsní a nikde bokem neuniká.Není to ani hlučné,jak bývají děravé výfuky.Je to prostě zatím jen estetický problém a kdyby se neblížila STK tak bych to neřešil.Na Aukru nemám účet a co jsem vyčetl,tak ty Polské výfuky jsou prý docela hlučné,což já zrovan nemusím.V Sobotu ho vymotuju a pořádně omrknu,jestli se to ještě dá na chvíli nějak polepit ,nebo ne.Nicméně jsem si zatím podle referencí na netu předběžně vybral výrobce ASSO nebo MTS.Má někdo nějakou zkušenost s těmito výfuky?Našel jsem i výfuk co by měl být originál BOSAL jaký dodávají do automobilky,ale je tam cena 2 000,- a to teda nedám.Mezi třeba Polmostrow a MTS je taky rozdíl asi 500,ale to bych překousl bude-li ten MTS nebo ASSO výrazně tišší a bude mít delší životnost Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 MTS je fajn, ASSO už nechci nevydrží ani tolik co Polák, ale to Bosal a Walker taky ne. MTS věřím, že o něco dýl vydrží. Nicméně Polák 3 roky vydrží ... a hlučnost? To nemůžu potvrdit. Dřív nepřesnosti - musel se trochu dopasovat. Dneska už je i tohle OK. Citovat
Stejsn Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Teda, co to tam u vás máte za STK? Já tady mám na technické taky známé, kteří jsou schopní přimhouřit oko, ale s takovýmhle výfukem (co má ta zafira) bych letěl z STK obloukem, to je něco příšerného. Citovat
lape Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 koblih zase jsi mě nasadil brouka do hlavy Už do toho nechci sypat moc peněz vzhledem ke stáří a nevím jak dlouho to ještě budu provozovat i když nevím co jiného bych koupil.Co by se mě líbilo,tak na to nemám prachy a na co prachy mám mě zase nijak neoslovuje.To co mám je až na ten výfuk OK.Ještě před dvěma léty na STK jsem dostal čistý protokol,ve kterém nebyla zapsána žádná závada a to ani lehká i když ja jsem poznal,tak to záleží na technikovi jak se vyspí a co jak posoudí. Na té Zafiře je to taky jen kosmetická vada. Horní plášť,netěsnosti žádné,ale taky už půjde vyměnit.A otec ani já na STK žádné známé nemáme,on dá prostě jen auto do servisu ať mu udělají technickou. [upravil dne 30.7.2014 11:58 AM od lape] [upravil dne 30.7.2014 12:06 PM od lape] Citovat
Midloch Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Pokud to jde, nech si ten origo výfuk. Nic mu není, jen je prorezlý vnější plášť. Vypadá to blbě ale funguje. Ten plášť strhni, okraje zabruš a máš klid. Z prvovýroby bude ten vnitřní plášt dost silný a ještě vydrží. Druhovýroba je na nic. Tenké plechy, jiná konstrukce, hlučnost.... ať už jsou to poláci, MTS nebo Walker. Všichni výrobu přizpůsobili požadované nejnižší ceně. Výrobky MTS zde vyzdvihované už jsem také pohřbil kvůli kvalitě. Středový tlumič má průběžnou trubku a kolem ní plechový obal. Dobrý rezonátor řekl bych a i tak funguje. Zadní tlumič díky lisovaným spojům po zahřátí také dobře duní. U polské druhovýroby byla výplň tlumiče z hliníkových plíšků. Dost jsem se divil když to začalo vypadávat. Opravdu není nad originál. Citovat
lape Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Motor je Renault 1,6e. V sobotu ho vymontuju a pořádně zkontroluju,ale děravý na 99% není.Pokud to tak bude,tak jen ustřihnu ten plášť aby nedrnčel o krycí plech a šmytec.Jak píše Midloch,druhovýroba stojí za pendrek.Neměl by s tím být problém.Nakonec mě to nedalo a byl jsem se zeptat na STK jak to je a bylo mě řečeno,že to není věc,kvůli které by to nemělo projít.No nic,díky za tipy a rady. Citovat
Dýdý Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To jako fakt v okolí nemá někdo céočko? Citovat
Laďa Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Motor je Renault 1,6e. Nakonec mě to nedalo a byl jsem se zeptat na STK jak to je a bylo mě řečeno,že to není věc,kvůli které by to nemělo projít.No nic,díky za tipy a rady. Konečně jsi dostal rozumný nápad a šel jsi se zeptat na kompetentní místo. Citovat
lape Odesláno 15. srpen 2014 Autor Odesláno 15. srpen 2014 Tak vyřízeno.Jezdíme dokud se neproděraví úplně. https://picasaweb.google.com/lape444/15Srpna2014?authkey=Gv1sRgCI_w-qHj6Nm3lAE#6047640344113635186 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.