Guest servisman Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Proč jsem nepoužil kartičku ?? Protože ji po mne něchtěli. Byla doba kdy jsem vytahoval kartičku i 3 x týdně v Autokelly Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Hlavní je, aby se to líbilo StibTovi, přece jen tu kartičku bude mít na očích nejvíc ze všech členů a možná se mu o ni bude i zdát :D KONEČNĚ !!! MŮJ POSTOJ NĚKDO POCHOPIL Citovat
Veverka Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 A se mnou se nikdo nehádá... Nejsem snad taky \"konzerva\", když mi na kartičce nelíbí RCZ (bez ohledu na barvu)?! Jinak, aby nebyla mejlka, změnu podporuju [Edited on 22/7/14 22:47 by Veverka] Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Drivere - nesouhlasím a k souhlasu mně nepřesvědčíš. Kartička = jeden z produktů, kterým se klub (a jeho člen) prezentuje na venek. Protože kartička je tedy jedním z klubových symbolů, měla by dodržovat jakousi historickou kontinuitu - tzn. třeba podklad v modré barvě (důvody jsou řečeny mnohokrát výše). Pokud si bude vedení dělat v této věci \"co chce\", můžeme se za chvíli dočkat třeba zprznění loga a budeme postaveni do stejné situace: \"Mlč nebo souhlas, nesouhlas Ti k ničemu nebude, konzervo\". No a toho se - vzhledem ke StibTovým komentům - celkem zásadně obávám. Tebe nepřesvědčí NIKDO protože TY si prostě budeš mlít tu svou pořád nehledě na argumenty protistrany .... ty se navenek prezentuješ kartičkou ?!? CHE !!! nenech se vysmát ... vždyť jak je rok dlouhej kartu vytáhneš možná tak v Kellyně na srazu ji po Tobě nikdo nechce a jinde taky ne Citovat
MotoMoto Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Kolik jsou roční náklady na výrobu karet? Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 MotoMoto : chceš to přesně nebo odhad ? Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 StibTo - nepsal jsem o tom, kde se kartičkou prezentuju já, ale že se JÍ pezentuje na venek KLUB (potažmo každý člen, co jí kde použije). Stále jsem od Tebe nedostal odpověď na otázku ze včerejšího večera (konkrétně 21:22), ale už jí snad ani nečekám. Odcházím z tohoto vlákna následovat \"taky konzervu\" Šaldu [upravil dne 22/7/2014 23:02 od Medvěd] Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Medved - Nemam co Ti na to kloudneho odpovedet promin... Vzhledem k parametrum karet a tiskarny je to jedine, co muzeme obmenovat design/barvy. A tak take cinime. Ze to nekomu neni po chuti s tim se holt muselo pocitat. Nelze se zavdecit vsem... Citovat
punkac Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Myslím si, že vzhledově jsou karty pěkné a klub se tedy prezentuje dostatečně Citovat
MotoMoto Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 odhad bohatě stačí proto abychom si udělali představu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 OK tak beru-li v uvahu amortizaci tiskarny, cenu karet, pasky, samolepky, obalky a znamky vyjde to okolo 30,-Kč/kus .. [upravil dne 23/7/14 16:20 od StibTo] Citovat
Marcel00 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 inak ked mozem k tomu nieco povedat, robit karticky kazdy rok vzdy ked obnovi clen clenstvo su uplna hovadina a zbytocnost. nema to ziadny zmysel, iba to generuje naklady a kopec roboty okolo toho. skusil niekto urobit vypocet nakladov (nakup karticiek, farieb do tlaciarne, cenu tlaciarne nepocitam hoci by sa rozpocitat mohla, postovne) cepranie vyhod na zaklde karticky je len zamienka ktora je neopodstatnena, kedze kde kdo vyuziva zlavy aj bez karticky hoci aj na ico klubu... sory ze Vam do toho kecam, ale tak skuste sa nad tym zamysliet... padlo tu uz zopar napadov (tlac karticky doma ako vizitky, nalepka, nalepka na karticku a pod...) peace... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 - samolepky , ktere se kazdy rok na karticku lepily, tim si uz klub davno prosel , jednak to vypadalo hrozne, jednak s tim byla prace stejna a tak se to zavrhlo - karticka je symbolika, vzhledove je to aktualne jedno pac navrhy a upravy ani barevne ruznorodosti klub nic nestoji. - aktualni cena karticky , kdy tiskarna je jiz zaplacena , musi byt kolem 20 ,- , nevim proc do toho tahat nejakou amortizaci tiskarny? tisk a rozesilani karet je stejny voser jako kdyz by ty karty delala externi firma, a co si pamatuju tak diky reklamacim to byl hroznej voser , tady slo hlavne zkratit cas mezi platbou a dodanim karty a to se clenum libilo nejvic. - furt kazdej mele ze z radneho clenstvi nejsou vyhody, ze zaplatit 300-400 pro nic nikdo nechce nebo s kecama, kdyz vam ty penize vrati formou tehle karty, vanocniho darku, slevou na sraze, tak mate 100 ,- minimalne zpatky kdyz srazy nejezdite. proboha co v tom vydite za problem??? co leta funguje to mate potrebu komentovat aniz by jste vedeli vase kecy a navrhy z praxe , me nevadi ze je tu pisete , piste , ale kdyz si budete stat furt za svym a omylat to porad dokola tak tu zacinate nekteri byt za pene blbecky. za me -karticky ve vlastni rezii ano -vzhled - je mi to jedno ( jen zrovna asi autokelly bude kazdorocne matena zmenou .ale to je problem jinych) -vice barevnych variant proc ne ale proc za poplatek? bral bych to jako vyhodu clena, zmena barvy karty nema s nakladem na vyrobu karty zadny vliv, jen je to voser pro kartickare, ale to vyplyva z funkce. navic co si pamatuju jednak je to z jeho hlavy a druhak muze ho hrat na srdci ze klubu prispel nejakou inovaci-napadem. ma z toho jiste dobry pocit . Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 kolik se jich ročně tiskne? Pe.tr nesouhlasím s tebou, je to jen zbytečný výdaj a práce. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 odhadem 350ks - Míšo prozraď mě : za co by jsi členské peníze utrácel ? co bys členům za jejich peníze nabídnul? zbytečná práce? ale no tak. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Zbytečná práce jsem neřekl, zbytečný výdaj ano. Mám rád, když náklady odpovídají přínosům. Jak utratit peníze je nakonec velmi jednoduché za něco užitečnějšího. Takhle se to nedá brát. Když peníze nepotřebuji utrácet, tak je nemusím vybírat. Ale v tom přeci problém není. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 tak jnak , z pohledu marketingového. proč maji všichni ty tesca, penny, billy,bambule ................... kartičky? zas tak zbytečný výdaj to asi nebude. vim oproti nim jsme milimetrový ale ber to jako příklad. On ten Medved to zas nemysli zle , je totiz spousta lidí na kterou ta karta bude mit vliv. bude se jim libit budou ji chtit. takhle to proste funguje. obecny priklad , plati nejen v čr. budou mit hever za 1000,- .nekoupiš ho , když k němu napíší akce-sleva z 1500,- na 1000,- tak ho koupíš. Ja vim že ty zrovna ne, ale většina liddí ano , takhle to prostě funguje. klub utracet potřebuje a musi vybirat ale neni nenažrany a chce svzm ovečkam taky něco za to dat , byt malo ale ma tu snahu apon toho nečeho . jo nekdo si toho važi nekdo ne. Citovat
ChouLu Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Obchoďáky to mají z toho důvodu, aby si o zákazníkovi udělali nějakou statistiku co kde kupuje a pak na něj cíleně rvali reklamu Nicméně kartička smysl má a jsem rád za ní. Pár lidem jsem ji ukazoval, líbila se, někdo si z nich dokonce zaplatil členství (asi 2...). Ačkoliv ve většině AK po mě kartičku nechtějí, ale to už je pouze na prodejci... vždy jsem je upozornil, že by ji měli chtít vidět a kontrolovat si zezadu datum, ale je to marný Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Tak ted jsem to terve pochopil .... klub utracet potrebuje tak vybereme to drazsi a slozitejsi reseni :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 jasně to už tu bylo tolikrát a hovno. s takovejma kecama jdi do hospody tady už ti to fakt nikdo nežere. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.