OK406 Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 (upraveno) Není tam kamerový systém, že by celý incident byl zaznamenaní? Upraveno 14. prosinec 2020 uživatelem OK406 Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Tak to je teda radost. Na jakých kolech to bylo? Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 (upraveno) @OK406 Netuším. Už jsem se smířil s tím, že koupím na jaře druhou stejnou sadu a tuto budu mít jen na zimu. @HonzaZ Honzo GT Sperone 18" Upraveno 14. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Hm, takže originály. Když je pak budeš používat jenom na zimu, tak ty rány pořádně ošetři. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Ošetřit čím? Lakem? Stačí sprej? To asi ne že? Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Pokud tam jsou ostré hrany, tak lehce srazit a pak stačí štětečkem základovku na lehké kovy, pak barva a popř. vrchní bezbarvý lak. To víš nebude to už jak nové, ale aspoň aby to neoxidovalo. Citovat
chuck11 Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 No tak to pořádně naštve. Nejdřív bych disky nechal zkontrolovat jestli nehážou nebo nejsou koplé.Nevím kolik disku jsi ukousl,ale dá se dovařit a nechat opravit.Pokud jen trochu tak jemně zabrousit a přelakovat lakem. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 (upraveno) Kdyby házely tak to poznám na řízení ne? Dovařit asi ne, zas tak moc toho nechybí. Zítra dám fotku do mého vlákna @HonzaZJeště mne napadlo, jak je to vůbec s rezervou? Ještě jsem na to nekoukal, vleze tam plnohodnotné kolo nebo jen dojezdovka? Upraveno 14. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Pokud by chybělo dost materiálu tak by to bylo cítit na volantu ale hnout se ten ráfek mohl i jen tou ránou pokud to byla opravdu velká rána. Zastav se u gumaře a nech ty dvě " drcnutý" kola převážit. Ať je nejdřív zváží tak jak jsou pokud bude potřeba dodat víc než 5g tak ať sundá původní závaží a zváží to znova na čisto. Pokud by stačilo 5g tak by to mohlo být v pořádku. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Do kufru se vejde jenom dojezdovka. Už jsem ji před létem využil, když jsem si poněkud vylepšil disk a gumu viz. foto Citovat
ozzy56 Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 po těch Globusech atd. jezdit fakt asi na jedničku , bo jeden nedá přednost, druhý najíždí jak s návěsem, třetí má hlavu na skle a je z toho úplně hotový, čtvrtý holou hlavu a sedí tak nízko, že ani z boku není vidět kdo to řídí no kuwa, je to komedia u tych shopping parků OK406 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 to záleží jak moc velká rána to byla. Geometrii bych zvážil až podle toho jak dopadneš u toho gumaře klidně se s ním i poraď on asi dokáže líp odhadnout jestli je to potřeba když bude vidět jak se chovají ty kola na vyvažovačce. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 (upraveno) Zítra dám fotku tak uvidíte sami. Teď s tím nemám čas někam jet tak doufám že to bude OK. Na řízení jsem nepoznal sebemenší změnu. Rána to byla ale jestli velká nebo malá, to je relativní. Na mne velká, tyhle věci moc ve zvyku nemám. @HonzaZAjaj Honzo tak se taky nezadařilo koukám. Taky žvejknutý originál. Nechal jsi to spravit nebo co s tím? Upraveno 14. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2020 Odesláno 14. prosinec 2020 Jenom jsem srazil hranky a pak postup jak jsem psal výše. Gumu jsem koupil novou a disk šel na zimáky. Citovat
pavelu96 Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 Dneska konečně dorazil Ježíšek Citovat
Návštěvník Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 Na PC verzi je Cyberpunk 2077 celkem haněná za technické nedostatky. Snad to opraví patche. Jinač dnes úspěšně složená zkouška (rozšíření řidičáku) a tak jdu slavit Citovat
radim.1008 Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 Co jsi rozšiřoval? Gratulace a dej si jedno za mě. Citovat
Návštěvník Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 No a na konzole to stojí prý úplně za prd. Škubalo mi jak jsem měl chuť to taky koupit na PS4 ale odolal jsem. Pak dej @pavelu96 vědět jak to fachčí na PSku. Máš klasiku nebo PRO verzi? Citovat
Návštěvník Odesláno 15. prosinec 2020 Odesláno 15. prosinec 2020 (upraveno) @vagito mne taky zajímá tak se pochlub. Že by traktor? Na naše cesty ideální. Tam tě ráfek nepřekvapí Ajaj asi dostanu vyčiněno, dva příspěvky pod sebou, zapomněl jsem že nejsem ve svém vláknu kde můžu dělat bordel Upraveno 15. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.