Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Budit děti tak brzo?  T|o neznám . Byla doba kdy jsem vstával až kjdyž se probudím.

Odesláno (upraveno)

Ve všední den 5.55 - do 6.30 se prcek probírá, pak se v klidu obléká a kolem 7.30 padá do školy. Zastávám názor, že lépe v klidu a pohodě než ve spěchu a stresu.

O víkendu si může přispat, ale stejně nejdýl v 7 je na nohou (a tudíž i my).

Hned po vyučení jsem dělával od 6ti do 14.30 a musím říct, že to mělo něco do sebe - den byl opticky mnohem delší a odpoledne se dalo i leccos stihnout. Jinak jsem celožibvotně noční pták, do postele před půlnocí lezu vyjímečně a i tak mi těch necelých 6 hodin spánku ouplně stačí

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Pořád říkám že by se vše mělo posunout. Děti do školy minimálně od 9. hodin a do práce také. Ráno je více klidu, rodina se společně nasnídá a podobně. Ne tak uspěchané jako nás to naučili.

Odesláno

Chodit do práce na 9 je pro mě za trest...je pak zabity celý den, raději bych si privstal a ve dve šel domů. Takhle musím v práci trčet do 4.

Odesláno

Pořád říkám že by se vše mělo posunout. Děti do školy minimálně od 9. hodin a do práce také. Ráno je více klidu, rodina se společně nasnídá a podobně. Ne tak uspěchané jako nás to naučili.

MotoMoto - sorry, ale radši brzo ráno povinnosti a mít více času odpoledne na zábavu než se rochnit v povinnostech celej den.

Guest Scratch
Odesláno

tak to jsem docela rad, ze Valca vstava vetsinou tak kolem te sedme. Nekdy driv, jindy pozdeji. Kdybych se mel budit jako Pavlik pul hodiny a pak se hodinu oblikat a snidat, no to by me doma driv dali. Ja to mel v 7 vstavat, snidane, sprcha, zuby, obliknout a v 7:30 byl sraz o dva baraky dal a hura vsichni do skoly. A naucili me to od mala a praktikuju to cely zivot :D, jaky pak rochneni, vzdyt to je za trest se tam valet a vedet, ze stejne musis vstavat. Jinak me nevadi ani brzke, ani pozdni vstavani. Spis jsem spac. Kdyby soucasna prace nebyla tak mizerne placena, tak by mi nevadilo chodit do prace jen v noci. Ale 7x nocni 14hodinova smena se pak na me projevi, to vse 2x do mesice. A nejvic po vyplatnim terminu :D

Guest servisman
Odesláno

Medvěde asi nevíš co to je nepřetržitý provoz tam máš času plno ale na úkor zdraví. Po noční jsem občas nespal a staral se o děti  jezdil po koupání, výletech a pod. Nehledě i občas jsem po noční jezdil i k OK406 makat na autě,protože jinak to nešlo.

Ale dnes je doba jiná, nehledě i děti jsou starší oproti tvým.

Odesláno (upraveno)

Já chodím do práce v zásadě podle sebe. Teď chodím na 9, rád si pospím a jsem spíš noční typ. Na druhou stranu je pravda, že z toho dne opticky moc nezbyde. Ale školy by měly začínat později, chodit na 7 mělo u mě za výsledek leda pospávání v pozdějších hodinách.

Upraveno uživatelem Almanil
Guest servisman
Odesláno

Dnes opraveno a znovuzprovoznění  závitu na tažné oko u P - 807. Jak přední tak i zadní strana. Hlavně nakonzervováno.

Odesláno

Stejně jsem za poslední roky zjistil že čas odchodu z práce nemá s časem příchodu co dělat :D

Má. Čím později přijdu, tím dřív musím odejít, aby se to kompenzovalo.

Odesláno

Medvěde asi nevíš co to je nepřetržitý provoz tam máš času plno ale na úkor zdraví. Po noční jsem občas nespal a staral se o děti  jezdil po koupání, výletech a pod. Nehledě i občas jsem po noční jezdil i k OK406 makat na autě,protože jinak to nešlo.

Ale dnes je doba jiná, nehledě i děti jsou starší oproti tvým.

Nepřetržitý provoz neznám (teda krom kotelničení na vojně) a věř mi, že jsem za to sakra rád.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...