Neon Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Minimaxa: nojo, od určitého věku jsou to lázně, lázně, lázně a zase lázně .... Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Nařezali jsme pár kubíku dřeva. Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 minimaxa: vstavat v 6:30? To mas za trest, ne? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Jen občas, když jdu před snídaní do bazénu Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 5.55 vstávám zcela běžně (celá rodina), někdy i o hodinu dřív Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Budit děti tak brzo? T|o neznám . Byla doba kdy jsem vstával až kjdyž se probudím. Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 (upraveno) Ve všední den 5.55 - do 6.30 se prcek probírá, pak se v klidu obléká a kolem 7.30 padá do školy. Zastávám názor, že lépe v klidu a pohodě než ve spěchu a stresu.O víkendu si může přispat, ale stejně nejdýl v 7 je na nohou (a tudíž i my). Hned po vyučení jsem dělával od 6ti do 14.30 a musím říct, že to mělo něco do sebe - den byl opticky mnohem delší a odpoledne se dalo i leccos stihnout. Jinak jsem celožibvotně noční pták, do postele před půlnocí lezu vyjímečně a i tak mi těch necelých 6 hodin spánku ouplně stačí Upraveno 8. duben 2015 uživatelem Medvěd Citovat
MotoMoto Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Pořád říkám že by se vše mělo posunout. Děti do školy minimálně od 9. hodin a do práce také. Ráno je více klidu, rodina se společně nasnídá a podobně. Ne tak uspěchané jako nás to naučili. Citovat
Fruktis Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Chodit do práce na 9 je pro mě za trest...je pak zabity celý den, raději bych si privstal a ve dve šel domů. Takhle musím v práci trčet do 4. Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Já můžu chodit na 9 a jít domů ve 2, ale ne trvale a vždy Taky si spíš volím chodit dřív. Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Pořád říkám že by se vše mělo posunout. Děti do školy minimálně od 9. hodin a do práce také. Ráno je více klidu, rodina se společně nasnídá a podobně. Ne tak uspěchané jako nás to naučili. MotoMoto - sorry, ale radši brzo ráno povinnosti a mít více času odpoledne na zábavu než se rochnit v povinnostech celej den. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 tak to jsem docela rad, ze Valca vstava vetsinou tak kolem te sedme. Nekdy driv, jindy pozdeji. Kdybych se mel budit jako Pavlik pul hodiny a pak se hodinu oblikat a snidat, no to by me doma driv dali. Ja to mel v 7 vstavat, snidane, sprcha, zuby, obliknout a v 7:30 byl sraz o dva baraky dal a hura vsichni do skoly. A naucili me to od mala a praktikuju to cely zivot , jaky pak rochneni, vzdyt to je za trest se tam valet a vedet, ze stejne musis vstavat. Jinak me nevadi ani brzke, ani pozdni vstavani. Spis jsem spac. Kdyby soucasna prace nebyla tak mizerne placena, tak by mi nevadilo chodit do prace jen v noci. Ale 7x nocni 14hodinova smena se pak na me projevi, to vse 2x do mesice. A nejvic po vyplatnim terminu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 na prvni stupen sem vstaval v 7.40 - hodil do sebe 2 rohliky a kakao a vyrazil pres ulici do skoly Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 jeste ze mi vlak jezdi az v 8:54 a dalsi v 9:36 a 10:06, to kdyby se snidane protahnula Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Medvěde asi nevíš co to je nepřetržitý provoz tam máš času plno ale na úkor zdraví. Po noční jsem občas nespal a staral se o děti jezdil po koupání, výletech a pod. Nehledě i občas jsem po noční jezdil i k OK406 makat na autě,protože jinak to nešlo. Ale dnes je doba jiná, nehledě i děti jsou starší oproti tvým. Citovat
Almanil Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 (upraveno) Já chodím do práce v zásadě podle sebe. Teď chodím na 9, rád si pospím a jsem spíš noční typ. Na druhou stranu je pravda, že z toho dne opticky moc nezbyde. Ale školy by měly začínat později, chodit na 7 mělo u mě za výsledek leda pospávání v pozdějších hodinách. Upraveno 8. duben 2015 uživatelem Almanil Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Stejně jsem za poslední roky zjistil že čas odchodu z práce nemá s časem příchodu co dělat Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Dnes opraveno a znovuzprovoznění závitu na tažné oko u P - 807. Jak přední tak i zadní strana. Hlavně nakonzervováno. Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Stejně jsem za poslední roky zjistil že čas odchodu z práce nemá s časem příchodu co dělat Má. Čím později přijdu, tím dřív musím odejít, aby se to kompenzovalo. Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Medvěde asi nevíš co to je nepřetržitý provoz tam máš času plno ale na úkor zdraví. Po noční jsem občas nespal a staral se o děti jezdil po koupání, výletech a pod. Nehledě i občas jsem po noční jezdil i k OK406 makat na autě,protože jinak to nešlo. Ale dnes je doba jiná, nehledě i děti jsou starší oproti tvým. Nepřetržitý provoz neznám (teda krom kotelničení na vojně) a věř mi, že jsem za to sakra rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.