Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

okenni listy vymeneny za lepsi kousky

47IMG_20141115_111427_tn.jpg  80Evasion_50__tn.jpg  47IMG_20141115_170946_tn.jpg  96IMG_20141115_170937_tn.jpg

namontovany kapsy na pylove filtry - asi 2 hodiny sem zapasil se steraci
poklep kladivkem, prolivani WD-40 a brzdovkou ale nakonec povolily

98IMG_20141115_124127_tn.jpg  26IMG_20141115_124139_tn.jpg

a nakonec sundat naraznik jen kvuli montazi klaksonu - konecne mi to netroubi jak nakopnutej gay  :roll:

88IMG_20141115_135225_tn.jpg

Guest servisman
Odesláno

Dnes jsem se jen tak naokraj stavil na parkovišti,kde občas dělám opravy na svým přibližovadle a narazil jsem na kolegu z clubu  Chozeho který tam leštil svojí 407SW před zimou. Dobře jsme spolu pokecali , probrali různé věci ohledně auta ,práce,clubáků a na konci přijel další kamarád s 407 sedanem ,který potřeboval instruktáž k autu  ohledně tempomatu. Já pak razil domů a kluci se zdokonalovali. Tím chci poděkovat Chozemu za pokec bylo fajn jen už na to není počasí.

Odesláno

Dnes komplet zadní brzdy na 306 + přezutí konečně na zimáky. Jen to docela nepěkně přibržďuje, musím ještě zejtra poštelovat ruční brzdu .... 

Odesláno

včera jsme na chalupě vyklízeli stodolu do který se snad třicet let jen ukládal bordel, pak scházeli letitý seno z půdy a odvezli dvacet kár jezedákům ke hnoji. Udělali jsme jim tam malý stoh. Večer jsme si zašli na Plzenskou 12 do hospůdky.

Odesláno (upraveno)

tak 4 teda

ja dnes nic jen sem si vytahl komfortni jednotku z Evasiona a za hodinku bez zjisteni zavady vratil zpet - vuz funguje
do Astry (mimochodem te same co je na fotce radima) sem namontoval autoradio
a lehce pouklizel u ridice naradi abych to nemusel delat rano jak pojedu do prace

ted sedim u PC - cucim na YT na vecerim chleba a nivu

a asi 4 kuzelku do sebe liju

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Ne sice dnes, ale včera večer jsem se konečně po dlouhé době dokopal jít se proběhnout. Ne že by ty ušmudlané asi 4km byly něco, co by stálo za řeč, ale když se mi podaří dokopat se takhle každý večer, příští sezónu už by to třeba mohlo být v kopcích trochu znát... :)

Odesláno

Já se před chvíli vrátil z výstavy z Bodies Revealed Brno, kde se asi 2 lidi složili přímo u exponátu, a 2 se vyzvraceli ihned po opuštění výstavy...

Prdlajs, fakt? Tak já mám teda docela slabší žaludek, ale tohle mi teda přišlo hodně v poho, na to, jak jsem se toho taky bál... Spíš tam bylo hrozný horko, ale že bych zvracel...

Odesláno

vmena spinace zpatecky
na pude vymysleny zavesny system na pradelni snury + stylove 2 barevne snury :P
natazeni elektriky na antenni zesilovac na pudu
2x v obchode protoze pokazde sem neco zapomel
na obed udelano kure s rejzi
a ted si dam konecne pivko

Odesláno

Prdlajs, fakt? Tak já mám teda docela slabší žaludek, ale tohle mi teda přišlo hodně v poho, na to, jak jsem se toho taky bál... Spíš tam bylo hrozný horko, ale že bych zvracel...

Fakt...horko tam teda bylo strašný, to je fakt...

no, jedna ženská se složila u těch exponátů nenarozených dětí - ty embrya v nálevu, i když před tou místností bylo jasně napsaný, že kdo tam jít nechce a a nemá na to, tak tu místnost může obejít...

druhej byl chlap, když viděl řez penisem...  :D

no a jeden malej kluk (asi 12 let), a cca 15 min. na to, jakejsi postarší pán... (ale třeba se jim jen udělalo blbě z toho horka)  :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

V 4:40 budíček, do Pardubek na brigádu, kde mě po 4h. poslali dom, neb nebylo, co dělat a bylo nás moc :( , pak nakoupit, trochu relaxu u internetu a kafíčka, pak příprava těst na cukroví a za chvílu se odvalím k tv na Počátky a pak na kutě :papa

post-2040-0-24083300-1417459798_thumb.jp

Odesláno

Tak už jsem rozvěsil a zapojil vánoční světýlka na domečku. To bude zase za "Prasinec" spotřeba elektřiny. :bojim Normálně bych se na to "raz, dva, tři," ale co by člověk neudělal pro klid v domácnosti. :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...