Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já jsem se dneska trošku protáhnul ráno s tatíkem uklidit 21 metráků uhlí to aby až se zima zeptá jsme mohli říct že jsme se neflákali. Pak tu byl brácha tak jsme poklábosili . Odpoledne mi kamarád přivezl nějaký ND z Kocbeře . A já jsem mu na oplátku jel pomoct rozhýbat traktor no neuspěli jsme tak jsme usoudili že dlouhodobým odstavením se startér odporoučel do věčných lovišť takže jsme ho demontovali a zítra ho kámoš odveze k elektrikáři jestli ho dokáže repasovat. Ale kdyby to někdo nevěděl tak mám dovolenou.

Odesláno

Minulý týden jsem objednal a včera mi přišel balíček,dneska jsem asi tak na dvě hodiny doma vyzkoušel,vypadá to ,že funguje ,máte to taky někdo? 

20180619_155514.jpg

Odesláno

To je jako že ta chladící kostka jo??  Hm to teda musí fungovat, pokud to vyfukuje vubec studenej vzduch tak kam to dává to odebrané teplo??  jedna strana chladí, druhá topí :D

Neznáš zákon o zachování energie?

Odesláno

Odebrané teplo se přes piezokondenzační výměník mění zpátky na elektrickou energii a tu to vrací zpět do rozvodné elektrické sítě :P

Neznáš? :P

Odesláno

Já si ale nevymýšlím ;)

Koukej, tady s tím nabíjí notebook :D

rovus_arctic_cooler_05-01.jpeg

Odesláno

Njn tak sem se zas hovno dozvěděl :D

v každým případě jsem si to vyzkoušel a chladí to příjemně když  do zásobníku dáš kostky ledu :P

Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, minimaxa napsal:

Já si ale nevymýšlím ;)

Koukej, tady s tím nabíjí notebook :D

Prd, to má takovej výkon že na to síť nestačí, musí se to přikrmovat z baterky notebooku

před 8 minutami, vendelinek napsal:

Njn tak sem se zas hovno dozvěděl :D

v každým případě jsem si to vyzkoušel a chladí to příjemně když  do zásobníku dáš kostky ledu :P

Jo kostky ledu, hmm, tak to je hustý :D A to za to chtějí litr, jo? No to je masakr, větrák z PC za 30,- kč a plastová krabice s ledem :D, jo pravda, pěkně to svítí :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

:bacha

Těleso je stejně tak jako bazénová stěna pružné, a vzájemné protitlaky se vyrovnávají :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...