Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 20 minutami, Scratch napsal:

Pozvi si moji starou. Ty ta orechovice pojede :D

Mam dve dcery a manzelku k tomu. K tomu retrivrici a obcas i tchyni..... Mi neco povidej :D

Jinak tedy dnes prochajda s mym krivochcalkovym gangem okoreneny neplanovany koupanim kdy nam pes skocil do Popelky :D

Mám dceru Elišku, manželku Moniku, zlaťáka retrievra Elvise, siamku Báru, mourku, Lízu, kocoura  Artuše nalezence a myšku laboratorní bílou Mášu. A děsně mě serou všichni. Nicméně, jsme tu pro to, abychom čelili výzvám... :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno
před 3 minutami, radim.1008 napsal:

Tu myšku máš po tom vínu od Trana? :D:P

Nene, úplně nahoře jsem psal, že su krysa.

Odesláno
Před hodinou, Zodiak napsal:

Já su krajánek, pravidelně jezdím HB, SY, CR, PU, UO, HK, RK, NA, TU, SM, JC.... Zrovna zítra Opočno, Dobruška, Týniště a Kostelec n.O. celkem to spolknu, ale ten Jičín je tak trochu nestandartní, Rumcajs, Cipísek, Manka.... To město je fuckt divný.

Ti dám fuckt divný

Odesláno
před 2 hodinami, minimaxa napsal:

Po dopoledním lítání po Jičínské nemocnici na pohotovosti ORL jsme se konečně dostali k pozdní odpolední nedělní vycházce.

Ba co víc, minimaxa už ví, co bude příště v neděli k obědu :D

Jsi se mohl stavit

Odesláno

Dnes s deckama a s manželkou lyžování, počasí super vydrželi jsme lyžovat cca 5.5hodinky,největší radost byla,ze kluk vyjel na velký kotce a sjel velký kopec a vše bez breku.stal na lyžích po 4v životě a z toho byl 3xna dětským kopečku s hřištěm....

Odesláno
před 20 minutami, Milan+ napsal:

Ti dám fuckt divný

Já to nemyslel zle, ale to město pohádky nesouzní s architekturou a ty debilní objezdy navíc.... raději do Semil jezdím via Úlibice, Radim, Železnice, Bradlo....

Odesláno

Nevím s čím jedeš,ale Jc na Sm je projetý od Ulibic raz dva,směr Hradecká,za šrańkama  kruháč první výjezd ,pak první levá a další kruháč zase první do lipové aleje směr Valdice a valíš. Ted komplet průjezdné a opraveno.

Guest minimaxa
Odesláno
před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Jo tak ta je k obědu moc pěkná :D

:D :super

IMG_20180121_161658-01.jpeg

Guest Scratch
Odesláno

tak vcera jsem byl v podvecer navstivit nasi mistni nove rekonstruovanou Lipu :D, no zas tak moc se nezmenilo..... na dlazbu se natahlo lino, obklad se pomaloval, a vymalovalo se :D, ale vypada to rozhodne lepe. 

Ale co me potesilo nejvic, byl fakt, ze splachli do hajzlu ten patok od gambrinusu a na cepu ted mame Pilsner Urquell (proste hnusny europivo) ale doplneni mi udelalo opravdu radost. Proste Cvikov 11, Radegast 10 a Radegast ryze hořká 12 a ta je opravdu skvělá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...