Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

asi nic,jenom oběd a ten z části udělala trouba,pečená krkovice s bramborem,,po obědě k bábince,jinak byl volňásek

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Z Rumunska doma - ráno v 5 odjezd, kolem 14 hodiny zastávka v Hustopečách na něco sladkého a v 17 hodin všichni zdrávi doma. Nebýt u Šternova ťukačky odtahovky převážející "Žluté trio" (2 Trabiky + Malucha) a tím vzniklé "malé Stau" i v našem směru - páč se přece KAŽDEJ musí podívat - řekl bych, že cesta vyloženě na pohodu. Jet kolem té 16 kolem Šternova ve směru na Brno musel ale být fakt očistec - odhadoval jsem kolonu tak na 10 km.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Zastavili sme s žákem u železničního přejezdu na stopce... Dal si tam jedničku a ptá se mě: "doprava, doleva nebo rovně..?"

Následoval můj pohled na něj plný zděšení a otazníků...., který ho vůbec nevyvedl z míry a nervózně: "tak kam..?! už je za námi auto..!"

Brala sem klíč se slovy: "Pro tvoje dobro teď vystoupim a nechoď za mnou.."

Odesláno

To je jako opravdu pravda? A to byl dospělí a svéprávní člověk? To se mi nechce věřit. A ,,nehulil" v před jízdou?! Tak to máš opravdu velmi nebezpečné zaměstnání!!!

Odesláno

rano celej stastnej ze mam volno odvazim trzbu a sluzebni vozidlo na firmu a asi po 30 minutach "facka pres drzku" kdyz mi s usmevem na tvari rekl ze zadne volno nemam :grr

takze celej den samozrejme pracovni - a vecer trochu premysleni nad grilem hlavni kompoment dnes dovezen (200l sud :aut  )

post-45527-0-62789900-1465838515_thumb.j

Odesláno

OK406 - ano.. Dnes sem vystoupila z auta., abych mu nemusela dát přes držku... :)

A neni to nebezpečný.., spíš o nervy.. :D

A jak píše vladosr - chybí jim logika, ale brutálně..!

Odesláno

psychotesty nepomůžou - ty sem udělala i já.. :D

chce to reformu... jízdy s doprovodem od 16ti let a pak teprve autoškolu... Maminky by možná přestaly volat a ptát se na Adámka..., ale to už je "off topic".. :)

Odesláno

no nevim
ale me se zda ze ty dnesni "ridici" jsou proste nahovno
kde jsou doby kdy clovek nez sedl do auta musel aspon vedet jak auto funguje ??
kdyz to vidim co ted seda za volant autoskoly lituju jak to auto tak toho ucitele co sedi vedle nich

Odesláno (upraveno)

pro Weri -- a co ten týpek,co stál za váma,ten vás objížděl přes koleje,jo?,tak teď by to chtělo už jen Chocholouška

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

tak shovívavě se pousmál a normálně nás objel.. v protisměru nikdo nebyl.. moc aut tam dopolko nejezdí... (kdo zná, tak vlečka u Všechrom) šla sem nahoru obešla 3x křižovatku rozhlídla se po krajině a vrátila se.. omluvil se mi a jelo se dál... - vím, že nemám čekat zázraky, ale někdy je to fakt síla... :)

Odesláno

tak to ti věřím,někteří začátečníci to už mají v sobě,pár jedinců se vždycky najde a excelujou v nejnevhodnější chvíli

odesláno z Lumie

Odesláno

Ráno to vypadalo dost špatně. Potřebuji rychle opravit druhé auto (Fabii II) a všude je to dost nadlouho... Až nedaleký pologarážista to slíbil do večera. Auto jsem tam nechal a prošel se domů asi 10 km podle řeky lesem. Krásná procházka, příroda, klid, pohoda, ptáci (i černý čáp a lednačci - ten mobil to fakt nenapíše) a taky houby...

eb134a510cb58bcc424b54ced61beec3.jpgcf6dbd1f9e502f147ed3166faffd4c06.jpgde153ee3addfa20ee38d8d2bde8d22f9.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...