Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

A jak to šlo?

Já dnes odtransportoval rodinu z Harrachova (taky tam přišlo tání) domů do Prahy. Cesta ušla, ale na D10 bylo hafo vody a od slunce se to lesklo až hrůza...

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Vyzvedl jsem ze servisu Transita po znovuvlepení čelního skla. Mezi svátky jsem ho nechal vyměnit kvůlivá "ďubce" a minulý týden mi až do čtvrtka vrtalo hlavou, proč se mi auto v kabině potí jak sviňucha. Ve čtvrtek jsem si všiml, že mi po skle v kabině teče cca 6 pramínků vody - naštěstí v pátek nebyl Transit potřeba a tak se mohl přes víkend servis předvést - reklamaci uznali tak snad už to bude O.K.

Odesláno

Abych to alespoň z části dokončil.

Dnes jsem syna přivezl ze špitálu po operaci. Máme doma částečného kyborga s titanovou destičkou místo části lícní kosti. Patrně bude ještě následovat plastika - tedy pokud bude chtít schovat jizvu po operaci.

Teď už jen čeká na protokol od PČR a zda to skončí u soudu. Pojišťovna bez těchto dokladů nehne ani prstem a to i v případě nákladů na pobyt v nemocnici. Máme to tady opravu suprově vymyšlené, kdejaký grázl je zákonem chráněný lépe než spořádaný občan. Je to hnus - i když ho ve finále pošlou za mříže, tak mu jeho pobyt v posilovně budu platit já a potažmo my všichni ze svých daní. 

Odesláno

tak hlavne,at to jde k lepsimu,zdravi je prednejsi,drzim pěsti

co jsem dneska udelal,toť otazka,dalo by se rict,klasika,po obede jsme tady meli mrnata na hlidani,pustil jsem jim pohadky Gumitky,kazdej dostal jednu zmrzku ,ted uz jen odpocivame

odeslano z Lumie

Odesláno

Abych to alespoň z části dokončil.

Dnes jsem syna přivezl ze špitálu po operaci. Máme doma částečného kyborga s titanovou destičkou místo části lícní kosti. Patrně bude ještě následovat plastika - tedy pokud bude chtít schovat jizvu po operaci.

Teď už jen čeká na protokol od PČR a zda to skončí u soudu. Pojišťovna bez těchto dokladů nehne ani prstem a to i v případě nákladů na pobyt v nemocnici. Máme to tady opravu suprově vymyšlené, kdejaký grázl je zákonem chráněný lépe než spořádaný občan. Je to hnus - i když ho ve finále pošlou za mříže, tak mu jeho pobyt v posilovně budu platit já a potažmo my všichni ze svých daní.

S pojišťovnama (i proti nim) dělám a je fakt, že co mají vyplatit, musí mít podložené. Za dlouhých zimních večerů bych mohl vyprávět... :roll

Odesláno

Ráno přijdu k autu a nic, musel jsem odemknout klíčem a kontrolky ani ťuk, vemu měřák a baterka měla 0,3 V !!!  :(  nahodil jsem starou nabiječku natočil na 10 A a za 0,5h sem nastartoval a frčel do Pardubic. Proč baterka byla prázdná? dětičky si zapnuly lampičku  :grr  a já blbec si toho nevšim no. Svítila od pátku. Tak radši objednám novou baterii, našel jsem pěknej konfigurátor

http://www.autobaterie-varta.net/konfigurator/osobni/typ-hyundai-tucson--jm--2-7-pohon-na-4-kola-129kw-r-v--od2004-08-18584/

Odesláno

no,tak dneska neco trosku jo,pripravil jsem a udelal riziko po mojim,vsichni ho milujem a maly decka taky,takze z celyho kg ryze jsem mel dve remosky,na obed prisli i mladí,se strouhanym syrem a okurkou nakladackou to bylo vynikajici :super

odeslano z Lumie

Odesláno

No medvěde čéče tyhle nabíječky budou dražší než polovina nabíječek co by se sebralo po garážích PC. A hlavně budou provozně strašně náročný.

Dneska jsem dodjezdil druhou odpolední z aktuálního turnusu. Podruhé jsem měl bus přezdívaný dunihlav. A fakt mi hlava z toho bolí. před vánoci se přivezlo 11 SORek ve verzi E6. A je tam jiný motor než v E5 a má takový celkem dunivý zvuk na volnoběh a celkově to nejsou moc povedené modely.

Odesláno

Našel jsem lepší konfigurátor - zapracuj na jiných dětičkách :D

To jsou ale heeerecky už od pohledu :super

Odesláno

Sorry chlapci, jeste to tu zaplacnu odpovedi:

Ozzy

Praci sehnat neni problem to ano... ale jak to tak byva mam tu par nehod tak musim pockat az je doplatim...

Vena:

Ano u nas disp resi vse... Vypraveni, volna, auta, opravy atd... Zrovna dneska nebyl na place jedinej nahradni bus... Jinak for... Bufik a obehovka opravene a zase mi sviti retarder... Fakt nevhapu co tam delaj blbci...

Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Odesláno

Včera jsem prošel emisema a technickou téměř bez ztráty kytičky

V protokolu v lehkých závadách bylo jen "Ramena jsou orezlá, ale nemá to vliv na funkčnost"

Co bychom také chtěli od vozu vyrobeném v roce 2004

Myslel jsem, že budou v háji čepy a silentbloky a ani ťuk. Byl jsem přítomen zkoušce na klepadle pod autem a fakt vše drželo. Mám fakt radost.

Z emisí mě trochu jímala hrůza, jestli to klapne a klaplo úplně v pohodě

Odesláno

Vcera sem si byl umejt mazla na wapku ;) hned vypada lepe :D

07d0f07de9feaa7a009175f19e6f0929.jpg

Není to Praha 3 ?

Odesláno (upraveno)

StibTo: Malesice ;) takze P10 ;)

Nemáš pravdu. Tohle je ještě Praha 3 - Žižkov :

2m495kk.jpg

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...