Vena garážmistr Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 ......... dnes bych to samy s diodama z ciny dokazal za 1000 - 1500 udelat - a ze by se zajemci predbihlay se cist neda Hle Lukyno nechci prudit ale když se tolik nudíš, myslíš na mě na jaře bych chtěl mít hotové to svícení v kabině. A abych nebyl OT. tak jsem se exhumoval do lidské podoby a přemýšlím co posnídám. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 neboj veno je to v planu na pristi petiletkune vazne - uz mam pozjistovane ceny AL-profilu takze staci jen nakoupit az se dostanu do prahy a udelat to Citovat
vendelinek Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 Dneska? Po obede za jednou babickou a poprat do noveho roku potom za druhou babickou poprat,vsude samy chlebicky a uzeny,opet jsem dneska nastouchnutej jen funim a to me jrste doma ceka zbytek chlebicku asi 10 to uz ty dva rizky asi dneska nedam odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Jo Vendelinku - všechno má své pro a proti. U nás jsme se do role báby s dědkem posunuli my dva takže už nemusíme nikam jezdit, jen vykrmujme a rozmazlujeme vnoučata Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 za chvíli čapnu kluka pod křídla a razíme sem http://www.dumvlacku.cz/aktuality/id:87 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 včera se slavila 70-tka a dnes jsme to dorazili . . . už je po něm jinak pomalu balíme a zítra jedeme domů Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Fotky z Domu vláčků zde - http://dkmedved.rajce.idnes.cz/Dum_vlacku_Petriny_2.1.2016Dnešní procházka s Pavlem do nově otevřeného Domu vláčků na pražských Petřinách.Je vidět, že ještě spousta věcí NENÍ dokončena, ale líbilo se nám tam asi víc než v Království železnic na Andělu.Nejhezčí je ale Žďár nad Sázavou, ten zatím podle nás žádné kolejště v ČR nepřekonalo Citovat
vendelinek Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 Jo Vendelinku - všechno má své pro a proti. U nás jsme se do role báby s dědkem posunuli my dva takže už nemusíme nikam jezdit, jen vykrmujme a rozmazlujeme vnoučata spatne jsem to napsal,jezdili jsme k prababickam,,dedkem a babkou uz jsme 6 tym rokem Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2016 Odesláno 5. leden 2016 do obeda jsem odpocival,potom jsem sel na nakup a pri zpatecni ceste k autu a v kufru vozim kanystr s nemrzkou do ostrikovacu a dolil jsem v aute do plna nadrzku,tam se toho veslo,ze 4 litru mi zbylo sotva pul litru,budu si muset zase koupit do kufru zasobu odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 To máš nějaký vegoš,že můžeš v týdnu do oběda odpočívat. Já dnes budu za chvilku taky v peří,jen jsem do práce zajel udělat nějaký prográmek na obrábění ,seřídit a už jsem doma u horkého čaje,něco na mě leze a tak to jdu vypotit. Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2016 Odesláno 6. leden 2016 no,pokud po ranu neprijde dcera s detickama,tak odpocivam,kdyz se zadari a prijde se vsema trema tak nemam sanci si sednout,nejvetsi mazel je vnucka,ta me vylozene vyhledava odeslano z Lumie Citovat
Haryk Odesláno 7. leden 2016 Odesláno 7. leden 2016 nákup v Lidlu a složení skříňky nad pračku Citovat
HanzWayne Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Koupil sem si nove auto po nehode Peugeotika ale zustane odkaz na Club i v tomhle aute Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 (upraveno) Hm,tak to je bomba Kolik jsi dal,kolega z práce to nabizel ,nevi si rady se zapalovanim u benalu,bylo to za patnact. Upraveno 9. leden 2016 uživatelem Milan+ Citovat
HanzWayne Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Ja za to dal 40k ze slevou a v ESAch byli sami prekvapeni jak to jede pac si mysleli ze je to srot... Vypada to ze o to auto bylo vazne postarano Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Tak ono to mas jedno prachy to byli stejne mlady tak me to netrapi hlavne ze je v cem jezdit Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.