Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.........

dnes bych to samy s diodama z ciny dokazal za 1000 - 1500 udelat - a ze by se zajemci predbihlay se cist neda

Hle Lukyno nechci prudit ale když se tolik nudíš, myslíš na mě na jaře bych chtěl mít hotové to svícení v kabině.

A abych nebyl OT. tak jsem se exhumoval do lidské podoby a přemýšlím co posnídám.

Odesláno

Dneska? Po obede za jednou babickou a poprat do noveho roku potom za druhou babickou poprat,vsude samy chlebicky a uzeny,opet jsem dneska nastouchnutej jen funim a to me jrste doma ceka zbytek chlebicku asi 10 to uz ty dva rizky asi dneska nedam :D

odeslano z Lumie

Odesláno

Jo Vendelinku - všechno má své pro a proti. U nás jsme se do role báby s dědkem posunuli my dva  :(  takže už nemusíme nikam jezdit, jen vykrmujme a rozmazlujeme vnoučata :cool:

Odesláno

Fotky z Domu vláčků zde - http://dkmedved.rajce.idnes.cz/Dum_vlacku_Petriny_2.1.2016

Dnešní procházka s Pavlem do nově otevřeného Domu vláčků na pražských Petřinách.
Je vidět, že ještě spousta věcí NENÍ dokončena, ale líbilo se nám tam asi víc než v Království železnic na Andělu.
Nejhezčí je ale Žďár nad Sázavou, ten zatím podle nás žádné kolejště v ČR nepřekonalo

Odesláno

Jo Vendelinku - všechno má své pro a proti. U nás jsme se do role báby s dědkem posunuli my dva  :(  takže už nemusíme nikam jezdit, jen vykrmujme a rozmazlujeme vnoučata :cool:

spatne jsem to napsal,jezdili jsme k prababickam,,dedkem a babkou uz jsme 6 tym rokem :D  :D

Odesláno

do obeda jsem odpocival,potom jsem sel na nakup a pri zpatecni ceste k autu a v kufru vozim kanystr s nemrzkou do ostrikovacu a dolil jsem v aute do plna nadrzku,tam se toho veslo,ze 4 litru mi zbylo sotva pul litru,budu si muset zase koupit do kufru zasobu

odeslano z Lumie

Odesláno

To máš nějaký vegoš,že můžeš v týdnu do oběda odpočívat. :)

Já dnes budu za chvilku taky v peří,jen jsem do práce zajel udělat nějaký prográmek na obrábění ,seřídit a už jsem doma u horkého čaje,něco na mě leze a tak to jdu vypotit.

Odesláno

no,pokud po ranu neprijde dcera s detickama,tak odpocivam,kdyz se zadari a prijde se vsema trema tak nemam sanci si sednout,nejvetsi mazel je vnucka,ta me vylozene vyhledava :D

odeslano z Lumie

Odesláno (upraveno)

Hm,tak to je bomba

Kolik jsi dal,kolega z práce to nabizel ,nevi si rady se zapalovanim u benalu,bylo to za patnact.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Ja za to dal 40k ze slevou a v ESAch byli sami prekvapeni jak to jede pac si mysleli ze je to srot... Vypada to ze o to auto bylo vazne postarano ;)

Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...