Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rano rozborka a zborka prevodovky v trandaku
kolem 10 ranni smer D11 kde kamosovi chcipnul tranzit 2
prelozit dotahnout zpatky do Cirkvic - dokoncit prevodovku
nachystat tranzita 3 na zitrejsi pokus o nastartovani (vymena motoru)
a odvoz tranzita 4 do servisu na opravu podvozku - mensi diry v nosnikach + geosku
zjisteni ze tranzit 5 ma asi prasklou kliku (v servisu uz od stredy) a tranzit 2 asi taky - maj stejne priznaky

Odesláno

ja byl na rehabilitaci a ten fyzio mi asi malem urval nohu. Je opet ohebnejsi, ale boli to jak svina. Do toho jsem radsi uvaril zelnacku a chystam naradi  do auta na cestu do chorvatska. Uz mi chybi jen hasak a letlampa. Nikdy jsem to nepotreboval, protoze jezdim pezotem, ale ted povezu jeden a pul ditete a zacinam byt lehce paranoidni?????

Odesláno

Nezapomeň na svěrák, ten se hodí vždycky. Tak to Ti závidím, už to máš za pár, už abych jel také, ale nás čeká napřed tábor na Kokoříně.

Já dneska jen nuda, nuda, šeď, šeď. Prostě běžný pracovní den.

Odesláno

Rano vycisteni vozovky pod autem od benzinu.nejaci lumpove mne nechteli vecer budit tak si vzala benzin sami :-) ale uz to nezavreli :'( prorazena nadrz , zavolat a resit to s policajty, rychle auto odvest na dilnu a pak uhanet do prace - 3hodky zpozdeni.v praci jako obvykle si vsichni na vsechno stezuji.den na nic

Odesláno (upraveno)

Lukáš: přiznám se, že první, co mě po přečtení tvého příspěvku napadlo, bylo: ještěže jsem se aspoň trochu učil :D

bez nej by prochazka TPCA bylo pounou sedi, takhle jsme to meli s krasnym komenarem. Neda mi to, ale kdyby csichni byli chytri jako ty Oddie, tak jezdime na kolech, protoze by nemel kdo tve napady vyrabet :D

edit: to je jako kdybys napsal, ze Adely tata byl hloupej ze nedelal v kanclu........ misto toho byl umelecky zednik a kdyz pujdes dolu od hradu Nerudovkou, tak uvidis ty opravene fasady a stity. Diky memu otci zase kdyz se podivas na ceske telce na panoramu, tak vidis zpravodajstvi z hor. Byl to jeho realizovany projekt, na kterem i jako manazer pracoval nejen hlavou, ale i rukama. Promin, ale tohle je fakt od tebe mimo. Nebyt remeslniku a treba popelaru, tak i ty a ostatni shnijeme v bordelu....... krasny priklad tohoto jsem videl v Neapoli.....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

ráno budíček 4:45,do práce do 18:00 od 18:00 do 19:00 školení na VZV,příjezd domů,prostudování všech kandidátek a poslání 5 hlasů 5ti členům,uložení děti do postele a teď jsem tady :P:aut;):papa

edit: zítra repete,budíček 4:45 . . . .

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

No klobouk dolů, škoda že nekandiduješ do vedení, když máš tolik času. :D

Tak to bych asi už nedal. Jsi fakt dobrej.

Odesláno (upraveno)

bez nej by prochazka TPCA bylo pounou sedi, takhle jsme to meli s krasnym komenarem. Neda mi to, ale kdyby csichni byli chytri jako ty Oddie, tak jezdime na kolech, protoze by nemel kdo tve napady vyrabet :D

edit: to je jako kdybys napsal, ze Adely tata byl hloupej ze nedelal v kanclu........ misto toho byl umelecky zednik a kdyz pujdes dolu od hradu Nerudovkou, tak uvidis ty opravene fasady a stity. Diky memu otci zase kdyz se podivas na ceske telce na panoramu, tak vidis zpravodajstvi z hor. Byl to jeho realizovany projekt, na kterem i jako manazer pracoval nejen hlavou, ale i rukama. Promin, ale tohle je fakt od tebe mimo. Nebyt remeslniku a treba popelaru, tak i ty a ostatni shnijeme v bordelu....... krasny priklad tohoto jsem videl v Neapoli.....

jen upozornim ze v "robotarne" uz 36 dni nemakam - coz je bohuzel skoda bych v srpnu oslavil 2x kulate (30 let zivota . 10 let v robotarne) - svara to stihnul no :bacha

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

myslím si,že ve vedení bych nebyl nic platný,nevím co bych tam dělal a jak bych byl užitečný ;):myslim

edit: no zítra to nebude do 19:00 ale "jenom" do 18:00-školení bylo jenom dnes(ale zítra v práci nás čeká větší pakárna než dnes tak se máme na co těšit )

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

V neapoli je bordel proto, protože veškerý skládky a kuka vozy patří mafii

Odesláno

Scratch: ta pointa je ovšem někde úplně jinde. Umělecký zedník je poněkud něco jiného než polepování vraků, co už měly být spíš ve šrotu, že? 

Pak si tu lidi stěžují, jak se tu maj hůř, že v Německu blablabla je líp a tak podobně. Přitom jeden ze základních problémů je ten, že si tu příliš mnoho lidí neváží své vlastní práce a mrhají příliš mnoho energie na něco, co má houby výsledek. Zoufale polepovat shnilého rozsypaného transita, aby se po neúměrném úsilí dál mohl účastnit souboje o podrážení cen s ostatními dodávkáři, než se za chvíli podnákladového ježdění rozsype znovu, fakt žádná hitparáda.

Pravda, ještě větší problém je další zdejší kolorit věnování úsilí tomu někoho ošidit, natáhnout a podvést, díky tomu je tak těžké u nás koupit použitelnou ojetinu, ale to už je věc druhá...

Jinak co se řemeslníků týče, práce rukama, restaurování historických budov a tak podobně týče, o tom si klidně někdy můžem popovídat, možná budeš dost značně překvapen ;)

Odesláno

Celkem mě šokovala informace, že v Německu neprojde technickou až 23% aut o proti Česku kde je průměrné stáří vozů o 6 let delší jich projde 98%. Nemyslím, že by to bylo zaviněné lepší údržbou aut u nás, spíš to hovoří o tom, že technická si potřebuje udržet zákazníky a když tam někdo neprojde tak jde jinam.

Omlouvám se za příspěvek mimo mísu, jen jsem si na to vzpomněl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...