Havlicek.Lukas Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 dnes u me byla na navsteve C4 1,6HDI - tak zprasene auto od predchoziho majitele sem fakt jeste nevidel !!! denni svetla natazene pres vypinac v palubce - kabely vedly ramem dveri do motoruna palubce nejakym sekundakem prilepen drzak telefonudisplay PP vevnitr ulepeny asi nejakou srackovou vonavkouokolo ramu dveri nalepeny ruzne penove/gumove tesnenizadni prave dvere se zamknou a uz neodemknouplasty na kufrovych dverich zasroubovane natvrdo samorezkamapruchodka dvere/strecha zalepene asi 2 kabely jen izolackou - asi nemoc francouzu prelamane kabelynavic je pruchodka zablita kolem dokola silikonem a to sem radsi uz nic jineho nehledal Citovat
MilanF1 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Včera a dnes vybourány starý futra, vybourání nového otvoru a usazení nových futer. Vyzdění nové příčky a usazení dalších nových futer. A pak drobné betonování, ale to nestojí skoro za řeč. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Koukám, že Milane taky buduješ. Já včera podboural traverzy a otloukl zbytek zdi od omítky. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Jasný buduji, již mám osazené nové 2 okna, další 3 futra a připravený překlad pro nové vchodové dveře (zatím jsem tam nechal původní, aby se nové nešpinily). A další hromadu drobností. Brzy se vrhnu na rozvody - odpady, elektrika, voda a topení. Ale předtím musím vypucovat komín, zkontrolovat jeho stav, abych si tam mohl zatopit. Při dlouhých zimních večerech se bude makat a v teple. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 U nás ještě komplet elektriku, opravit omítky, podlahy a koupelnu. Koukám, že se taky nebudeš nudit. Já dělám už od února. Teď jsem polevil, ale přes zimu zase pojedem. Defacto jsme změnili komplet dispozici bytu a všechno kromě vody a odpadů děláme sami. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 My od léta, dispozice jsme jen lehce změnily, ono toho moc vymyslet nešlo. Ale přidali jsme okno, kde nebylo a zazdily dveře, kde byly. Ale už se těším na řemeslo, bourání a zdění je fajn, ale mám raději práci, u které se musí více přemýšlet. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 dnes u me byla na navsteve C4 1,6HDI - tak zprasene auto od predchoziho majitele sem fakt jeste nevidel !!! denni svetla natazene pres vypinac v palubce - kabely vedly ramem dveri do motoru na palubce nejakym sekundakem prilepen drzak telefonu display PP vevnitr ulepeny asi nejakou srackovou vonavkou okolo ramu dveri nalepeny ruzne penove/gumove tesneni zadni prave dvere se zamknou a uz neodemknou plasty na kufrovych dverich zasroubovane natvrdo samorezkama pruchodka dvere/strecha zalepene asi 2 kabely jen izolackou - asi nemoc francouzu prelamane kabely navic je pruchodka zablita kolem dokola silikonem a to sem radsi uz nic jineho nehledal Mno tak spis problem kupce ze neco takoveho vubec koupi, ne ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 no to sice jo ale mladej blbej kluk videl prilezitostna ty problemy se prichazi postupem casu myslis ze kdyz najdes sve vysnene auto ze nemas najednou klapky na ocich ??ty drobne problemy prehlidnes a ty velke si rikas ze jsou drobnosti ktere lehce napravis Citovat
MotoMoto Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Musím souhlasit. Kluk teď vybírá auto a mám hodně hodně práce abych mu občas něco rozumně rozmluvil. Klapky a nekouká nalevo napravo. Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Poslední dobou jsem prohlížel pár levných křápů, a všechno to bylo tak akorát do sběru. Je strašně znát, jak lidi začali kašlat na údržbu, jezdí až do mrtva a pak to teprve zkoušejí prodat. Sehnat něco, o co se majitel aspoň trochu staral, je hodně velká výjimka. Navíc ty typy, co prodávají ty dojetiny a domrveniny jsou fakt jedlý, to by jeden nevěřil. Pokud kluk vybírá něco pod 50tis, ať si radši koupí kolo Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 vzdyt MotoMoto nenapsal za kolik syn vybira.... Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Vzhledem k tomu, že už tu párkrát na nějaký inzerát reagoval, se to dá celkem dobře odhadnout. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 jj má našetřeno 25 a druhou půlku jsem mu ochotný dát, takže těch 50 je maximum. Já myslím, že za to se dá koupit funkční auto, ale bohužel ne takové, které by se mu líbilo. Já více koukám na funkčnost a věcnost, on spíš vidí jiné věci. Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Funkční auto se za to koupit dá, akorát to znamená přebírání spousty balastu a šrotu... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 Evasion / P806 klakson4x vnejsi lista okna (jedna je mirne poskozena pri nehode)kryt pojistek v motorumotorek elektrickeho sklapeni zrcatka - zrcatko poskozeno pri nehodesroubky, klipyplasty na montaz pylovych filtruslusnych 550 Kc + nezavazna rezervace prednich svetel 700/kus a dalo by se z toho auta vytahnout celkem dost veci a rano jeste zacerstva hned po nocni Citovat
MotoMoto Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 Jo teď někde našel A3, ale zatím se mi to snad podařilo rozmluvit. Našel jsem hezkou Fabii, ale o tom zase nechce slyšet on. To jsou problémy s dětmi Citovat
elton Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 a rano jeste zacerstva hned po nocni vidím, že tady taky někdo neví co s roupama Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 tak kazdej ma neco a na tu ruku uz je v planu to casem rozsirit na "rukav" Citovat
elton Odesláno 14. listopad 2014 Odesláno 14. listopad 2014 Taky tak, ale žena mi nechce dovolit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.