Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes u me byla na navsteve C4 1,6HDI - tak zprasene auto od predchoziho majitele sem fakt jeste nevidel !!!

denni svetla natazene pres vypinac v palubce - kabely vedly ramem dveri do motoru
na palubce nejakym sekundakem prilepen drzak telefonu
display PP vevnitr ulepeny asi nejakou srackovou vonavkou
okolo ramu dveri nalepeny ruzne penove/gumove tesneni
zadni prave dvere se zamknou a uz neodemknou
plasty na kufrovych dverich zasroubovane natvrdo samorezkama
pruchodka dvere/strecha zalepene asi 2 kabely jen izolackou - asi nemoc francouzu prelamane kabely
navic je pruchodka zablita kolem dokola silikonem a to sem radsi uz nic jineho nehledal

Odesláno

Včera a dnes vybourány starý futra, vybourání nového otvoru a usazení nových futer. Vyzdění nové příčky a usazení dalších nových futer. A pak drobné betonování, ale to nestojí skoro za řeč. ;)

Odesláno

Jasný buduji, již mám osazené nové 2 okna, další 3 futra a připravený překlad pro nové vchodové dveře (zatím jsem tam nechal původní, aby se nové nešpinily). A další hromadu drobností. 

Brzy se vrhnu na rozvody - odpady, elektrika, voda a topení. 

Ale předtím musím vypucovat komín, zkontrolovat jeho stav, abych si tam mohl zatopit. Při dlouhých zimních večerech se bude makat a v teple. ;)

Odesláno

U nás ještě komplet elektriku, opravit omítky, podlahy a koupelnu. Koukám, že se taky nebudeš nudit. Já dělám už od února. Teď jsem polevil, ale přes zimu zase pojedem. Defacto jsme změnili komplet dispozici bytu a všechno kromě vody a odpadů děláme sami.

Odesláno

My od léta, dispozice jsme jen lehce změnily, ono toho moc vymyslet nešlo. Ale přidali jsme okno, kde nebylo a zazdily dveře, kde byly. :D

Ale už se těším na řemeslo, bourání a zdění je fajn, ale mám raději práci, u které se musí více přemýšlet. ;)

Odesláno

dnes u me byla na navsteve C4 1,6HDI - tak zprasene auto od predchoziho majitele sem fakt jeste nevidel !!!

denni svetla natazene pres vypinac v palubce - kabely vedly ramem dveri do motoru

na palubce nejakym sekundakem prilepen drzak telefonu

display PP vevnitr ulepeny asi nejakou srackovou vonavkou

okolo ramu dveri nalepeny ruzne penove/gumove tesneni

zadni prave dvere se zamknou a uz neodemknou

plasty na kufrovych dverich zasroubovane natvrdo samorezkama

pruchodka dvere/strecha zalepene asi 2 kabely jen izolackou - asi nemoc francouzu prelamane kabely

navic je pruchodka zablita kolem dokola silikonem a to sem radsi uz nic jineho nehledal

Mno tak spis problem kupce ze neco takoveho vubec koupi, ne ? :myslim

Odesláno

no to sice jo ale mladej blbej kluk videl prilezitost
na ty problemy se prichazi postupem casu

myslis ze kdyz najdes sve vysnene auto ze nemas najednou klapky na ocich ??
ty drobne problemy prehlidnes a ty velke si rikas ze jsou drobnosti ktere lehce napravis

Odesláno

Musím souhlasit. Kluk teď vybírá auto a mám hodně hodně práce  abych mu občas něco rozumně rozmluvil. Klapky a nekouká nalevo napravo.

Odesláno

Poslední dobou jsem prohlížel pár levných křápů, a všechno to bylo tak akorát do sběru. Je strašně znát, jak lidi začali kašlat na údržbu, jezdí až do mrtva a pak to teprve zkoušejí prodat. Sehnat něco, o co se majitel aspoň trochu staral, je hodně velká výjimka. Navíc ty typy, co prodávají ty dojetiny a domrveniny jsou fakt jedlý, to by jeden nevěřil. Pokud kluk vybírá něco pod 50tis, ať si radši koupí kolo :P

Odesláno

jj má našetřeno 25 a druhou půlku jsem mu ochotný dát, takže těch 50 je maximum. Já myslím, že za to se dá koupit funkční auto, ale bohužel ne takové, které by se mu líbilo. Já více koukám na funkčnost a věcnost, on spíš vidí jiné věci. 

Odesláno

Evasion / P806

klakson
4x vnejsi lista okna (jedna je mirne poskozena pri nehode)
kryt pojistek v motoru
motorek elektrickeho sklapeni zrcatka - zrcatko poskozeno pri nehode
sroubky, klipy
plasty na montaz pylovych filtru

slusnych 550 Kc

+ nezavazna rezervace prednich svetel 700/kus

a dalo by se z toho auta vytahnout celkem dost veci :P

a rano jeste zacerstva hned po nocni

10679782_866794253361067_847082825996397

Odesláno

Jo teď někde našel A3, ale zatím se mi to snad podařilo  rozmluvit. Našel jsem hezkou Fabii, ale o tom zase nechce slyšet on. To jsou problémy s dětmi 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...