Tony Stark Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 (upraveno) Po dlóóóóóóóuhé době jsme se s ženskou podívali na film. Veškeré technologie a vědění co budoucnosti mě fascinuje, dokonce jsem zvažoval nad tím jít znovu studovat, ikdyž už na to nemám věk, obor Nanotechnologie, jsem uchvácen ikdyž jsem to měl na HDD už skoro rok, všem nadšencům vizionářských filmů doporučím, mnohdy z toho jde až strach co se v moment změní v údiv. http://www.csfd.cz/film/329244-transcendence/ Upraveno 25. říjen 2014 uživatelem Tony Stark Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 Pěkně po asfaltce???? Šlapat po hnusným asfaltu, když jsou tam na ni takové pěkné turistické trasy, to teda nechápu. Na výstupu jsem tam byl před půl rokem normálně přes les. Vejšlap to byl parádní, počasí tenkrát vyšlo, jen škoda že to bylo spojeno s naprosto otřesným wellnes pobytem -> http://www.peugeot-club.com/topic/88613-wellness-pro-dva/?p=1582774 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 .................... http://www.csfd.cz/film/329244-transcendence/ ted sem to dokoukal, no obcas nejake nudne pasaze, hodnoceni na CSFD taky nic moc ale koukatelne to bylo Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 dnes výstup na Lysou horu --pěkně po asfaltce nahoru i dolů, ještě na to mám Na výstupu jsem tam byl před půl rokem normálně přes les. Vejšlap to byl parádní, počasí tenkrát vyšlo, jen škoda že to bylo spojeno s naprosto otřesným wellnes pobytem -> http://www.peugeot-club.com/topic/88613-wellness-pro-dva/?p=1582774 Citovat
Rejty Odesláno 1. listopad 2014 Odesláno 1. listopad 2014 (upraveno) Jsem upravil foto z práce.... před a po... Upraveno 1. listopad 2014 uživatelem Rejty Citovat
vendelinek Odesláno 1. listopad 2014 Odesláno 1. listopad 2014 (upraveno) kus pěkně odvedený práce já trochu vařil smažil vinná klobáska s brambůrem Upraveno 1. listopad 2014 uživatelem vendelinek Citovat
Haryk Odesláno 1. listopad 2014 Odesláno 1. listopad 2014 ráno jsem vezl dceru na karate, sklo dostalo pěknou pecku, jsou na něm tři lupky, a po přijetí dom jsem zjistil, že mám ještě prázdný kolo, v plášti docela pěkný kamínek 1,5x1,5x0,5 cm. Jinak jsem posekal, snad na posled, zahradu. Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2014 Odesláno 1. listopad 2014 Já dnes se zedníkem. A odpoledne jsme tahali geo textilii s tchánem do jeho nového "jezírka". No spíše rybníku. Citovat
Rejty Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 Vendelínek.. Jojo.. taky to dalo zabrat, je v tom i automaticky zavlazovaní, prostě tak jak to ma byt:) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 brano jako dnes, sice to byla moje "vcerejsi" smena asi 5 minut pred koncem smeny sem na VZV omylem drbnul do jedne z palet tak nesikovne ze asi z 4m vysky na zem spadnul kompletne nastrojeny naraznik vozu P108 - doufam ze z toho zitra nebude nejaky vetsi pruser bohuzel sem to nenahlasil nadrizenym snad to borec z kvality uhraje na poskozeni pri vyrobe Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 a i kdyby to neuhrál, tak pojistku máš, ne? Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Počasí dneska bylo ucházející, tak jsme betotnoval patici vrat a ořezával stromy. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 a i kdyby to neuhrál, tak pojistku máš, ne? to tak nejak neresime by se to napsalo na badget naseho oddeleni jinac vcera demontovana jednotka E85 z vozu duvod je vic jak jasny Citovat
FrantaCV Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Tohle bych řešil pořádným očištěním, propájením přerušených plošných spojů a potom náhradou (bude-li to nutné) poškozených obvodů. A samozřejmě zjistit a zamezit přístupu vlhkosti (vody) aby se tento problém neopakoval. Citovat
vladosr Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 natieklo to tam akurat zo strany , kde je plosak..... keby bol na druhej strane , tak sa o tom ani nevie...... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 (upraveno) no mozna ne - problem je ze krabicku sem mel jen volne lozenou na podbehu mezi kabelama pritom sem do toho asi mesic zpatky koukal a nic tam nebylozbytecnost menit obvody, cistit, pajet to - z ciny objednana ta sama za 890Kc Upraveno 9. listopad 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Mercedes Intouro Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 (upraveno) Já byl dneska od půl pátý ráno v práci, a odvozil sem spoustu lidí na trase Kadaň-Perštejn. A po šichtě sem opláchl autobus. Upraveno 9. listopad 2014 uživatelem Mercedes Intouro Citovat
chuck11 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Tak jsem dával do kupy výfuk na zimu,sundaný od FAP filtru. Pořádně očistit a odmastit fáze jedna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.