Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Po dlóóóóóóóuhé době jsme se s ženskou podívali na film.

Veškeré technologie a vědění co budoucnosti mě fascinuje, dokonce jsem zvažoval nad tím jít znovu studovat, ikdyž už na to nemám věk, obor Nanotechnologie, jsem uchvácen ikdyž jsem to měl na HDD už skoro rok, všem nadšencům vizionářských filmů doporučím, mnohdy z toho jde až strach co se v moment změní v údiv.

http://www.csfd.cz/film/329244-transcendence/

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Pěkně po asfaltce???? Šlapat po hnusným asfaltu, když jsou tam na ni takové pěkné turistické trasy, to teda nechápu.

Na výstupu jsem tam byl před půl rokem normálně přes les. Vejšlap to byl parádní, počasí tenkrát vyšlo, jen škoda že to bylo spojeno s naprosto otřesným wellnes pobytem -> http://www.peugeot-club.com/topic/88613-wellness-pro-dva/?p=1582774

Odesláno (upraveno)

Jsem upravil foto z práce....

před a po...

10518311_10203140690220366_1491391555697

10372819_10203140702220666_3932878332268

Upraveno uživatelem Rejty
Odesláno (upraveno)

kus pěkně odvedený práce :super:potlesk

já trochu vařil smažil :D

vinná klobáska s brambůrem ob%C4%9Bd_klobaska.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

ráno jsem vezl dceru na karate, sklo dostalo pěknou pecku, jsou na něm tři lupky, a po přijetí dom jsem zjistil, že mám ještě prázdný kolo, v plášti docela pěkný kamínek 1,5x1,5x0,5 cm. Jinak jsem posekal, snad na posled, zahradu.

Odesláno

Vendelínek.. Jojo.. taky to dalo zabrat, je v tom i automaticky zavlazovaní, prostě tak jak to ma byt:)

Odesláno

brano jako dnes, sice to byla moje "vcerejsi" smena asi 5 minut pred koncem smeny sem na VZV omylem drbnul do jedne z palet tak nesikovne ze asi z 4m vysky na zem spadnul kompletne nastrojeny naraznik vozu P108 - doufam ze z toho zitra nebude nejaky vetsi pruser :myslim

bohuzel sem to nenahlasil nadrizenym snad to borec z kvality uhraje na poskozeni pri vyrobe

Odesláno

Tohle bych řešil pořádným očištěním, propájením přerušených plošných spojů a potom náhradou (bude-li to nutné) poškozených obvodů. A samozřejmě zjistit a zamezit přístupu vlhkosti (vody) aby se tento problém neopakoval.

Odesláno (upraveno)

no mozna ne - problem je ze krabicku sem mel jen volne lozenou na podbehu mezi kabelama

pritom sem do toho asi mesic zpatky koukal a nic tam nebylo

zbytecnost menit obvody, cistit, pajet to - z ciny objednana ta sama za 890Kc

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...