elton Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tohle vlákno je .................... no coment Citovat
FrantaCV Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tak plot je natřený a závěr byl strhující: Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Kolem druhé ráno jsem měl pohlavní styk... Já včera taky... + dýmka míru Jinak dnes koupání a pak grilovačka Citovat
Milan+ Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tohle vlákno je .................... no coment Víš jak to je,většinou kecy a skutek žádný. Citovat
Milan+ Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Jinac já po grilovacce už relax u bazénu,ještě potřebuji lehce pretrit dvě malá okna ve štítu a večer asi nějaký ten km na kole . Tak uvidíme. Citovat
Hafity Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tohle vlákno má být jako malý místní fejsbůůůček Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 od 10 do ted sem delal vorvane na Piskovne u Podebrad spalenej jako prase Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Dneska odjezd do zatopeného lomu (bo co to je) do Nové Vsi u Litovle, k tomu pár točených a opalovačka Následují nákupy v Šantovce a Globusu s ženskejma Potom odjezd na zábavu, kde hrají kamarádi (Pivní slavnosti)... Citovat
OK406 Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Dopoledne jsem vozil károu na sběrný dvůr různý odpad, který nejde spálit a nebo dát do popelnice. Taky jsem odvezl 25 litrový kanystr s vyjetým motorovým olejem, který jsem tam vylil do sudu. Inu ekologicky likviduji:D. Ted budu dělat jídlo pro kluka a pro mě. Jinak uvidím co bude dál. Do smíchu mi tedy není. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Aspoň jsi uklidil v garáži Oldo mne není do smíchu už skoro dva roky . Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 A kde skladovat nepotřebné věci?? Přece ne doma Citovat
OK406 Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Když te to tak Honzo zajíma, tak jsem pomáhal ridičům a dalším lidem odvést věci na sběrný dvůr, aby se to nevyhazovalo do přírody a nebo do popelnic, kam to nepatří. Bohužel, neudělal jsme fotky, aby si se podíval. Jinak si mohl přijet se podívat;). Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 @OK406 // tak jsem pomáhal ridičům // tak nevím zda jsi pomáhal řidičům či rodičům . Nevím k čemu by mne byly fotky , ale občas mezi haraburdím se něco k užitku najde. Zajet se podívat?? Raději nekomentuji Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 dnes mi dorazili oba bráchové ze Slovenska(jednomu skončila dovolená-dělá a žije tady stejně jako já) tak následovalo vítání s nejstarším-premiéra v Čechách následně oba jeli na koupaliště do Mělníku . . . já nakoupil suroviny na svíčkovou a vyrazil jsem se Šimonem taky do Mělníku . . . manželka zůstala s Tomášem doma a dělala svíčkovou-na zítra-protože zítra nás všechny čeká STOVEŽATÁ PRAHA a na začátek nás čeká ZOO a v pondělí památky Citovat
vendelinek Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Tri navstevy,takze celej den zabitej,nacpanej dobrotama a opalenej Citovat
OK406 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Dneska začnu přípravy na malování. Pokud by mi chtěl někdo pomoci i s malováním = pouze bílit, tak budu moc rád. Moc se mi do toho nechce:(. Citovat
marko306 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Ja som s malovaním a stierkovaním skončil minulú sobotu. Prajem veľa úspechov a zdaru Dúfam, že minimálne rok mám od podobných v akcií a výťaztiev pokoj. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 je to téma k hounu, ale tak joo--včera akvapark, dnes tam jedu zas , co taky jiného v tom vedru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.