Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska odjezd do zatopeného lomu (bo co to je) do Nové Vsi u Litovle, k tomu pár točených a opalovačka :roker

Následují nákupy v Šantovce a Globusu s ženskejma :fnuk

Potom odjezd na zábavu, kde hrají kamarádi (Pivní slavnosti)...

Odesláno

Dopoledne jsem vozil károu na sběrný dvůr různý odpad, který nejde spálit a nebo dát do popelnice. Taky jsem odvezl 25 litrový kanystr s vyjetým motorovým olejem, který jsem tam vylil do sudu. Inu ekologicky likviduji:D. Ted budu dělat jídlo pro kluka a pro mě:). Jinak uvidím co bude dál. Do smíchu mi tedy není.

Guest servisman
Odesláno

Aspoň jsi uklidil v garáži ;) Oldo mne není do smíchu už skoro dva roky .

Odesláno

Když te to tak Honzo zajíma, tak jsem pomáhal ridičům a dalším lidem odvést věci na sběrný dvůr, aby se to nevyhazovalo do přírody a nebo do popelnic, kam to nepatří. Bohužel, neudělal jsme fotky, aby si se podíval. Jinak si mohl přijet se podívat;):papa.

Guest servisman
Odesláno

@OK406 // tak jsem pomáhal ridičům // tak nevím zda jsi pomáhal řidičům či rodičům . Nevím k čemu by mne byly fotky , ale občas mezi haraburdím se něco k užitku najde. ;) Zajet se podívat?? Raději nekomentuji :papa

Odesláno

dnes mi dorazili oba bráchové ze Slovenska(jednomu skončila dovolená-dělá a žije tady stejně jako já) tak následovalo vítání s nejstarším-premiéra v Čechách ;) následně oba jeli na koupaliště do Mělníku . . . já nakoupil suroviny na svíčkovou a vyrazil jsem se Šimonem taky do Mělníku . . . manželka zůstala s Tomášem doma a dělala svíčkovou-na zítra-protože zítra nás všechny čeká STOVEŽATÁ PRAHA a na začátek nás čeká ZOO a v pondělí památky ;):papa

Odesláno

Dneska začnu přípravy na malování. Pokud by mi chtěl někdo pomoci i s malováním = pouze bílit, tak budu moc rád. Moc se mi do toho nechce:(.

Odesláno

Ja som s malovaním a stierkovaním skončil minulú sobotu. Prajem veľa úspechov a zdaru :D Dúfam, že minimálne rok mám od podobných v akcií a výťaztiev pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...