Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

22Majkl : takze zadni strana uplne stejna ? .. nemel byt ten puvodni bily vzadu ?

Odesláno

a není potřeba barevný nakonfigurovat na diagnostice ? nebo na něm vše funguje vše stejně jako na monochromatickém ?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Caute chlapi kupil som 407SW vypitalo na displeji aktualizaciu kolega mi poradil dal so soft.83.1 prestali mi ist predne semzory a na displeji mi prestalo ukazovat nastavenie teploty namesto toho tam mam kompas za kazdu radu dakujem

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

pozdravujem,predam stredovy display monochromaticky-zlty peugeot 407,cena dohodou

Tak si dej inzerát do inzerce a nepiš to sem!  :roll 

Upraveno uživatelem MJSytic
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

a ten barevný vyjde na kolik? Taky mi to černá... nejdřív v létě ale teď už i po 30min jízdy v autě :(

Zdravím,

přidávám se do klubu slepých displayů :)  a mám hned dotaz. Auto mám z 07/2004, jednozónovou klimatizaci, kde se "teplota" (úroveň komfortu) zobrazuje ve spodní části pouze 1x. Kam se na webu podívám, všude jsou v nabídce pouze pro 2 zónové klimatizace.

Nevíte prosím, zda někdo nenabízí v současnosti i display pro moje provedení nebo dokonce i v barevném provedení? Případně za jakou cenu?

Moc díky 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mám otázku podobnú ako PPK. Známy má 407 vraj s jednozónovou klímou. Chcel som mu objednať displej z Číny, ale všade vidím len displej pre dvojzónovku. Dá sa to nastaviť aj pri týchto čínskych displejoch na jednozónovku? Má niekto skúsenosť?

Odesláno

a není potřeba barevný nakonfigurovat na diagnostice ? nebo na něm vše funguje vše stejně jako na monochromatickém ?

Je to rovnaké ako pri mono. Ja som ho mal použitý z 407 coupe nebolo treba nič konfigurovať. Nešlo mi však zobrazenie auta pri cúvaní (na predošlom displeji sa to ani nedalo zobraziť). To som cez dia nastavil, takže mám navyše aj zobrazenie senzorov. Cena bola keď sa pamätám cca 150€.

• O 1 rok později...
Odesláno

zdravím vas ,potřeboval bych pomoct od někoho zkušeného,kdo vi přesný odkaz na ne cernajci displej. Kde ho sehnat na 407 hdi 2.0 sw 2008r.v.

dekuji mockrát za pomoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...