Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě dodatek pro hnidopichy. Mám v popisu STRAKI. Neberte to jako vyznání boha kterej umí všechno, nikdo neumi vse. I moje auto melo nějaké problemy po zásahu, ale řešilo se to normálně.

Odesláno
Ze se ozyvas vzdycky zrovna nejvic ty kdyz se te treba tohle tema vubec netyka....

No hlavne Kubo ze TEBE se tohle tema tezce tyka. Ale mas potrebu na me prispevky reagovat, ze ? Pasli jste spolu se strakim kozy ? Nebo tam jiz bylo neco vic ? ;)

Odesláno

Lada78 : tak na to ze nas neznas nikoho nas hned mas za bandu kretenu ... Jo taky zpusob jak se etablovat na klubu :super

Odesláno

Tak jinak, udělal jsem si na svém autě hodně věci a pokud se me někdo pres SZ na něco ptal, nebo mel někdo v určitém tématu dotaz rad jsem poradil. To co se e ale rozjíždí tady, sorry ale to je vis co.

Nechci nikoho z vas urážet, ale lidi zamyslete se co a o cem pisete.

Chci jen poukázat na danou věc která se řeší.

Problém, nebo pomluvy?

Odesláno

Lada78: Ono většinou na dotaz \"auto jede v nouzáku a svítí mi kontrolka motoru , nevíte co s tím je? \" se nedá nic jiného říct než staré osvědčené o křištálové kouli.......;)

Odesláno

Lada78: Já teda mám dojem, že většinou ti tu lidí poradí, to je aspoň moje zkušenost. A samozřejmě, že některé dotazy se ztratí v té záplavě témat, taky jsou věci, na které jsem nedostal odpověď, ale je to tak 1:10.

A způsob řešení, který popisuješ je dobrý jen bohužel těžko v praxi realizovatelný.

Odesláno

Proto Vas zadam. Drzte se opravdu, konkretniho tématu pokud k tomu mate opravdu co dodat!!!

Pokud ne, věnujte se dětem. Bude to lepší a přehlednější.

Odesláno

já myslím že i slepému a vymaštěnému imbecilovi je zcela jasné že tohle téma je jen konkurenční boj. :roll

zařadil bych to do kategorie témat co je lepšía a víc neřešil:

nafta x benzin

plazma x lcd

.....

Odesláno

Ono by to chtělo před chipem a po na brzdu pak se ukáže jak je natom chip od strakiho jestli bude dobře udělany podle grafu jestli někdo máte tak je tady dejte nebo si udělejte chip u strakiho a změřte jedině tak se to vyřeší :)

Díval jsem se na graf z tdifun peugeot 407 1.6hdi 80kw a moc se mi nezdá že je udělany dobře :myslim

post-53568-14109639645656_thumb.jpg

post-53568-14109639645926_thumb.jpg

Odesláno

Ještě z dieselpower ale cena 15tisic za chip už je dost:o Můžete ho okomentovat.

Byl bych rád kdyby dal někdo od strakiho chip na stejny motor v peugeot 407 nebo 2.0hdi 100kw rhr :roll .

post-53568-14109639646692_thumb.jpg post-53568-14109639646361_thumb.jpg

[upravil dne 31/8/14 19:36 od Lukaydo 407]

Odesláno

tady ještě jeden z dieselpower focus 2008 1.6 tdci 80kw fap

Tohle napsal majitel:

Zdravím všechny tady na fóru a přikládám taky svojí zkušenost. Chip u firmy Dieselpower minulý týden, zatím vše šlape jak hodinky. Mám Focuse 1,6 tdci, 80kw s DPF r.v. 2008, výkon navýšen na cca 96kw a cca 300 Nm. Rozdíl v dynamice je až neuvěřitelný, hlavně na 2. a 3 .stupeň. Auto má najeto poctivých 98 tisíc km. Snad to chvíli vydrží :D Graf z brzdy viz odkaz

http://www.uloz.to/8654455/scan-jpg

Odesláno
tady ještě jeden z dieselpower focus 2008 1.6 tdci 80kw fap

Tohle napsal majitel:

Zdravím všechny tady na fóru a přikládám taky svojí zkušenost. Chip u firmy Dieselpower minulý týden, zatím vše šlape jak hodinky. Mám Focuse 1,6 tdci, 80kw s DPF r.v. 2008, výkon navýšen na cca 96kw a cca 300 Nm. Rozdíl v dynamice je až neuvěřitelný, hlavně na 2. a 3 .stupeň. Auto má najeto poctivých 98 tisíc km. Snad to chvíli vydrží :D Graf z brzdy viz odkaz

http://www.uloz.to/8654455/scan-jpg

Hmm....tak jsem zvědav co za chvíli na to spojka,setrvák potažmo poloosy.....a pár dalších věcí....:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...