Veverka Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Dodatek: Reportáž Měření výkonu 25. 5. 2013 Praha zde: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=477 Citovat
John Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Jelikož graf měření od Veverky mám co prováděl motorpower tak ho sem vložím. Starý graf z měření v Praze přiložen taky. Motorpower Praha měření Citovat
Lihous Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Mimo tema ta teplota oleje na prvnim grafu je nespravna ...? Jinak merit studeny motor nedivil bych se ze bude \"vykon jiny\" .... Citovat
John Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Lihous : určitě to měřený za studena nebylo... Citovat
Lihous Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Ja si to tez myslim protoze to by nestalo ani za rec .... Citovat
straki007 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Takovy pokles vykonu musi byt znat i na jizde. Takove propady muzou znamenat vic veci. Taky napriklad prokluz valcu napriklad ze spatneho upevneni na ne. Ale drzim hubu protoze ja jsem pohou pouhy debil co se hraje na tunera. Veverko o komunikaci bych brzdil kdyz jsem dalsi den po nasem rozhovoru cekal az zavolas jak jsi rekl a ono asi se ti vybila baterka v telefonu :D:D:D:D:D Ted jsem na dovolene tak doufam ze si ji dovolit muzu a tudiz mam telefon vypnuty:aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Tak Veverka se ti jednou slovy JEDNOU neozval a hned by mel s necim brzdit ? Pane ty si velmi slusne se*res do huby ... Citovat
elton Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 A teď blbá otázka: měří ty brzdy obě stejně? Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 To jsou opravdu zajímavého hodnoty. Když to vezmu čistě teoreticky. Originální výkon je 80 kW/240 Nm (bohužel nezměřeno). A dle MotoPower má Veverka 88 kW a 294 Nm. Nárůst točivého momentu je značný, ale výkonu jenom decentní. Nejsem si jist, zda by to auto tolik ožilo, jak s ním byl Veverka spokojen hned po chipu. Navíc všem padá čelist, jak ta šestnáctistovka táhne. \"Moje amatérská brzda\" naměřila 105 kW a 336 Nm. To jsou hodnoty fakt jinde (na grafu, co sem dávál John je výkon na kole, ne motoru). Ale celkové hodnoty mohou být dány nekvalitní brzdou ... nicméně zaráží mě průběh, ten by měl být velmi podobný bez ohledu na brzdu (i když opominu chlazení). Na grafu od MotorPoweru ta křivka hodně skáče mezi 2750 a 3250 ot./min. Tam je prostě něco špatně! To musí být poznat i na jízdě, ale nejlépe asi na šestku na dálnici, kde ty otáčky tak rychle neletí nahoru, aby to člověk stihl poznat. U tohoto ale bohužel nelze říci s jistotou, že to udělal Petr špatným chipem, utekl rok a za ten rok se něco mohlo pokazit. Sice je ten graf špatný, ale já tam jakési výkyvy vidím (na \"mé brzdě). Od 2700 do 3500. Je to patrnější na točáku, u výkonu taky, ale tam minimálně (malé rozlišení). Ale průběh výkonu mi přijde velmi podobný jako od MotorPower. Dále mě zaráží nárůst točivého momentu a jeho vrchol. U MotorPoweru bylo vrcholu dosaženo již v 2 000 otáček a ten se držel do 2700 otáček. Kdežto já mám vrchol na 2500 a pak to hned klesá. To je velmi zarážející Takže moje shrnutí: Výkon má podobný průběh, ač úplně jiné hodnoty. Točivý moment u MotorPower narůstá mnohem rychleji a drží se nahoře, kdežto moje brzda ukázala vrchol až v 2500 a pak pád. Zarážející jsou ale výkyvy okolo 3000 ot. I na grafu z mé brzdy tam vidím jakési \"zavlnění\" křivky, není 100% lineární. MotorPower to odhaluje naprosto přesně a toto by mělo být na jízdě poznat - je otázkou, zda je jízdní projev stejný jako před rokem. Na závěr jenom polemika nad výkonem ... protože není změřen originál ... zda by nárůst 8 kW a 34 Nm (pokud odečtu 20 Nm jako overboost (nebo jak se to jmenuje), které uvádí Peugeot) by bylo znát na výkonu, tedy pokud by ten chip opravdu tak decentní. Blbé srovnání: Já jsem dostal lehký chip a ač se to měřilo na mé amatérské brzdě, měl jsem nárůst (oproti naměřenému originálu) 17 kW a 48 Nm, a to mám staré HDičko, kde se nedá elektronicky řídit turbo, jenom tlak paliva. Neříkejte mi, že by straki mimo brzdu dělal chip, který má hodně slabé hodnoty ... když mi tam nahrál první verzi (tu jsem ponechal) říkal, že je to běžná konfigurace, kterou dává a když viděl hodnoty, chtěl mi ještě ubrat! Ostatním se stejným motorem tam nahrál ještě víc - viz tabulka z měření výkonu. Mám trochu obavu nad hodnotami od MotorPower - ale samozřejmě nevím, co by se naměřilo v origo. Nechci se tu Strakiho zastávat, průběh a hodnoty jsou jiné, něco je někde v tom řetězci špatně a já nemohu dát soudy, kde se tak stalo, jen polemizuje, že tak malý nárůst výkonu, jak uvádí brzda z MotorPoweru, by asi tolik na tahu motoru cítit nebyla. Citovat
John Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 elton: přesněji a o hodně líp měří ta MAHA...co používá motorpower atd... Ta umí mnohonásobně přesnější měření a i z grafů je to podle mě vidět.To pozná i lajk...proto většina lidí uznává jako směrodatný měření z této brzdy. Ad měření v Praze to byla brzda a je na hoodně menší úrovni jak je MAHA a podobný profi brzdy. MilanF1: pokud vím tak 1.6HDI je jen 5kvalt.... pro pořádek ale to je jedno. [upravil dne 21/8/2014 09:45 od John] Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 elton: Na to ti odpovím jednoduše: NE! U mě se měřilo v garáži, kde chlazení zajištoval přenosný ventilátor a například u Schreeka ho zapomněli zapnout! Analýzu grafů jsem napsal nahoře ... i svou polemiku, škoda, že není naměřen originál, byli bychom moudřejí ... třeba Peugeot jenom hází velkými čísly na papír a skutek utek. Citovat
koblih69 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Naprosto nechápu po jakých výsledcích a srovnáních tu kdo prahne. Vždyť je naprosto jedno jaké budou. Pokud budou pozitivní pro jednu stranu budou její zastánci říkat, že to přece říkali a odpůrci zpochybňovat a hledat důvody proč jsou výsledky takové nebo makové. Tahle taškařice nikdy mít rozuzlení nemůže - zastánci zůstanou zastánci a odpůrci odpůrci a změna postoje bude na úrovni statistické chyba. Takže je úplně fuk jedno co se tu napíše Citovat
dodo407sw Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 nechcem sa zapajat, len mi pride smiesne porovnavat nieco s nicim... ako moze niekto brat za smerodatne 80kW podla papiera... ? ved je to blud... jednoznacne treba zmerat pred cipov vykon a po... inak je to len bla bla bla... Citovat
John Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Osobně by bylo ideální změřit Veverky auto s nahráním original mapy...a pak to měření chipu který má v autě.A bude se vědět korektně nárust výkonu atd. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Johne: 1.6 HDi, 80 kW je šestikvalt, 100% jist si nejsem, ale bude to tak. Verze 66 kW je pětikvalt, to vím na beton. Koblih: Pokud je to v úrovni statistické chyby, nebo-li odchylky měření, pak je debata o ničem. Ovšem hodnoty, především výkonu jsou diametrálně odlišné ... někde chyba bude. Dodo: To nám chybí. Ale snad výrobce na papír u všech motorů nepřidává 20%. Citovat
dodo407sw Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 1.6HDi 80kw je 5kvalt... a odchylka nieje 20% urcite, ale sami vieme, ze starsie auto, resp. s vacsim najazdom moze stracat vykon roznymi netesnostami, opotrebovanim materialov, vstrekov atd... [upravil dne 21/8/14 09:58 od dodo407sw] Citovat
John Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 MilanF1 : opravdu je to 5kvalt to vím na beton já v 206 i 307 1.6HDI 80kw jsem jel několikrát a je tam 5kvalt... pleteš si to s 2.0 100kw HDI... to je 6kvalt... EDIT: dodo407sw : pokud je motor v 100% kondici má skoro pořád stejný výkon i po najezdu hooodně km...jinak Veverka má najeto pokud vím ještě pod 100tis.km... přesně samozřejmě nevím. [upravil dne 21/8/2014 10:02 od John] Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Omluva za ten šestikvalt. Asi až od osmiventilovky to je šestikvalt. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 2.0 HDi 100 kW je 6 kvalt, to je jasné a nějak jsem měl zafixován i tu silnější šestnáctistovku Veverka má najeto 85 tkm. Takže v podstatě akorát zajeté. Citovat
dodo407sw Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 no ten 6-ty kvalt mi velmi chyba... zbytocne mat 3000ot/min pri 130km/h... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.