Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A pan admin vystraha zadna? Ivo ji dostane za nic. No jo, odkud vitr fouka. Takova protekce:)
Hele, jednak tady nejsem pořád jako ty kterej čeká jak se sem něco napiše a hned odpovídá, a za druhý si mě neber do úst, ja vim sám co mám a nemám dělat. Třeba se tu pozabijejte, dokud mi nepřijde upozornění na něco proti pravidlům tak tohle vlakno neotevřu. ;)
Odesláno
Teď se musím pánů adminů zastat... Straki se jen vyhýbá odpovědi já napsal sprosté slovo... Zm*rd :-D
Takže vážený, za dvojí aktivní registraci na tomto foru je BAN, takže vzhledem k tomu aby si zase někdo netvrdil že to tu zametám, máš do zítřka možnost si to tady dokecat a dořešit, potom ti zamávám nafurt. To jsem celkem benevolentní ještě, takže si toho važ
Odesláno

A pro všechny registrace byla použita naposledy někdy v roce 2007-2008 a od té doby nepoužita s tím že je od té doby využívána pouze stávající registrace. To jen aby se vidělo co všechno se tady taky v případě problémů umí vytáhnout ;-)

Druhá registrace je Yves ;-) Takže prosím bez problému se podívejte ;-)

[upravil dne 7/7/14 22:51 od Hauke Ivo]

Odesláno
Aby jste nerekli ze jsem lakomej.....

At ukaze nekdo chytry tady z tech nejchytrejsich jestli si plati nejake clanstvi v orig SW a HW.....

Ak vydrbavas s ludmi ako si so mnou tak sa nie je co cudovat ze si UZ TERAZ PLATIS

//Citace bez obrázků! viz pravidla... Děkuji

[upravil dne 7/7/14 23:57 od ChouLu]

Odesláno

Ještě si dovolím zveřejnit sz co jsem napsal Hurvajzovi:

Radku, nezlob se na mě ale ten ban je docela výsměch :-D 5 let tady více méně nefunguju a jen co se uděje aférka tak se vytáhne registrace naposledy aktivní v roce 2009?? Děláš si ze mě p*del? Tohle není zametání problémů pod koberec :-D Fakt super ;-) Hele upřímně, je mi úplně jedno že dostanu ban, stejně sem více méně nechodim a celý tohle bylo jen kvůli tomu že mě to zaujalo, ale příště by to chtělo trošku chování člověka a ne v*la s funkcí ;-)

Pokud jak na dvojitou registraci přiel sám, tak gratuluji a promiň, ale byla by slušnost to se mnou vyřešit přes sz s upozorněním. Pokud tě na to někdo upozornil tak by jsi si měl nejdřív ověřit fakta ;-)

Btw pokud se bude podobné chování opakovat moc často tak celý tenhle klub dospěje akorát tak do s*ček ;-)

Odesláno

Nechápu, co se rozčiluješ. :bojim I kdyby jsi tu registraci nepoužil deset let, tak jednou už tady jsi a basta. Mě by jen zajímalo, jestli máte i něco jinýho na práci, než se jen tady celý den dohadovat.

Odesláno

Hele byla to více méně moje chyba, chtěl jsem zaplatit členský příspěvek a podpořit klub ale nešlo mi zjistit variabilní číslo pro platbu tak mě nenapadlo nic lepšího nezl vytvořit novou registraci...

To že jsou registrace 2 je mi putna jen mi prijde velice vtipný že je to už 5 let a teď když jsem si dovolil jit proti bohovi tak se na to teprve prislo :-D ted se z tohohle vlakna totiz bude moct udelat fraska, vlakno se bude moct zamknout a po case smazat a vse co tu bylo napsano bude zapomenuto

Odesláno

Ivo, nemyslím si, že by se tu něco muselo zamykat, maximálně kvůli invektivám, kterým se lze vyvarovat na obou stranách..... Nebuďte tak předpojatí :papa

jak už bylo psáno, nenínic jednodušší jít cestou komerz inzerce a ukázat klubákům, co umíte.... Jistě si nějaké zákazníky najdete ;)

Odesláno
Teď se musím pánů adminů zastat... Straki se jen vyhýbá odpovědi já napsal sprosté slovo... Zm*rd :-D
Takže vážený, za dvojí aktivní registraci na tomto foru je BAN, takže vzhledem k tomu aby si zase někdo netvrdil že to tu zametám, máš do zítřka možnost si to tady dokecat a dořešit, potom ti zamávám nafurt. To jsem celkem benevolentní ještě, takže si toho važ
Bravo...

post-42193-14109638597853_thumb.jpeg

Odesláno

jak už bylo psáno, nenínic jednodušší jít cestou komerz inzerce a ukázat klubákům, co umíte.... Jistě si nějaké zákazníky najdete ;)

:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

edit: lepší názor jsem tady nenašel . . . a ne se tady 3 dny natahovat :roll(a to ještě není konec)

[upravil dne 8/7/14 08:06 od Gabriel 307]

Odesláno

njn, pánové nemají co na práci, nudí se, kšeft stojí, není co dělat, hledá se kde to jde... a způsoby si nevybírají...

[upravil dne 8/7/14 08:31 od minimaxa]

Odesláno

Ach jo, \"malí \" když už je to tady o ničem, tak ať je to alespoň hezky česky. děkuji ;):aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...