alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 1. IP adresa : no myslim že by z některých z vás měla stb velikou radost a možná by vás i rádi přijali do svých řad..udáváte rádi ? 2 pokud napíšu kritický příspěvek tak by to také tak mělo být chápáno a né jako když se píchne do vosího hnízda.. 3 není mi 25 ale cca 40 let a tuningem se opravdu zaobírám dlouho. 4 přijel ke mně zoufalý mladý kluk s p406 s tím že už se kontrolovalo všechno možné a auto stále moc hulí. 5 ano jsem konkurence , ale beru tento byznys trochu jinak , než abych se registroval po forech a tam si hrál na boha 6 pamatuješ si straki jak jsi žebral na Checksumu rady a informace pod jinou přezdívkou než je straki007 7 nejsi tam náhodou ještě něco pár členům jak z Ćech tak ze Slovenska něco dlužen ? 8 chápu tvojí nepřiměřeně vystrojenou obranu , ale pochop jednu věc , machrovat můžeš jen mezi lidmi kteří skončí z vědomostmi u konektoru obd , ti lepší u konektoru řídící jednotky. 9 to jak \"upravuješ \" mapy nebo jak to nazvat si můžeš ukazovat jen těm kteří to nikdy neviděli a tím pádem nemají možnost vědět co vlastně děláš a jestli to děláš dobře či ne. 10 nějaká videa s nějakým postupy , toho je plný internet a nemá to vůbec žádnou váhu 11 já se tady jako konkurence nikomu nevnucuji , žádný byznys tady ani dělat nehodlám . 12 chtěl bych vědět jakým způsobem upravuješ ty HDI zázraky , jestli používáš emulaci online a zároven se to staticky brzdí a nebo jen nakopíruješ mapy o kterých nevíš ani na co jsou z jednoho softu do druhého ? 13 tohle už je několikátá prasárna co jsem od tebe viděl a právě proto jsem to sem do toho vosího hnízda obdivovatelů jediné nejlepší a správné značky musel napsat 14 třeba nejsem sám kdo ví o co jde , koukám že ti nahoře jeden psal že je to prasárna ala ECM 15 MEZI SLEPÝMI JE JEDNOKÝ KRÁLEM 16 John toho ví více než polovina tohoto fora dohromady 17 Bůh s Vámi , na konstruktivní debatu tohle forum moc není... 18 není dobré vzývat jednoho Boha , je to takové omezující... :papa [upravil dne 6/7/14 08:07 od alex44] Citovat
JanMartak Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Není divu, že si údajně nikdo nestěžoval, když Straki odmítá komunikovat jako každý normální člověk. Nezvedá tel., na SZ ani maily nereaguje...holt nemá koule řešit něco co posral. Citovat
djrjay Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 straki ma toho viac za usami. Uz som ho tu raz riesil ze mi visi nejaky obnos za to ako chodil za mnou skemrat ako sa vobec otvara nejaky dump v Olse.atd Ale on radsej tvrdi ze ma nepozna. Ale ked som sem vyhodil tu nasu MAILovu komunikaciu ze som mu robil upravy tak uz bol v p... . Dokazy stale su. A teraz sa tu hra na pana ktory zaraba na nevedomosti beznych uzivatelov. [upravil dne 6/7/14 11:21 od djrjay] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Přiznám že jsem se nechtěl vyjadřovat ani trochu, ale prostě mi to nedá... Osobní zkušenost s tím člověkem nemám, a upřímně přiznám že jsem si myslel že jsem ještě do nedávna myslel že jsem jediný kdo ho považuje ža šarlatána, koukám pravda je jiná... To jak vytváří mapy, to jak vypíná filtry pevných částic (FAP - PSA, DPF VAG, oboje to samé pro rejpaly) nevím, a jakým způsobem upravuje mapy mi taky není známo, ale když se chlubí tím že každou mapu upravuje podle auta a pak se dozvím že jen tahá mapy z nějaké databáze rozhodně není stavba individuální mapy. Dále jsem se třebas dozvěděl že u 1.4 HDI s mechanickou regulací turba (turbo nelze softwarově přeprogamovat na vyšší tlak) nesahal ještě na mapu turba, ale kdyby prý bylo málo výkonu tak není problém. A pak ještě pár dalších věcí, ale to už setjně nemá smysl, pač se tahle konverzace stejně celá smaže a bude se dělat že pan straki007 je bůh a všechno je OK ;-) Jen podotýkám že se v celkem brzké době chystám pro svou vlastní zvědavost na kontrolu několika chipů které dělal včetně FAPoff a opravdu je jediný který na ta auta sahal ;-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Je divný že nikdo z těch co tu pišou na konci se neozval již dříve, jen čekate až se něco objeví a pak si přihodíte polínko do ohně, proč? Proč se neozvete teda dřív, třeba by tu pak takovýhle vlákna vubec nemuseli vznikat. Hauke Ivo: K tý tvý poznámce o mazání tematu. Nikdy se tu takovýhle temata nemazali, maximalně když překročili míru slušnosti tak se zamykali, takže prosím příště bez takovýchto připomínek. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Radek: Jde o to že tady jakmile se řekne něco o tom že straki nějak dělá svojí práci tak se všechno zamete pod kobereček... OK konverzace se nemazaly ale stejně to dopadlo tak jako by se smazaly... A co se týče toho zbytku, na P-C více méně chodím už jen kvůli pobavení, když jsem často potřeboval pomoct s čímkoliv co se týče auta tak se to dalo generalizovat do následujících situací chci větší výkon - zeptej se strakiho nebo si kup silnější auto dělám něco co nikdo přede mnou - bez odpovědi nebo se na to mám vysrat problém s autem - nesmyslné připomínky nebo žádná odpověď Ergo závěr je takový a teď se nezlob straki je machr a bez postihu vám tu stejně může s autama dělat cokoliv a stejně si tu víc jak půlka lidí bude mlít svojí že svojí práci dělá perfektně ;-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Ale nic se nezametá. Ano, nekdo ho muže mít za toho nejlepšího, s tím nic nenaděláme, někdo mu prostě věří, možná je ale právě škoda že se ti co mu nevěří či byli nějak poškozeni nebo se jim cokoliv nezdálo, že se neozvou včas, ono když je to jen jedno plácnutí za pul roku tak si kde kdo řekne nj, zase jeden nespokojenej, ten se najde vždycky, a jede se dál ve starých kolejích. To maš těžký Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Vždyť se stačí podívat na jeho mail - diagtech@seznam.cz Uvedené bydliště Praha a IP v Plzni, je jasný že je to zase jen nějakej radoby konkurent nebo tak něco A tohle že by byl taky on? http://checksum.cz/forum/search.php?search_author=DIAGTECH&sid=2e8f1728badef40b49f8864e8622572d Asi budu muset kontaktovat admina z checksum fora že tam má nejspíše borce s několika registracema, nebo že by jen náhoda [upravil dne 5/7/14 12:25 od Radek Hurvajz] jasný tebe by u stb brali všema deseti... tak schválně jestli je to dostatečná urážka ty superadmine, čekám kdy to lockneš... :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Viš ono je to trošku složitější. Pokud chceš na někoho poukazovat tak si buď nevyplňuj bydliště a buď anonymní, nebo se k tomu postav jako chlap a napiš si tam pravdu. Ale schovávat se učelně za Prahu a dělat že jsem někdo odjinud je fakt ubohý. Když teda jsi si jistý že máš pravdu proč do toho nejdeš uplně rovně, třeba by ti pak bylo snažší uvěřit. A pokud chceš někoho uražet tak si laskavě vyber někoho jinýho, buď tak hodnej, provokovat by uměl kde kdo, radši se zabyvej tím kvuli čemu jsi toto vlakno založil Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Hauke Ivo: Jak píše Radek, na straki007 už tady bylo napsáno mnoho, ale nikdy jsem nezaregistroval vymazání. a zbytek P-C ? nějak nechápu, to že někdo odpoví trochu mimo mísu je snad normální druhý to uvede na pravou míru, každému se poradit asi nedá. Nikdo snad nikoho nenutil aby jezdil za straki007. Dokonce i na značkové servisáky se tady nepějou nějaké ódy. Já osobně jezdím ke známému a přitom na něj někdo nadává, u mě spokojenost. A straki007 asi to samé, u 1 z 10 se nezadaří a po nějaké době se to tady probírá jako by někoho snad uškrtil Citovat
Lihous Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 No koukam ze se nevzalo to podstatne. Delat u auta nejake upravy po cca rekneme 200tis/km a zit v predstave ze mam novou raketu na dalsich 200tis/km..... ??? Kolik lidi dokaze vymenit olej treba uz po 5tis pokud s autem skutecne litam? Kolik lidi do podobne upraveneho auta naleje jen tu nejlespi naftu a ne nejaky patoky ala JZD? Kolik lidi meni vzdy vsechny \"filtry\"? Kolik lidi po nejkem rychlejsim svezeni necha motor na volnobeh vychladnout a stejne tak pred nejakym svezenim ho poradne ohreje / a ne jen vodu - ale olej? A ze jsem chytrej JO jsem a kdyz vidim jak se vse u noveho \"suli\" tak si myslim ze novodoba produkce malokdy prezije 150tis/km.... A kdyz toto vse sectu podtrhnu musi zakonite prijit problem - ono ve vyvoji toto resi leta a nebude to jen tim aby meli vetsi vykon pro nejaky facelift ..... Tak ze ANO verim ze je a byl problem ale zkuzte si i odpovedet kdo a cim k nemu prispel. A kdyz je tak jednoduche prehrat soft tak proc se to neudelalo a pak dal resilo .... Pripadne je vubec mozne aby si tam nekdo neco nahral nepovedlo se to a pak sel \"brecet\" je on to sprasil??? A ze je i tday hromada kutilu s diag. vcetne me - ale co neznam nedelam jen se max.podivam...... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 ja jen k te nafte ala JZD, v dnesni dobe vetsina techto podniku pouziva kvalitni palivo z duvodu ze john deery ktere tam jezdi jsou na kvalitu nafty celkem nachylni Citovat
rhinos Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 4alex44: kdyz pouziju tvuj slovnik tak jses prase. Na zacatku se tvaris ze o chipech nic nevis a chces to posoudit a na jinem foru ti nahodou rekli ze je to spatne. Na konci z tebe vypadne ze chipy delas take,auto tve neni, a na checksumu jses pecenej varenej tak nevim co si chtel slyset. A kdyz te nekdo nachyta tak hned argumentujes stb...tobe je 40?No nevim nechci urazit mladsi cleny P-C ale chovas spise jako namachrovanej tuner koncernovych vozu lehce po plnoletosti. Ja delam ve strojarine a za svou praxi jsem toho udelal hodne.Jsou veci co se nepovedly a pocitam ze u nas vsech je to podobne.Nikdo z nas neni pan neomylnej Citovat
Spaceeeek Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 No jo, tady uz clovek nemuze rict svuj nazor. Jen same pozitivni prispevky co? Ale beda jakmile budes neco kritizovat, budes bit. Tak se tu rozplyvejte nad jeho vytvorama, ale tohle udelal na nic a omluvy, ze se to muze stat si nechte. Myslim ze u tohohle by se chyby nemely delat a pokud nema naladu si s mapou vyhrat tak to nema delat vubec. Už nevíš co napsat, tak se opakuješ co? Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Ale nic se nezametá. Ano, nekdo ho muže mít za toho nejlepšího, s tím nic nenaděláme, někdo mu prostě věří, možná je ale právě škoda že se ti co mu nevěří či byli nějak poškozeni nebo se jim cokoliv nezdálo, že se neozvou včas, ono když je to jen jedno plácnutí za pul roku tak si kde kdo řekne nj, zase jeden nespokojenej, ten se najde vždycky, a jede se dál ve starých kolejích. To maš těžký Upřímně, proč bych se vlastně vůbec ozíval, podívej se na to teď je tu pár lidí kteří \"plivou špínu\" a hafo lidí kteří ho obhajují. Pokud bych začal argumentovat já, tak mě stejně nikdo nevezme v potaz protože jsem s tím člověkem nikdy nejednal a mám všechno jen zprostředkované informace od svých velice dobrých přátel... A upřímně ani ti mi občas nevěří, protože nemám praxi... Takže můj post byl spíše o tom aby se nad tím zamysleli lidi kteří aspoň trošku rozumí autům a jejich znalost nekončí u zasunutí klíčku do spínačky ;-) Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Haryk, a to že straki z půlky odvádí \"hovor\" jinam přejdeme s mlčením že? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Čekal jsem co se ztoho vyvine a nemám slov.Docela zajímavá debata osobně bych to asi dal do pokecu .Co se týče Strakiho tak je to různé někdo jej může někdo ne já osobně na něj mám svůj názor oproti třeba OK406 jej si nedovede vynachválit. Jen nevím k čemu tato debata dospěje . Že se někdo neozval dříve ,ani se nedivím , protože by to bylo stejně na nic a nic by se podle mne nevyřešilo. Jako nyní jen se to tu bude hádati. Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Haryk, a to že straki z půlky odvádí \"hovor\" jinam přejdeme s mlčením že? toto je názor každýho, můj servisman je pro mě ,, taky bůh\" i když ho někteří nemusí, na autách jsem si toho udělal kdysi dost, dnes ty autí jsou o něčem jiném. To že straki odvádí ,,hovor\", podle mě se jen brání-,,kdo je bez viny hoď po mě kamenem\" někdo ho může druhý zase ne, nebo mu závidí [upravil dne 6/7/14 17:10 od Haryk] Citovat
djrjay Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Je divný že nikdo z těch co tu pišou na konci se neozval již dříve, jen čekate až se něco objeví a pak si přihodíte polínko do ohně, proč? Proč se neozvete teda dřív, třeba by tu pak takovýhle vlákna vubec nemuseli vznikat. Hauke Ivo: K tý tvý poznámce o mazání tematu. Nikdy se tu takovýhle temata nemazali, maximalně když překročili míru slušnosti tak se zamykali, takže prosím příště bez takovýchto připomínek. ja som tu uz s nim mal otvoreny konflikt a zamietlo sa to pod koberec. Straki dobre vie kto som a o co ide. Ale hrame sa na mrtveho chrobaka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.