Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je fajn, jenom se mi trochu příčí to, že Peugeot má být luxusnější vůz ... ale Citroeny jsou nabízeny ve verzích DS, tedy luxusní ... nějak to ztrácí logiku. Ale uvidíme, co PSA vymyslí.

Odesláno

PSA už musí konečně najít cestu a vyřešit tu schizofrenii Peugeot / Citroen. Obě značky v minulosti nabízely lidová vozítka stejně jako luxusní limuzíny. A když už to došlo tak daleko, že teď obě značky vyrábějí totožné auto a konkurují si přímo, musí se udělat řez. Jednu z nich je potřeba vybrat pro lowcost, druhou pro hicost. Já osobně bych taky byl spíš pro Peugeot coby výrobce levných aut, ale snad se PSA rozhodne správně a šťastně. Každopádně je supr, že RCZ pojede dál.

Odesláno

Samozřejmě je vhodnější rozlišit Peugeot a Citroen i dle ceny.

Vůbec nevím, zda pug nebo cit má být hicost, tedy luxusní. Nedokážu si to moc představit například vůči BMW, Mercedesu a Audi.

Odesláno

Já si spíš myslím, že rozdělení by mohlo být designové. Peugeot by měl být podle mého konzervativnější značka a Citroen progresivnější. Škoda, VW a Seat se v mnoha ohledech pohybují cenově v jednom segmentu trhu a celkem to funguje.

• O 7 měsíců později...
  • O 7 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...