Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm. Kreditku nemám a nepoužívám vůbec, nevidím k tomu sebemenší důvod, debetní kartu jsem nikdy blokovat nepotřeboval, ale v případě ztráty s blokací a vydáním jiné nevidím žádný problém. Pod atd atd nevím, co si představit...

Odesláno

Když už bazíruješ na tom, že ERA je COOL, tak si zřiď tzv. \"online účet\". Když tam máš měsíční zůstatek minimálně 15K, tak je zdarma vedení, online platby ...

Osobně mám tyto:

FIO CZK - free vedení, free online banking, spousta poboček v Praze, free vklady a výběry, 5 výběru zdarma v jiných bankomatech

FIO EUR - free vedení, příchozí platba ze SVK a odchozí free, EU platby příchozí 25,- odchozí 50,-

FIO EUR spořící - kdykoliv se můžou peníze vybrat, free vedení úrok horentních 0,3%

ČSOB dětské konto \"Slůně\" - vedení free, úrok do 25000,- 2,5% nad 25000,- 1% peníze kdykoli k dispozici, bohužel se musí vybírat na přepážce, nebo příkaz v bance - online je jenom pasivní e-banking

VR-BANK - EUR účet - vedení free, online platby po EU 0,20 EUR, výběry a vklady 0,30 EUR, platby v EU u obchodníků lartou 0,30 EUR - pro online patby v EU asi nejlepší volba

ERA \"online účet\" - viz. výše

Odesláno
aha tak to není tak strašný :D aspoň myslím mě taky vyhovuje že si to mužu vybrat i na poštách atd

No to zase není tak úplně pravda.

Vybrat lze na všech bankomatech ČSOB a ČSOB Poštovní spořitelny. první 3 - 6 výběrů (podle typu konta) zdarma další pak za poplarek 5,- Kč.

Lze vybrat i na přepážce pošty, ale za poplatek 35,- Kč:grr

Výhoda je, že s ERA platební kartou je možné na poště zaplatit např. dobírku, složenku, inkaso atd.

Neskutečná sviňárna od České pošty s.p. je, že běžnou platební kartou VISA,VISA PAY, MC/EC, MAESTRO a další, kterou nevydala ČSOB, na přepážce zaplatit nelze.

A bohužel stále ještě existují a je jich hodně, přepážky České pošty, kde jsou schopni přijímat pouze MAX KARTY poštovní spořitelny.

Je to prostě konkurenční boj: Chcete u nás platit kartou? Založte si u nás účet.

Závěrem - nevěřte, že vám banka dá něco zadarmo. Na jedné straně slíbí výběry zdarma na všech bankomatech (pozor i v cizině), nebojte se OŠKUBE vás jinde.

Sorry za slohovou práci. Platební terminály a bankomaty jsou můj denní chleba a něco tom vím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...